Forårspasteller og mine nye farverige boligkøb

Rosendahl termokande

Annonce Homeroom

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg glad for farver. Som i helt og aldeles fan! Hvad end det er i min garderobe eller vores hjem. Jeg foretrækker at holde de større møbler i neutrale nuancer, og så give den gas med mindre farverige boligkøb. Det gælder tydeligvis også mine nyeste anskaffelser.

Jeg er atter teamet op med Homeroom.dk, som jeg blev bekendt med tilbage januar, og jeg deler tilmed en GOD rabatkode nedenfor, så du selv kan browse rundt derinde.

Daily Furniture bord

Rabatkode, boliginspiration og forårsfornemmelser

Homeroom har en forbandet masse fine sager til forårsboligen fra alle mulige gode boligbrands – heriblandt Rosendahl, hvor den fine termokande her i indlægget er fra, samt Kähler (jeg elsker mit Poppy stel) og mange andre gode mærker.

Faktisk er de indehaver af Nordens største udvalg – både når det gælder møbler og interiør, og alt sammen til priser hvor vi alle kan være med.

Ellos bademåtte

God nyhed: Homeroom.dk bugner af skønne ting til hjemmet og med koden MAR21DANICA får du 20% på alt derinde (gælder ikke udsalgsvarer, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines). Koden gælder indtil den 1/4. Altså lige knap syv dage.

Homeroom rabatkode

Det lyder måske lidt voksent, men jeg har længe drømt om en termokande, og nu hvor vi endelig har fået bil måtte det være.

Jeg kan nemt bruge alt for mange penge på købekaffe, så den her kande bliver nu pakket med på vores bilture og hevet frem, når vi har gæster. At den tilmed er pæn at se på til dagligt, er blot en ekstra bonus.

Kähler Hammershøi Poppy

Jeg ynder at bruge den sammen med kopperne fra Kählers Hammershøi Poppy serie. Det er SÅ smukt et stel, og vi har efterhånden den kop i en del farver herhjemme.

Ellos bademåtte

Bademåtten købte jeg samme dag, jeg faldt over den. Det må være den fineste jeg til dags dato har set, og derfor måtte den herhjem og bo. Jeg har ellers ikke ejet en bademåtte i + 8 år, men det er da klart en fejl.

Det gør badeoplevelsen så meget rarere, når man træder ud på noget blødt og varmt. Dertil giver den vores store nybygget badeværelse lidt varme og personlighed, og det gjorde en stor forskel, hvis du spørger mig.

Homeroom rabatkode

Muslingelampe HERLilla sengetøj i hør HERFarvet plaid HER Ansigtsvase HERVæglampe HERPudebetræk i hør HER

Ovenfor har jeg samlet nogle af mine favoritter fra Homeroom.dk udover de sager, jeg selv har klikket hjem.

Jeg har brugt timevis på at finde det jeg godt gad have boende, så jeg håber selvfølgelig også det kan inspirere dig til en lille opdatering af hjemmet, nu hvor foråret endelig er her. God kiggelyst, og skulle du falde over noget godt, så husk at brug koden MAR21DANICA.

Har du også set dig varm på nogle af ovenstående boligsager?

Klik her for at se de mange fine ting hos Homeroom.dk!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments