Nyt til hjemmet + boligsager jeg drømmer om

Homeroom.dk samarbejde

Annonce for Homeroom.dk

Vi skriver kun slut januar, og selvom foråret stadigvæk virker ufatteligt langt væk, havde jeg brug for at rykke lidt rundt og tilføje et par nye boligsager, der leder tankerne hen på lysere tider. Især her i nedlukningstilstande.

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg bruger dagligt timer på at søge boliginspiration. Nu hvor der ikke er så meget andet at lave, er det på mange måder en tid, hvor man dykker ned i de hjemlige projekter, og det kan i den grad også noget.

Homeroom.dk samarbejde

Senest er jeg faldet over Homeroom.dk, som jeg tilmed har fået fornøjelsen af at teame op med (og jeg deler en GOD rabatkode nedenfor, så du selv kan opdatere dit hjem skulle du have lyst).

De har en pokkers masse fine sager til boligen fra alle mulige gode boligbrands – heriblandt Holmegaard, hvor alle de fine farverige glassager her i indlægget er fra.

Faktisk er de indehaver af Nordens største udvalg – både når det gælder møbler og interiør, og altsammen til priser hvor vi alle kan være med.

Homeroom.dk samarbejde

God nyhed: Homeroom.dk bugner af skønne ting til hjemmet og med koden JAN21DANICA får du 20% på alt derinde (gælder ikke udsalgsvarer, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines). Koden gælder indtil den 2/2. Altså lige små tre døgn.

Vasen er bare smuk! Jeg har et eller andet med farvet glas for tiden. Det er mindre bombastisk på sin vis, men samtidigt tilføjer det diskret farve til de områder, jeg ønsker at pifte op. Du finder den her.

Homeroom.dk samarbejde

Glasset er også fra Holmegaard og kommer i flere farver. Du kan bruge det som et finere glas, men fordi det er så robust lavet fungerer det også fantastisk som vandglas. Det er trods alt sjovere at drikke vand af den slags.

Sidst men ikke mindst er der den pragtfulde og pæne glaslysestage. Sammen med både vase og glas skaber den et lille stilleben på sofabordet uden det bliver for tungt, og jeg er simpelthen blevet så glad for det simple og farverige resultat.

Nyt til hjemmet + boligsager jeg drømmer om 1

“The Attentive One” skulptur HER – Vækkeur HER – Væglampe HER – Sofa HER – Rundt sidebord HER – Vase HER

Ovenfor har jeg samlet nogle af mine favoritter fra Homeroom.dk udover de sager, jeg selv har klikket hjem. Jeg har brugt timevis på at finde det jeg godt gad have boende, så jeg håber selvfølgelig også det kan inspirere dig til en lille opdatering af hjemmet, nu hvor foråret snart banker på døren. God fornøjelse.

Har du også set dig varm på nogle af ovenstående boligsager?

Klik her for at se de mange fine ting hos Homeroom.dk!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments