Flavour Bastards: Et genialt (vegansk) spisested i Kbh

Flavour Bastards

Jeg har haft det her blogindlæg i mine kladder siden februar, men hver gang jeg arbejder videre på det får Danmark flere restriktioner. Det vil være ærgerligt, hvis I ikke kunne bruge indlægget af den grund. Heldigvis har Flavour Bastards også takeaway, hvis nu du ikke kommer forbi i disse coronatider.

Tilbage til min anmeldese.. Dygtige Maria, hvis kogebøger endda er repræsenteret flere forskellige steder herhjemme, står sammen med sin kæreste bag den 100% plantebaserede café – Flavour Bastards. Jeg er ikke veganer, men jeg ELSKER et sted, der formår at skabe festmåltider udelukkende af nærende og grønne råvarer.

Flavour Bastards

Det er tilfældet her, hvor du, hvad end du bestiller, får så mange forskellige smagsnuancer på én gang. Det ligger også i navnet. Flavour Bastards.

Oveni hatten er det økologisk og baseret på lokale råvarer, og jeg elsker der nu også er den slags steder i København, hvis nu man ikke er i humør til de traditionelle spisesteder.

Flavour Bastards

Flavour Bastards ligger et stenkast fra Søerne, og jeg kunne forestille mig den placering især er guld værd, når temperaturerne atter er til at sidde udenfor.

Jeg var som sagt forbi med Camilla, som coacher mig, når det kommer til sociale medier. Hvad hun ikke har gjort for min forretning af gode ting. Bare lige en sideanbefaling.

Flavour Bastards

Nu er det ved at være noget tid siden vi var forbi, men jeg husker tydeligt hvad vi bestilte. Camilla en Hummus Bowl og jeg en Hummus Toast, og billederne taler for sig selv.

Der var rigeligt med mad. Vi prøvede også de plantebaserede desserter, men dem glemte jeg helt at tage billeder af, fordi det var så godt (og vi var sultne).

Flavour Bastards

En kæmpe anbefaling til Marias café. Priserne er meget gennemsnitlige i forhold til at caféen ligger midt i København, og hvis du overvejer at kigge forbi, så husk at booke bord. Bare for en sikkerheds skyld.

Er du mere til takeaway, så ligger de også på Wolt. Og hvis du endnu ikke er overbevist, så tjek deres indbydende Instagram profil ud.

Jeg håber du kunne bruge min lille appetitlige fredagsanbefaling. Rigtig god weekend!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments