En uges ferie i “Det Lille Sorte” i Blokhus

Rubjerg Knud Fyr

Og så blev der stille.. En kombination af halv ferie i sommerhus, der slet ikke var så afslappende som jeg havde håbet på, en lille pige, der ikke ville sove, to voksne mennesker, der gik skævt af hinanden og tusinde andre planer, er gået udover min blogtid.

Blokhus strand

Jeg bryder mig virkelig ikke om det. Jeg ved ikke hvorfor det jeg elsker allerhøjest i arbejdsøjemed, er det der altid kommer i sidste række. Følgerne er primært på Instagram. Det samme er kunderne. Og derfor kan det næsten virke tåbeligt at opdatere en blog, hvis kun få mennesker har tid og lyst til at læse med.

Ikke at det er tilfældet, men i forhold til de mange tusinde mennesker, der ser mine Instagram billeder og stories, er der på en god dag 1000 mennesker, der klikker sig ind forbi de blogindlæg, jeg deler.

Det lille sorte Blokhus

Det er skørt, for i gamle dage kunne blogmediet det Instagram kan i dag. Jeg er med på det tager lidt længere tid end at scrolle ned over Instagram, men omvendt følger jeg kun en håndfuld bloggere, og med den frekvens den gennemsnitlige blogger udgiver på, har jeg mere end god tid til at læse indlæggene.

Faktisk vil jeg ønske dem, jeg fulgte, bloggede lidt oftere, og deraf kunne jeg også ønske jeg selv gjorde det. Det er jo vildt hyggeligt og mere dybdegående. Om ikke andet for min egen skyld. Hvis nu du skulle læse det her indlæg, så giv endelig lyd om du vil ønske der var flere blogindlæg eller om du er fint tilfreds med frekvensen eller blot følger de andre kanaler.

Fårup Sommerland

I dag får du derfor en lille kavalkade af minder og tanker fra den sidste uge, hvor vi var i sommerhus i Blokhus. Det er jo det skønneste sted, og derfor har jeg også så mange rosende ord om Nordjylland og i særdeleshed området omkring Blokhus. Til trods for vi ikke helt kom ned i gear. Det er vel nærmest også umuligt på så kort tid med to børn?

Det lille sorte Blokhus

Vi havde booket Det Lille Sorte i Blokhus efter jeg havde set Mette Helena var deroppe henover påsken. Jeg blev i særdeleshed influeret, for de følgende uger kunne jeg se en masse andre også havde booket det. På sin vis følte jeg lidt, at jeg allerede havde været der uden at have været der, og det tog lidt af charmen af det for mig.

Men så snart vi ankom glemte jeg alt om det og nød omgivelserne med min familie. Jeg ELSKEDE at bo i et farveladehus. Det vil aldrig gå derhjemme, men for en enkelt uge, og specielt med den varme vi havde, var det fuldstændig fantastisk.

Blokhus strand
Family Fun Park

Vi havde ikke planlagt noget inden vi drog afsted, men vi nåede alligevel både forbi en bondegård, Fårup Sommerland, Lønstrup og Rubjerg Knude Fyr. Alle sammen steder jeg husker fra min barndom.

Ugens store hit var dog Blokhus Strand, hvor vi tilbragte en del timer. Børnene elskede at løbe rundt og sidde i revlen. Jeg gik til tider lidt i panik, da Vesterhavet skræmmer mig. Min familie stammer fra Hirtshals, og jeg har gennem min barndom hørt tilstrækkeligt med historier om drukneulykker og hestehuller. Så jeg fik med bævrende stemme råbt til Rasmus og Sylvester, at de skulle passe på ude i bølgerne. Alt imens jeg holdte godt fast i Nola, der selvfølgelig gerne vil ud på det dybe vand. Det kom hun eller de andre naturligvis ikke.

Men wauw, for en strand. Der er intet, der slår de jyske strande ved Vesterhavet. Alt den plads, sandbunden og det klare vand. Det bliver ikke bedre, hvis du spørger mig.

Det lille sorte Blokhus
Det lille sorte Blokhus

Jeg blendede meget godt ind i omgivelserne. Næsten lidt for godt, for jeg gik nærmest i et med farverne, haha. Det sommerhus var som skabt til mig. Jeg fik også prioritetet lidt selvpleje i form af selvbruner, da jeg, hånden på hjertet. aldrig har tid til at ligge og stege i solen.

Jeg snyder altså lidt, og da jeg delte den geniale selvbruner fra Derma på Instagram (reklame, da vi har et årssamarbejde), lagde I webshoppen ned. Den er virkelig også god og giver den pæneste naturlige glød. Jeg har brugt den fast i 3 uger nu, og kan på ingen måder undvære kuløren.

Rubjerg Knud Fyr

Det her billede delte jeg på Instagram efter en tur til et af mine favorit steder i Danmark. Jeg fik spørgmålet om det var koordineret med tøjet kontra himlen og sandet, og svaret er nej. Det er rent held, haha.

Det kunne ellers godt ligne det, men så langt tænker jeg trods alt ikke. Jeg har som regel altid mit kamera på mig, og hvis jeg ser et smukt motiv, skyder jeg et par billeder. Det her var et af de mere vellykkede. Det emmer af sommer, den vilde danske natur og frihed. Tænk, hvis man havde det her sted i sin baghave. Så vil jeg komme her hele tiden.

Jeg arbejder også på en guide til Blokhus og Nordjylland. Især nu hvor mange af os holder ferie herhjemme. Skal du længere ned af kysten, kan jeg anbefale min guide til Fanø og Esbjerg. Og ellers min Aarhus guide her. Danmark kan noget helt særligt.

Nu vil jeg drikke min kaffe og arbejde videre her i lyntoget mod Jylland. Om kort tid rammer jeg nemlig Randers Station, hvorfra jeg skal videre til Dermas fabrik. I kraft af vores samarbejde, har jeg bestemt mig for at tage en dagstur til fabrikken, så jeg kan se hvordan det hele foregår. Fra idé til produktion, emballage og videre på hylderne. Du må have en dejlig dag!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

18 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments