8 fantastiske sommer destinationer

Jeg er sådan en, der kan drømme mig væk i timevis. Faktisk dagevis. Jeg tjekker flybilletter i tide og utide, læser anmeldelser, besøger Tripadvisor og meget andet. Bare lige for at orientere mig, hvor vi nu kunne tage hen. Jeg vil jo nødigt misse en ny lækker rejsedestination, som ikke er overturistet endnu. Jeg vil til hver en tid heller bruge penge på oplevelser end materielle ting.

Derfor hermed min top 8 over steder jeg SKAL besøge inden for en overskuelig fremtid.. Alle stederne er realistiske, ikke for langt væk og ikke et eller andet til + 100.000 kr., der sprænger budgettet. Vi kan ikke alle tage til Maldiverne regelmæssigt, vel? Sæt jer endelig tilbage og nyd en overflod af smukke destinationer.

Kroatien

1. Krka, Kroatien. Jeg er ikke som sådan låst på én by, men drømmer både om Krka (som ses på billedet), Split, Dubrovnik og Hvar. Jeg har ladet mig fortælle det er nemt at komme til, billigt og stadigvæk en skjult perle, hvis man bevæger sig lidt væk fra de største attraktioner.

Grækenland

2. Navajo Beach, Grækenland. Billedet siger vidst alt. Generelt er jeg hooked på alt med Grækenland, men steder som ovenstående, Samos & Santorini står højt på listen.

Sicilien

3. Sicilien, Italien. Jeg har været næsten alle andre steder i Italien end på Sicilien, hvilket er en stor fejl. Det er smukt med smukt på, og så er det endnu ikke så overturistet, da det især er Italienerne, der besøger den smukke ø.

Positano

4. Amalfikysten, Italien. Okay. Her har jeg godt nok været på ferie de første 5 gange, men ord kan ikke beskrive hvor smukt her er. Det er nok et af de mest breathtaking steder jeg nogensinde har besøgt. Charmerende byer op ad bjergsiderne, udsigter der ikke kan beskrives, søde mennesker, grotter, det mest krystalklare vand, lækker mad. Besøg det nu eller skriv det højt på din liste! Vi har altid boet i Positano, som er den dejligste lille by. Hvis ikke jeg havde været der så mange gange, vil jeg have valgt det som vores honeymoon destination.

Østrig

5. Hallstatt, Østrig. Østrig er undervurderet og meget andet end et skisted. Vi besøgte Wagrain & Salzburg sidste år, men drømmer mig hen til Hallstatt. Gerne om sommeren, så man kan få gavn af alle de grønne frodige steder.

Corsica

6. Corsica, Frankring. Jeg har kun været der én gang i forbindelse med et krydstogt, men sådan en dagstur er slet ikke nok. Når jeg googler billeder, finder jeg det ene smukke billede efter det andet. Det er helt vildt så mange smukke steder, der gemmer sig i verden, og det er nærmest umuligt at skære det ned til 8 i alt.

NY

7. New York, USA. Lidt søgt men jeg har aldrig været der. Der går ikke en uge uden jeg drømmer mig derhen. Sylvester skal være lidt ældre eller vi skal afsted på kærestetur. Jeg kunne snildt bruge flere uger derovre.

Ireland

8. Cliffs Of Moher, Irland. Jeg er født i Dublin, Irland. Alligevel er det ikke et sted jeg har besøgt siden. Det er en fejl. Sammen med Skotland, jeg har besøgt flere gange, gemmer det på skjulte perler. Så meget smuk natur, der er velbevaret. Hvem kommer først?

HVILKE STEDER DRØMMER I OM AT BESØGE?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments