Ny boliginvestering og et behov for klassiske fund

Jørgen Bækmark bænk

Tilbage i juleferien for et par måneder siden gjorde jeg status på året, der var gået. Det var inden jeg gik helt selvstændig uden bureau, men jeg gjorde mig allerede nogle tanker dengang. Både i forhold til drømme, målsætninger og hvad jeg kunne være stolt af. Sådan en god bunke selvransagelse.

Jørgen Bækmark bænk

I samme omgang havde jeg også brug for at fortælle mig selv, at jeg gjorde det godt, ved at købe noget stort til mig selv. Det er lidt en fjollet tankegang, men nogle gange fungerer det altså ret perfekt. Især når man har opnået noget stort.

For nogle er det en taske, men for mig var det et klassisk møbel. Ikke noget voldsomt dyrt, men alligevel noget jeg kunne have for altid. Som en god reminder om en tid i mit liv, hvor jeg opnåede noget, jeg drømte om.

Jørgen Bækmark bænk

Jørgen Bækmark bænk

^ Du finder den klassiske fletbænk her (som åbenbart er permanent på tilbud, hvis man er Coop-medlem)

Det møbel endte med at blive den klassiske bænk fra FDB designet af Jørgen Bækmark i matlakeret egetræ. Den er på ingen måder nyskabende, men alligevel et køb jeg har drømt om i mange år.

Den er klassisk og et møbel, som jeg forestiller mig kun bliver pænere med årene. Det skal gerne kunne ses den har været i brug. Træet må gerne blive bleget af solen, og selve flettet må gerne have brugsspor fra børn, gæster og os selv. Jo mere, des bedre.

Jørgen Bækmark bænk

Jeg kan allerede sige nu, her to måneder efter, at det var en fantastisk investering. Vi har jo ikke ligefrem verdens største sofa, og lænestolen er solgt, så bænken udgør ekstra siddeplads, som både agerer legestation i Nolas minihøjde og et godt kaffespot.

Jeg endte endda med at melde mig ind i Coop udelukkende for at få adgang til tilbudsprisen. Af en eller anden grund er FDB-møbler altid nedsat derinde, hvis man har et Coop medlemskort, så det var de 200 kr. værd. Nu overvejer jeg blot hvad mit næste klassiske køb skal være. Måske bliver det muligt igen, når 2020 er gået?

Ses vi forresten i morgen?
Har du et investeret i noget specielt for at belønne dig selv? En taske, et klassisk møbel eller en oplevelse? Var det mon det værd?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments