Serier på HBO (2019): Den ultimative Guide til serier på HBO

Serier på HBO, du bare må se…

Serier på HBO

God eftermiddag Det her vejr indbyder ikke rigtigt til udendørsture. Vinden rusker og regner står ned i tykke stråler. Måske er det bare her i København? Men ikke desto mindre er jeg glad for vi har en varm stue vi kan gemme os væk i. Med hjemmebagte veganske muffins (de her), varm kakao og masser af serier på HBO.

Læs også:
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se

Jeg har tidligere både lavet guides til serier på Netflix + Netflix serier, jeg skal se om vinteren samt serier på Viaplay, men mangler altså lige den sidste streamingtjeneste, som vi ligeledes flittigt anvender. Nemlig serier på HBO.

Serier på HBO

Jeg er efterhånden blevet ret glad for HBO. De tør at lave nogle serier, som skiller sig ud, og derfor tænkte jeg også det var tid til at dele mine favoritter derindefra. Vi har ikke TV, så alt online underholdning kommer altså fra alle de gode streamingtjenester, der efterhånden findes.

Her får I mine favoritter, når det kommer til serier på HBO:

THE LEFTOVERS = Vi er igang med sæson 3 og jeg har stadigvæk ikke regnet den ud. På den gode måde, vel og mærke. Flere år efter at 2 % af verdensbefolkningen forsvandt, følger man de mennesker, der er tilbage og som alle har det rigtig svært.

Hovedrollen er sheriffen i en lille amerikansk by, som forsøger at holde styr på byen, men har sine egne kampe at kæmpe eftersom hans søn er rejst væk, hans datter er ude på et sidespor og hans kone har meldt sig ind i byens sekt. Der sker en masse uforklarlige ting, og jeg er ikke specielt klog på udfaldet endnu, men jeg glæder mig til at få en afslutning på det hele snart.

Har du mon set de her serier på HBO?

BILLIONS = Vi er næsten lige startet på den her serie og det tegner godt. Det er en serie om rigdom, magt og korruption. I den egodrevne finansverden havner to af New Yorks mest magtfulde mænd i en kamp. Til de af jer, der har set Homeland, er det et glædeligt gensyn med Brody. Han er generelt eminent til at spille en rolle man ikke ved om man skal holde med eller ej.

Serier på HBO

BIG LITTLE LIES = Jeg er helt oppe at køre, fordi det endelig er blevet bekræftet, at der kommer en sæson to. Hvis altså man overhovedet kan føre det videre efter den første sæson.. Vi følger en række kvinder i en lille og smuk amerikansk by, hvis liv hænger uløseligt sammen – om de vil det eller ej. Det er et liv fyldt med løgne, intriger og kampe. Serien starter egentlig med slutningen, og så forsøger man at regne sig frem til udfaldet resten af sæsonen. Den SKAL bare ses.

VIKINGS = Plottet ligger nok lidt i titlen, men lad dig ikke skræmme væk af den grund. Serien er selvfølgelig inspireret af de historiske hændelser omkring vikingetiden i Danmark. Den er fyldt med voldsomme scener, kampe og brutalitet, men samtidigt fantastisk spændende. Man følger vikingehelten, Ragnar Lodbrog, en dansk sagnkonge fra det 9. århundrede, og hans liv et sted i Skandinavien med hans dristige og brutale røvertogt.

De bedste serier på HBO, du bare må se

LIAR = En ny HBO serie, men allerede ret så spændende. Det hele begynder med en skæbnesvanger aften, som vil ændre de to hovedrollers liv for altid. De har hver deres historie om, hvad der skete den aften og er komplet uenige. Herfra handler det om man kan se forskel på løgn og sandhed. Jeg ved stadigvæk ikke hvem, jeg holder med..

INSECURE = En anderledes serie, der faktisk er skrevet af hovedrolleindehaveren, Issa Rae. Her følger man vennerne Issa og Molly, mens de færdes i Los Angeles’ vanskelige private og professionelle verdener. Samtidigt prøver de at møde den udfordring, der består i at være to sorte kvinder, som afviger fra alle stereotyper. Den er virkelig sjov!

Serier på HBO

FEAR THE WALKING DEAD = En spin-off serie af den klassiske Walking Dead, som jeg personligt blev lidt træt af. Det er dog noget andet med denne serie, hvor man følger en splittet familie under udbruddet af de udødes apokalypse. I en by fyldt med mennesker, der jager deres drømme og flygter fra deres hemmeligheder og fortid, truer en epidemi med at ødelægge ALT.

DIVORCE = I Divorce følger man Frances, der efter et årtis ægteskab og to børn pludselig begynder at genoverveje sit liv og sit anspændte forhold med ægtemanden Robert. Det går dog ikke helt som planlagt, og gennem den første sæson følger man alle de akavede øjeblikke, frustrationerne, de vanskelige situationer og en pludselig genfunden intimitet.

WESTWORLD = Serien man IKKE kan regne ud, men som er SÅ ufattelig spændende! Serien udforsker spørgsmålet om kunstig intelligens og foregår i forlystelsesparken Westworld. Her kan velhavende mennesker slå sig løs blandt mennesker af kød og blod samt kunstigt skabte mennesker. Mere vil jeg ikke sige…

Andre serier på HBO, der måske kunne være interessante = Games of Thrones, Girls, Mr Robot, The Affair, Banshee og Better Things.

Hvilke serier er I særligt glade for lige nu? Nogle gode anbefalinger?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Jeg SLUGTE The Handmaids Tale, den er absolut et kig værd. Jeg har også set Liar og Girls på HBO, er ikke lige blevet fanget af GOT..?! Og nu er jeg lige startet på Magicians, men ved ikke helt om det er mig. På Netflix har jeg været glad for Ozark, The Fall, Suits og Bloodline

  1. Den havde jeg helt glemt! Den serie er fantastisk 😊 Er det en HBO serie?

   GOT fangede af en eller anden grund heller aldrig mig, så gav faktisk op til sidst. Magicians har jeg også overvejet. Sig endelig til, hvis du bliver hooked. Ozark + Suits er også gode 👏🏻

  1. Jeg ELSKER Sex & The City, men tænkte alle kendte det i forvejen 🙈 Jeg ser det nærmest på ugebasis.

   Jeg er med på Big Little Lies, men de to andre serier fangede mig aldrig..