Bolig makeover: Nye gardiner til vores lejlighed

Bolig makeover: Nye gardiner til vores lejlighed 1

Annonce

Tiden er kommet til at vores hvide lameller må videre til nye ejere. Da vi flyttede ind for seks år siden, var fantasien ikke til andet end lameller. Det var den nemme (og billige løsning), og med nybyg falder man ofte for standardløsningerne. Det gjorde vi i hvert fald.

Og det er ikke fordi der er noget galt med lameller. Her 6 år efter er jeg blot blevet lidt træt af den kontorfølelse det giver til vores 3-værelses lejlighed. Jeg vil gerne bryde nybyggeriet, som især kommer til udtryk i en lejebolig, hvor man sjældent kan foretage sig de store forandringer.

MEN én ting, vi kan gøre noget ved, er afskærmning og gardinløsningen. Luxaflex er kommet os til undsætning, hvilket kom sig af jeg forelskede mig i Emilys smukke løsning i deres nybygget lejlighed her på Bryggen. Jeg var forelsket ved første øjekast, da vi skød billeder til en kampagne hjemme hos hende.

Nu er spørgsmålet så om vi ender med noget ala samme (liftgardiner) eller vi faktisk ender med lange gulvgardiner. En mulighed kunne også være Duette gardinerne, som er bestselleren hos Luxaflex. Det er godt nok praktisk og ikke mindst pænt. Jeg forestiller mig det vil bringe varme til vores hjem, hvis vi valgte en af de skønne nudenuancer. Vi skal i hvert fald udover det hvide og grå i denne omgang,

I soveværelset og børneværelset, skal vi selvfølgelig have mørklægning indbygget i den løsning vi ender med. Det er så vigtigt, da det både gør rummene køligere her i sommersæsonen og potentielt set kan få de yngste i huset til at sove lidt længere.. Det sætter vi stor pris på.

Om en lille time kigger Birgitte fra Luxaflex forbi, som heldigvis kan give os en masse input til hvad der kunne fungere. Det er trods alt forevigt. Eller så længe vi bor her, hvilket vi regner med at gøre mange år endnu.

Hvis du selv har en smart løsning hjemme hos dig, må du endelig dele. Eller hvis du har set en genial gardinløsning et sted? Alle tips modtages med glæde.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments