Netflix serier (2019), jeg 100 % skal bingewathce i ferien

Netflix serier, vi skal se denne sommerferie..

Netflix serier

Zzzzzz.. Vi er gået i feriestemning herhjemme. Vi når ikke ret meget faktisk. Terrassedøren står permanent åbent, hvor Sylvester og hans venner løber ind og ud. Vi spiser utroligt mange hotdogs fra grillen for tiden, og hver eneste aften nyder vi et glas vin eller Aperol Spritz. Ferietid, I ved..

Har du mon set de her Netflix serier endnu?

Jeg er SÅ glad for vi er herhjemme på Bryggen i år. Her er alt, hvad vi skal bruge og Nola stortrives i egne omgivelser. Derfor kommer vi heller ikke til Aarhus i denne omgang. Når vores aften går på hæld, og Sylvester sover, eller om dagen, når Nola tager sin lange lur, bingewatcher jeg Netflix serier og dokumentarer. Er det bare mig eller bliver Netflix ved med at lancere den ene gode serie efter den anden? Der er ALTID noget man gider se.

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu
De bedste serier på Viaplay, som du sikkert ikke kendte

Netflix serier

Senest har jeg opdaget følgende Netflix serier, som jeg håber på at se i løbet af sommeren. Hvilke ser I lige nu?

Læs også:
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se
Netlfix serier, jeg skal bingewatche i min ferie
Vaffelhotdogs til aftensmad? Få opskriften her
De 25 bedste serier på Netflix lige nu (2018/2019)

1. The Staircase = Den her har jeg godt nok allerede set. Endda på kun en uge, men det er jo klart, når den er SÅ spændende. The Staircase er en dokumentar på 13 afsnit, som tager udgangspunkt i en tragisk episode, der udspillede sig i 2001. Her finder man nemlig Kathleen Peterson for enden af en trappe. Hun ligger i en kæmpe blodpøl og er død. Mistanken falder hurtigt på hendes mand, Michael Peterson, og over mere end et årti følger man hans udlægninger, retsagen og de mange uforklarlige ting, som ikke giver mening. Er han skyldig eller er han ikke skyldig? Skynd jer at se den, så I kan afgøre hvad I synes.

2. Good Girls = I Good Girls følger man tre mødre, hvoraf to af dem er søstre. De har det rigtig svært økonomisk og ser sig nødsaget til at røve et supermarked. Det er starten på et hæsblæsende eventyr, hvor et enkelt røveri ender med at involvere dem i en masse ballade. Det er en komedieserie med et højt tempo. Ud fra traileren ser den i alle tilfælde sjov ud, og i og med de allerede er igang med sæson 2, tegner det godt.

3. The Forest = En teenagepige forsvinder nær en skov, og da politiet begynder at kigge nærmere på sagen, viser det sig at være en langt større og mere alvorlig forbrydelse. Serien er egentlig fransk, men det kan jeg fint leve med, hvis plottet er godt. Ud fra traileren ser den i hvert fald spændende ud, så jeg tænker vi giver den et forsøg. Har I set den?

Netflix serier

4. 13 Reasons Why = Jeg har egentlig været lidt tilbageholdende med den her serie, da jeg synes sæson 1 sluttede så fint, så hvorfor fortsætte den? Men det var kun indtil jeg så traileren for sæson 2. Jeg synes måske ikke det er den mest dybsindige serie, men det gør heller ikke noget. Det er jo god underholdning. I sæson 2 følger man retsagen på baggrund af Hannah Bakers selvmord. Det er de samme personer man følger, og denne gang dykker man dybere ned i deres personlighed. Jeg glæder mig til at se den i løbet af ferien.

5. The Alienist = Endnu en serie, der handler om seriemordere, men med et twist, da The Alienist udspiller sig i New York i år 1896. Den handler om en seriemorder, der efterlader sig et makabert spor af døde drenge-prostituerede. Her kommer the alienist ind i billedet, da han afprøver en nytænkende metode, der kræver, at han sætter sig ind i morderens sind i forsøget på at fange gerningsmanden. Det lyder spændende, ikke?

De allerbedste Netflix serier, der er et kig værd

6. You Me Her = Endnu en komedieserie med lidt kærlighedsdrama inde over. I You Me Her følger man Jack og Emma, der er gift. De keder sig gevaldigt i deres traditionelle ægteskab, men det er kun lige indtil Jack har en affære med escortpigen Izzy. Emma får hurtigt kendskab til Jacks affære, og selvom hun først bliver sur, ender både hun og Jack med at blive forelsket i Izzy. Det lyder lidt mærkeligt omend jeg tror den kunne blive rigtig sjov. Jeg giver den i hvert fald en chance. Har I set den?

Disclaimer: Vi kan selvfølgelig ikke se hele sæsoner af serier hver dag, da vi trods alt har to børn. Det bliver til et afsnit i ny og næ, men det kan altså også noget, og jeg nyder i den grad min serietid på et helt nyt plan nu.

Det er komplet afslapning for mig, når jeg ikke skal tage stilling til andet end det der foregår på skærmen. Derfor må I endelig også byde ind med hvilke serier, vi skal tjekke ud. Jeg ELSKER at opdage nye serier, der overrasker, får mig til at grine eller chokerer.

Hvilke Netflix serier ser I lige nu?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments