6 bløde boligsager, jeg drømmer om

Ellos collage

Annonce for Ellos

Jeg er gået i boligmode. Det rammer mig sådan ca. et par gange årligt, og lige nu er det de bløde tekstiler, jeg drømmer om. Det startede med de nye gardiner, som vi langt om længe fik op at hænge, og nu er glæden ført videre til andre sager.

Heriblandt smukke pudebetræk i hør, håndklæder, som man faktisk nyder at kigge på, blødt sengetøj i bæk og bølge (som jo er noget af det mest behagelige) og meget andet godt. Jeg kan simpelthen ikke få nok.

Rabatkode til dig og alle de bløde boligsager længere nede i indlægget

GOD NYHED: Ellos har en masse fine bolignyheder på deres side. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 425414 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i august er ingen undtagelse, hvor jeg atter får lov til at dele en rabatkode til deres fine, fine nyheder. Denne gang udvider vi til boligsortimentet, og det er jeg pokkers glad for nu jeg gør mig så mange boligtanker.

Det er altså en fin måde at opgradere boligen på uden at sprænge budgettet. Koden gælder til den 30/8.

1. Det her sengetøj i bæk og bølge er jo vanvittigt pænt.. Vi har allerede noget liggende i samme materiale, og det er faktisk det vi sover allerbedst i.

2. Jeg klikkede faktisk den her dug hjem for nogle uger siden. Jeg elsker hørduge. Det transformerer vores spisestue og giver et helt andet udtryk på ingen tid. Smart!

3. Det her pæne badeforhæng måtte godt flytte ind på vores badeværelse. Det ender i kun 133 kr. efter rabatten er fratrukket.

4. For ikke at tale om de her pudebetræk i vasket hør.. Jeg kan simpelthen ikke få nok af hør. Det er så behageligt et materiale, hvad end det er pyntepudder eller når de skal agere hovedpude i sofaen.

5. Jeg elsker sengetæpper. Vi har dog ikke noget lige nu, så det her kunne sagtens være en mulighed. Det kommer straks på min digitale ønskeliste.

6. De her håndklæder vil jeg faktisk glæde mig til at se på hver dag, og så bare til 44 kr. efter rabatten er fratrukket.

Hvilke af ovenstående bløde boligsager er du mest til? Sengetøjet? Håndklæderne? Pudebetrækket?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments