8 film til en kold vinterdag

Hold da op et vejr! Jeg var ude at cykle en del i går og det gik vildt for sig. Jeg skal ud igen kl. 13 og kan slet ikke overskue det med alt det blæst og regn. Der var virkelig storm på vores terrasse i går.

Barnevogn, havesæt, mursten (!!!), legetøj og andet fløj rundt. Måtte have Rasmus til at hente det hele, hvilket var lidt synd. Han smilte i hvert fald ikke, mens Sylvester og mig stod inde i varmen og vinkede..

Movies

Men nu hvor vi bare burde blive indenfor, er det oplagt med en masse gode film, du BARE skal se. Jeg er jo vokset op i en videobutik (videobanken hed den – den lukkede da jeg var omkring en 8-9 år), så min kærlighed til film er stor. Det skal lige siges, at jeg ikke ser så mange dybe dokumentarfilm.

Læs også:
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se
De bedste serier på Netflix finder du her

Det er en blanding af action, chick flicks, gyser, drama, tudefilm, komedie og andet i den duer. Alle film, hvor man ikke skal tænke alt for meget. Hvis jeg skal tænke for meget, har jeg altid tusinde spørgsmål til sidemanden. Hvorfor gør de det? Hvem er han? Hvor kom de fra? Hvad betyder det? Jeg har hørt, at jeg skulle være lidt irriterende at se film med. Jeg hører som en dør og skal helst have undertekster på mine film.

Hermed THE LIST. I finder det ikke bedre andre steder ? Klik på titlen for at komme til traileren.

White Chicks. Fordi den er så åndssvag sjov, at jeg har set den de første 10 gange. Hvordan kan man ikke synes det er sjovt?

Dear John. Ja, jeg kunne have skrevet The Notebook, men den har alle vidst snart set. Men forestil dig lige The Notebook i nutiden og så med Channing Tatum. ELSKER den.

A Walk To Remember. Vi bliver lige i samme stil. Jeg græder bare ved at tænke på den her film. En bad guy og en good girl, der forelsker sig, men så finder han ud af hun er syg?! Så smuk fortalt. Se den!

Sex Games. Fordi den stadigvæk holder. En kombination af nogle af de bedste ungdomsskuespillere fra 1990’erne blandet med drama, sex og intriger.

Sleeping with the enemy. Jeg så faktisk først den her film for nogle år tilbage. Siden hen er den blevet favorit. Så spændende. Film var bare bedre dengang.

Human Trafficking. Muligvis den bedste miniserie jeg nogensinde har set. Lidt ala Taken, bare mere realistisk og den rammer virkelig hårdt. Man skal se den!

Face Off. Vi er nødt til at have lidt testosteron med, hvis du skal se film med din kæreste. Den her film er virkelig spændende og der er fuld fart over feltet. Nicholas Cage og John Travolta spiller virkelig sublimt og det er en af de der nervepirrende film, hvor du glemmer tid og sted. Endnu en klassiker.

The Strangers. Vi ser virkelig mange gysere og jeg har adskillelige favoritter. Jeg kunne lave en liste udelukkende med rent gys, men jeg er ikke sikker på alle deler min begejstring. Én af dem, der har gjort størst indtryk i nyere tid, er The Strangers. Pisse uhyggelig men realistisk. Den rammer bare plet og har en ubehagelig stemning. Det er sjældent jeg holder pause i gysere, men denne krævede én.

Del endelig jeres favoritfilm. Jeg er IKKE kræsen.

Bloglovin

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments