Ferieplaner (eller manglen på samme)

Ferieplaner (eller manglen på samme) 1

Glædelig tirsdag. Med hedeslag og temperaturer på over 20 grader. Det føles i hvert fald sådan, og jeg er det sted lige nu, hvor jeg hele tiden har for meget tøj på. Som om min hjerne ikke kan omstille sig til sommeren. Jeg har trods alt lige stået her i 11 grader og frosset mine fingre af. Livets kontraster..

Læs også:
Mit første besøg på Heartland Festival, som tog mig med storm

Men idet vi allerede skriver juni og sommeren nærmer sig, får jeg lidt pres over den forestående sommerferie. Vi har jo tre uger herhjemme, som vi på ingen måder har planlagt endnu. Det lyder jo slet ikke dårligt, men jeg gad godt alligevel vi kom lidt ud. Ikke på udlandsrejser, men lidt rundt i det danske land.

Vi har nemlig været så heldige at få lov at låne mine forældres bil mens de er i Qatar. Vi har normalt ikke adgang til en bil, og derfor kommer vi sjældent væk fra København, men nu får jeg helt lyst til at køre landet rundt og besøge skjulte skatte. Måske skulle jeg dykke ned i de her anbefalinger, som var nogle af de meste læste sidste år.

Sommerhusdrømme, familieferie og impulsive tanker

Danmark har så mange skønne områder, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Optimalt set gad jeg godt i sommerhus, men det er vel nærmest for sent nu? Kan I anbefale nogle gode steder i Danmark, som er børnevenlige? Både til ham på 6 år og hende på 1 år.

Jeg har både kig på Nordjylland, hvorfra jeg har mange gode minder, men også Fanø, som jeg elsker, Fyn og selvfølgelig Aarhus og området deromkring. Jeg kan næsten ikke overskue alle de muligheder Danmark har at byde på. Vi har trods alt “kun” tre ugers ferie, og vi vil også gerne nå at komme ned i gear herhjemme og bare være.

Der er også den mulighed at køre til Sverige.. Ja, som I nok kan høre har vi ingen planer. Det både elsker og “hader” jeg. Jeg synes faktisk det kan være lidt svært at være impulsiv så tæt på ferien. Min far mener vi bare kan komme til Rom igen, men den tur er udsat til hun er lidt ældre.

Optimalt set vil jeg gerne vente med flere storbyferier til hun er omkring de 3 år. Og nu vi for engangs skyld kan låne en bil, vil jeg hellere skabe minder herhjemme. Nogen, der sælger en brugt autostol til juniorstørrelserne?

Del endelig jeres ferieplaner. Både de udenlands af slagsen, men i den grad også små ture herhjemme. Jeg vil suge alt til mig og forsøge at planlægge et par dage på farten. Mere kan vi nok alligevel ikke overskue med to børn. Med mindre vi lige falder over et lækkert sommerhus til gode penge. I lejer ikke tilfældigvis jeres ud?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

14 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments