Serier på Netflix (2019): Den store guide til de BEDSTE serier på Netflix

Serier på Netflix og andre gode steder..

Serier på Netflix

Jeg er en serieholic. There I said it! Jeg ELSKER serier og ser mange flere serier end jeg gør film. Det er som at der bare er længere imellem de gode film. Derimod kommer der nærmest en ny god serie hver uge på Netflix og de mange andre streamingtjenester.

Læs også:
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se
Netlfix serier, jeg skal bingewatche i min ferie

Mine favorit serier på Netflix + andre gode steder, er et miks af nye, gamle, skøre, spændende, dramatiske og ret så uhyggelige serier, som jeg kan se igen og igen.

Serier på Netflix , som du bare SKAL se

Jeg er også sådan én, der gerne skal fanges i første afsnit. Jeg gider simpelthen ikke bruge en hel sæson på at blive fanget (I’m looking at you Mad Men…).

Serier på Netflix

Okay. Lets go.. De bedste serier på Netflix og andre gode streamingtjenester. 

13 REASONS WHY = Historien om Clay Jensen, en ung High School dreng, som en dag modtager en kasse med kassettebånd indspillet af hans ven, Hannah, inden hun begik selvmord. Igennem de 13 afsnit får man forståelse for Hannah og hvad hun faktisk har gennemlevet i sin korte tid på skolen. Det er en intens og tankevækkende serie, der giver indblik i i et liv med mobning, voldtægt og en ung kvindes mistrivsel. DEN SKAL SES!

THE CROWN = EN helt anden boldgade, men jeg er vild med det historiske indblik i The Crown. Her følger man en ung Dronning Elizabeth, der overtager tronen efter sin far, George VI. Det handler om det britiske imperium, magt og en ny æra efter krigen, hvor en ung kvinde skal være dronning af 12 lande, der alle sidenhen er blevet selvstændige.

Det er en af de dyreste producerede serier nogensinde, og jeg håber virkelig på flere sæsoner i fremtiden. Jeg har også tidligere anbefalet den i det her blogindlæg, som nogle af jer måske kan huske, men den er virkelig også god.

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
De bedste serier på Viaplay, som du sikkert ikke kendte

THE PEOPLE V. O.J SIMPSON = Vi kender efterhånden alle historien om Nicole Brown og Ron Goldman, der blev fundet døde i Nicoles hjem. Mistanken falder hurtigt på Nicoles mand, O.J Simpson. Det er netop dét som serien tager udgangspunkt i. Selvom vi også kender udfaldet af retssagen, er det spændende at få indblik i de kaotiske omstændigheder og samspillet mellem O.J Simpson og hans advokater. Rollelisten er spækket med stjerneskuespillere, og det er én serie man hurtigt bliver grebet af.

Sæt dig til rette og gør dig klar til de bedste serier på Netflix

ELEMENTARY = Måske én af mine absolutte yndlingsserier. Kemien mellem de to hovedroller er magisk. Det er sådan en serie, hvor du altid lige skal se et afsnit mere. Serien har et moderne take på Sherlock Holmes, hvorfor de to hovedroller også  hedder Sherlock og Watson. Udgangspunktet er dog New York og de mange sager som Sherlock og Watson i samspil skal løse.

Det en krimiserie med en uhyggelig baggrundshistorie. Den er fyldt med seriemorder og psykopater, og jeg æder hvert eneste afsnit råt. P.t. venter jeg på sæson 6. Hvis man endnu ikke har set den, har man altså hele fem sæsoner at gå igang med. Det er tilmed en serie, som er oplagt at se med sin kæreste.

Serier på Netflix

THE LEFTOVERS = Den her serie er forholdsvis ny for mig (og tilgængelig via HBO). Vi har netop færdiggjort sæson 1 og jeg er hooked. Jeg har svært ved at forklare, hvad den præcis handler om, da jeg stadigvæk ikke helt forstår, hvad der sker, men den er fantastisk alligevel! Tre år efter at 2 % af verdensbefolkningen forsvandt, følger man de mennesker, der er tilbage og som alle har det rigtig svært.

Hovedrollen er sheriffen i en lille amerikansk by, som forsøger at holde styr på byen, men har sine egne kampe at kæmpe eftersom hans søn er rejst væk, hans datter er ude på et sidespor og hans kone har meldt sig ind i byens sekt. Der sker en masse uforklarlige ting, og jeg er ikke specielt klog på udfaldet endnu, men jeg glæder mig til at starte på sæson 2, når vi er hjemme fra Aarhus igen.

Serier på Netflix, du skal se i 2019

WHITE COLLAR = En serie, som egentlig sluttede for nogle år tilbage, men som jeg stadigvæk elsker meget højt. En dømt plattenslager får mulighed for at hjælpe FBI og på den måde komme ud af fængsel, hvilket bliver starten på et specielt partnerskab mellem kriminelle Neal Caffrey and FBI agenten Peter Burke.

Den er ualmindelig spændende og har ligesom Elementary en fantastisk baggrundshistorie. Man kan ikke andet end at holde af dem begge to, og i fællesskab får de løst nogle af de meste vanskelige kriminelle sager på verdensplan. Det bedste af det hele? Du har hele fem sæsoner foran dig og du skal IKKE vente på at få din afslutning.

SCREAM = Scream har meget lidt med filmene at gøre, men bygger på historien om den maskerede morder. Her følger man Emma, der er den typiske søde amerikanske teenagepige, som bliver forfulgt af en morder, som ingen ved hvem er.

Serien er opbygget omkring de gode chok, den uhyggelige stemning og de perfekt castede skuespillere. Alt er præcist som det skal være. Det er virkelig god underholdning, når regnen står ned udenfor. Vi så alle sæsoner på få dage, og lige nu venter jeg bare på en ny, så jeg kan finde ud af, hvem der altså slår folk ihjel i den lille by..

Take away i sengen og gode serier på Netflix

BLACK MIRROR = Jeg vil ikke skrive så ufattelig meget om den her serie, da det er én man skal opleve på egen hånd. Udgangspunktet for serien er dog bagsiden af teknologi og sociale medier. Jeg fik decideret kvalme i flere afsnit og serien rammer virkelig et eller andet. Nogle af afsnittene er måske lidt langt ude, men stadigvæk utroligt spændende. Hvert afsnit tager afsæt i en helt ny storyline. Den skal ses i en tid,  hvor teknologi fylder lidt rigeligt.

LIE TO ME = Endnu en serie, der har nogle år på bagen, men som jeg stadigvæk genser engang imellem. Det er en af de serier, hvor man på ingen måder forstår, hvorfor den skulle have så få sæsoner. I Lie To Me følger man Cal Lightman, som er ekspert i at læse folks ansigter og kropssprog.

Han arbejder derfor med at løse sager, og kan ved at snakke med de forskellige mennesker, finde ud af hvornår folk lyver og hvad, der faktisk skete. Som mange andre serier har den en spændende baggrundshistorie. I og med, der kun er lavet 3 sæsoner, kan jeg faktisk ikke huske om man får en rigtig afslutning på det hele? Ligegyldigt hvad er den god og skal ses!

Er du klar til de bedste serier på Netflix?

EASY = En mere letfordøjelig serie, som dog er utrolig underholdende. Man følger en masse forskellige par og enkeltpersoner, som tumler med nogle problemer og dilemmaer. Bl.a. i forhold til kærlighed, hverdagen og sex. Serien har skuespillere som Orlando Bloom og Malin Akerman på listen. Man møder dog generelt rigtig mange forskellige personer, da hvert afsnit tager afsæt i en ny historie.

Andre gode serier på Netflix som du nok kender eller allerede har set: ORANGE IS THE NEW BLACK, MODERN FAMILY, GOSSIP GIRL, ARRESTED DEVELOPMENT, THE BLACKLIST, STRANGER THINGS, SUITS, SONS OF ANARCHY + OUTLANDER.

Hvis I kan lide den her type blogindlæg, så sig endelig til. Jeg vil rigtig gerne også dele mine favorit film + dokumentarer.

Personligt elsker jeg at få anbefalet serier eller film inden jeg selv begynder at lede. Ellers bruger jeg gerne over en time på at finde frem til noget, og så er jeg allerede træt. Det duer jo ikke..

Hvilke serier på Netflix eller andre steder er I glade for lige nu? Nogle anbefalinger?

P.S Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

23 kommentarer

 1. Kan virkelig anbefale The Fall (på Netflix). Den bedste krimi serie jeg nogensinde har set!

  1. Den har jeg set første sæson af. Den var creepy, men ham hovedrollen irriterer mig simpelthen så meget. Både i serier og i film 🙈

 2. Man kan næsten ikke undgå at anbefale Game of Thrones 😉 Det er altså en vinder synes jeg.
  Knus.

  1. Jeg er ét af de mærkelige mennesker, der ikke ser Games of Thrones. Jeg så første sæson, men blev aldrig helt fanget. I know 🙈 Men alle ser ud til at elske det, så det er nok bare mig.

 3. Fed liste. Jeg er i gang med sæson 5 af GIRLS på HBO og er nødt til at afslutte den før jeg ser videre på en ny. Men har længe ville se lie to me. Jo mere psykologisk spil, jo bedre.

  1. GIRLS har jeg aldrig set. Jeg kom aldrig igang, men overvejer det stadigvæk. Nu har vi også endelig fået HBO, så det er jo oplagt 🙂

   Lie To Me er fantastisk, selvom den allerede har nogle år på bagen, og det er én man kan se med sin bedre halvdel. Det eneste, der irriterer mig er, at den blev canceled ud af det blå.

   1. Jeg var faktisk ikke så vild med Girls. Men noget skete i sæson 3, der var ret cool og fra da af synes jeg det var vildt skægt at se med – mange hysterisk sjove scener. Og så elsker jeg de skæve personligheder – der er ikke noget rent, pænt og perfekt og engang i mellem er det så forløsende og afslappende at det hele ikke skal være så firkantet og perfekt det hele.

    1. Jeg tror egentlig også jeg vil kunne lide den, men skal lige igang. Prøvede for længe siden med sæson 1, men faldt hurtigt af igen. Men måske det bare er én af dem man skal holde ved?

 4. Lige blevet færdig med “House of cards” 😍 og gået i gang med “The Blacklist” 😌
  Game of thrones siger mig heller ikke ret meget 😁

  1. House of Cards så jeg også, men faldt af efter 3 sæsoner. Den er ellers god! The Blacklist er også virkelig god! God smag 😀

 5. Ja ozark er vi også begyndt at se.
  Derudover dem du har anbefalet:
  Bates Motel
  The OA
  How to get away with murder
  Orphan Black
  Og selvfølgelig Homeland

  1. Vi skal så meget begynde at se Ozark! Den lyder virkelig god.

   The OA havde jeg helt glemt. Den er fantastisk og vi så alle afsnit på en uge. How to Get Away With Murder droppede jeg efter 1 sæson og Homeland klarede jeg 4 sæsoner af, men begge stadigvæk gode 🙂

 6. Handmaidens tale
  Jeg er altså blevet lidt bidt af den serie.
  Selvom jeg egentlig synes, at den er lidt speciel, kan jeg alligevel ikke slippe den. Der er bare noget ved den, der gør, at man bliver nødt til at se mere.
  Min storfavorit på serieområdet er dog Game of Thrones, men Vikings kan bestemt også anbefales
  Og ellers ja alt lige fra Gossip Girl, 13 reasons why, suits, orange is the New Black, walking dead, Homeland osv. 😉
  Jeg ser også maaaange serier 🙈
  @sus.annah

  1. Den er VILDT god! Lidt underlig, men man kan ikke lade vær med at se med 🙈

   Du er ligesom mig, når det kommer til serier. Er også enig med Walking Dead, Homeland og all-time favorite – Gossip Girl ❤️

 7. Jeg anbefaler Designated Survivor, som kan ses på Netflix. Derudover er jeg også vild med The Good Wife. Selvom den ikke er ny og tidligere har kørt (og stadig kører om natten) på TV 2, er den rigtig god. Den er “let” at se, men uden at den virker forudsigelig 🙂
  Jeg har set første sæson af White Collar, men gav lidt op. Er det, fordi jeg skal give anden sæson en chance? Kender du forresten Bloodline – hvis ja, hvad synes du så om den? 🙂

  1. Yay, den har jeg ikke set. Må straks tjekke traileren ud 😀 Good Wife har jeg faktisk heller ikke set, men har hørt mange anbefale den.

   Ja, det er faktisk én af de serier, der først bliver VIRKELIg god efter første sæson. Vi så sæson 1, men gik død i den og genoptog den først efter nogle år, og det fortrød jeg ikke et sekund. Den bliver KUN bedre for hver sæson og de sidste er mine favoritter. Så den kan kan sagtens genoptage 🙂

   Bloodline har jeg ikke set, men udfra kommentarfeltet lyder det som en fejl. Den kunne godt blive en kandidat til en fremtidig serie 🙂

 8. Er vildt glad for at få anbefalet serier og dokumentarer, så endelig mere af det 🙂

  Er i gang med at se Bloodline – en familie-thriller, hvor det virkelig er svært at gennemskue, hvad næste skridt er. Den har et roligt tempo, men er alligevel ret fangende. Kan anbefales.

  Vil også anbefale Happy Valley – en mindre by i England, hvor en politidame har mistet sin datter. Hun mener, at det skyldes daterens eks-mand, og da han kommer ud af fængsel, har hun svært ved at acceptere, at han er på fri fod. Navnlig fordi han måske vil opsøge hendes barnebarn/hans barn. Den er psykologisk virkelig stærk, og man får noget at tænke over.

  Og nå ja, Homeland er all time favoritten.

  1. Super! Det er jeg glad for at høre, og jeg har allerede lært flere at kende via jer 🙂

   Bloodline er nu på min liste over serier, der skal ses. Happy Valley kender jeg slet ikke, men den lyder da vildt spændende. De kan ofte noget helt specielt med serier derovre. Den skal tjekkes ud 🙂 Tak!

 9. Designated Surivor på Netflix og Blindspot på Viaplay vil uden tvivl være et hit ud fra dem du nævner 🙂

  Synes også Atypical var god og rigtig sød (om en dreng med autisme)

  Younger på TV2 play, hvis man skal have en RIGTIG tøseserie 🙂