Julegaveønsker: Inspiration og idéer til din ønskeliste

HERA tasker

Annonce

Godaften på denne blæsende tirsdag. Jeg har været på farten hele dagen. Ikke mindst for, forhåbentligt, at kunne inspirere dig til kommende julegaver og lige præcis din ønskeliste.

Jeg fik nemlig hentet mine favoritter fra HERA kollektionen, der eksklusivt forhandles hos NEYE, og som jeg er blevet ualmindeligt glad for. Det er bare kvalitet, når det er bedst. Og derfor kan jeg også med stolthed annoncere, at mit samarbejde med NEYE fortsætter hele 2021.

Måske du netop står og mangler gode gaveidéer til dig selv og dem, du holder af? Så læs med her i indlægget, hvor jeg viser mine favoritter og deler en GOD rabat (gælder kun i indeværende uge). Ikke mindst fortæller jeg lidt mere om dét at give en gave, der giver igen.

Alle billeder er taget af Maria Lottes

HERA Mary taske

En lille baggrundshistorie “Det hele startede med..”

Det hele startede tilbage i 1881, hvor NEYEs stifter, Johannes Neye, åbnede den første NEYE butik på Vimmelskaftet i København. Her var specialet netop lædervarer, og derfor er det især den brede vifte af kvalitetslædervarer de fleste forbinder med NEYEs sortiment i dag. Mig selv inklusiv.

NEYE butikkerne er i dag ejet af NEYE-Fonden. Der er derfor ingen aktionærer, som skal have en bid af kagen efter regninger og lønninger er betalt, hvilket betyder at NEYE løbende donerer overskuddet af salget, som faktisk er en hel del, til kræftforskning i Danmark.

Det har de gjort siden 1977, og alene de sidste 5 år er det blevet til 50 mio. kroner. Du kan se hvem donationerne går til her.

HERA Mary taske
HERA Mary taske

Giv en (jule)gave, der giver igen

Alt det her er kun muligt fordi du og jeg handler i NEYE. Det er derfor i særdeleshed en gave og et køb, der giver igen.

Når jeg står og mangler en god kvalitetstaske, pung eller skoletaske til børnene, kan jeg godt lide tanken om at mit køb er med til at støtte det vigtige formål. JEG gør faktisk en forskel igennem mit køb.

HERA tasker NEYE

En AHA-oplevelse og muligheden for at gøre en forskel

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke kendte til NEYE-Fonden for bare et år siden. Jeg havde ingen idé om at de eksisterede og alt det arbejde de faktisk gør.

MEN det gør jeg nu, og derfor vil jeg også gerne dele det gode formål med dig. Jeg er sikker på flere af jer heller ikke kendte til det gode arbejde, der ligger bag. Har jeg ret?

Det kan vi takke den fremsynede Agathe, der som tidligere ejer, inden sin død, bestemte sig for at alle de penge som NEYE tjente, skulle bruges til at hjælpe andre, og det var sådan NEYE-Fonden i sin tid blev grundlagt tilbage i 1970’erne.

HERA tasker NEYE

De nye tasker fra HERA og 20% på kollektion i hele denne uge

HERA er den nyeste lancering. Den forhandles kun hos NEYE – både i butikker og på webshop her, og netop det mærke har jeg forelsket mig hovedkuls i. Kernelæsere husker måske den her taske, jeg viste frem i efteråret og som meget hurtigt blev udsolgt?

Nu er den tilbage på lager inklusiv flere nye lanceringer fra HERA. Heriblandt den smukke brune MARY taske (opkaldt efter den tidligere engelske designer Mary Quant), der har den perfekte størrelse og som er i det blødeste læder. Den findes også i sort.

Der er som sagt minimum 20% på hele HERA kollektion i denne uge, så hvis du har set dig varm på en af taskerne, så er det oplagt at få den med rabat i denne uge. Enten til dig selv eller en du holder af.

HERA Mary taske
HERA Mary taske

Mine favoritter og den fine ANNA taske, der har hængt på min skulder siden september

Jeg har i samme omgang valgt nogle af mine favoritter ud. Heriblandt den brune crossbody Mary taske, den sorte crossbody Nina taske, bæltetasken Grace og shopperen Audrey. Og så er der Anna tasken, som er bestselleren og som har hængt på min skulder uafbrudt siden september. Den er så fin. Især i den rustrøde farve.

Der er gratis fragt ved køb på webshoppen og NEYE leverer super hurtigt. Vil du gerne se den i live først, så finder du hele HERA kollektionen i alle NEYE butikker.

Kendte du til NEYE’s gode arbejde og den forskel de gør? Har det betydning for dig, at den gave du giver, giver igen? Hvilken HERA taske er din favorit?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments