Yaffa Restaurant: Her får du byens bedste Mellemøstlige måltid

Yaffa Restaurant Gråbrødretorv

Jeg ELSKER mellemøstlig mad. Falafler, hummus, salaterne, fattoush, tabouleh, de bagte grøntsager, krydderierne, fladbrødet. Ja, det hele faktisk. Jeg kan simpelthen ikke få nok, og hvis der var én type mad jeg måtte spise resten af mit liv, skulle det være alt fra Mellemøstens køkken.

Læs også:
Har du været forbi The Fat Pike på Islands Brygge? Se hvorfor du skal booke bord HER

Gudskelov er der kommet en restaurant, der indfrier alle mine mellemøstlige maddrømme. Jeg taler om Yaffa Restaurant, der åbnede på Gråbrødetorv tilbage i august. Udover restauranten, huser de også en bar, og jeg har ladet mig fortælle det er et genialt gå-i-byen sted, hvis man også er til den slags.

Yaffa Restaurant Gråbrødretorv

Jeg har været forbi en 4-5 gange allerede. Det er som regel her vi tager hen, altså Rasmus og jeg, når børnene bliver passet, da min mand deler samme begejstring for maden.

Jeg har også været her flere gange med de her damer til frokostmøder. Jeg mangler blot at prøve de sene aftener med en cocktail i hånden og god stemning, men mon ikke det bliver muligt i løbet af året?

Læs også:
En tiltrængt datenight med min vand og et forestående valg

Året skulle gerne byde på endnu flere oplevelser og tosomhed med min mand, nu når hverdagen ellers er godt presset. Og de måtte gerne finde sted på Yaffa Restaurant, hvis det stod til mig. Ja, bare et eller andet, der ikke indebærer at smøre madpakke og rydde op. Så er jeg glad!

Yaffa Restaurant Gråbrødretorv

På Yaffa Restaurant kan du både købe frokostmenu til 135 kr. per person (5 retter family style, hvor maden deles)

Om aftenen får du 12 retter for 350 kr., og der er så mange forskellige retter og smagsoplevelser, at man tror det er løgn. Rasmus fik endda en vegansk udgave, som de tilpassede til ham, men gør endelig opmærksom på det, når du booker bordet.

Vi sad der i 4 timer sidst og snakkede, mens vi “gik” til og fra maden. Det var endda en af de aftener, hvor vejret stadigvæk var godt og lunt. Vi taler helt tilbage i september, hvilket nok vidner om vi snart kunne trænge til at komme ud igen. Bare lige et par timer..

Yaffa Restaurant Gråbrødretorv

Adresse: Gråbrødretorv 16 kld 1154 København K (se mere her)
Åbningstider
Mandag-onsdag      11.30-00
Torsdag         11.30-00
Fredag-søndag          11.30-00
Er I også til Mellemøstlig mad? Hvad er jeres bedste oplevelse eller måske endda en restaurant I har besøgt?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments