Serier på VIAPLAY: De her serier må du simpelthen IKKE gå glip af

Serier på Viaplay: De her serier skal du altså bare se..

Serier på Viaplay

God eftermiddag. Nyder I regnen og er I i tørvejr? I går var det højsommer og i dag blev jeg fanget i verdens største byge på vej hjem fra tandlægen. Så meget for indian summer tilstande. Men det er okay. Så har jeg i det mindste ikke dårlig samvittighed over at bruge min dag indenfor.

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu
Netflix serier i 2019, du skal give et forsøg

Dagens indlæg kommer lidt i forlængelse af det her, som I tog så godt imod. Tak for det. Jeg er nemlig en serieelsker og har adgang til snart alle stremingtjenester. Se bare her hvilke Netflix serier, jeg ser lige nu.

Senest er jeg blevet glad for Viaplay igen, da de, udover et vildt godt børneudvalg, faktisk har en masse gode serier, som andre streamingtjenester ikke har. Der kommer også et HBO serieindlæg indenfor nogle uger, da de ligesom Netflix og Viaplay bugner over med gode serier.

Serier på Viaplay: De allerbedste serier, som du bare ikke må gå glip af

Men først skal vi lige snakke om de serier på Viaplay, som jeg altså synes er ret så anbefalelsesværdige.

Serier på Viaplay

PREACHER = Den her serie er egentlig ret langt væk fra det jeg normalt vil gide at se. Måske er det fordi den er SÅ mærkelig? Det er svært at forklare præcis, hvad den handler om, men det er noget med engle og dæmoner, en præst og uforklarlige overnaturlige begivenheder. Den er både uhyggelig, sjov, grotesk og unik. Jeg vil væde på det er meget ulig noget I ellers har set før.

MR. ROBOT = En mere kendt serie, der muligvis taler til flere. Jeg mindes i hvert fald det var en serie mange talte om, da den udkom. Den handler om Elliot, der er en ung programmør, som om dagen lever et normalt liv med et normalt arbejde, men om natten er en effektiv hacker. Han har sine indre kampe, hvilket kommer til udtryk i hans to forskellige liv. Serien er meget lovprist og man forstår godt hvorfor. Den er nervepirrende og spændende, og så kan man ikke lade være med at holde af Elliot.

Dyner i sofaen og klar til at bingewatche en masse serier

THE FOLLOWING = Den her serie er egentlig færdigproduceret, men den kan stadigvæk tåle en anbefaling. Især hvis man er lige så vild med Kevin Bacon, som jeg er. Den handler om de mange seriemordere, der er i USA, og hvordan de kommunikerer med hinanden, så de i fællesskab kan skabe mere ødelæggelse. I serien resulterer det i en kult, hvor de mange seriemordere følger deres leder i tykt og tyndt. Man følger så den tidligere FBI-agent (Kevin Bacon), der gør det til sin mission at finde og opløse kulten. Jeg vil ikke sige for meget udover at SE DEN. Den er creepy, og det er sådan en serie, hvor man aldrig helt ved hvem man kan stole på.

Serier på Viaplay

THE GOODWIFE = Serien handler om Alicia Florrick, der er gift med en statsadvokat. Hun bliver dog hurtigt nødt til at genoptage sin egen advokatkarriere, da hendes mand bliver involveret i en sex- og korruptionsskandale. Man følger derefter Alicias daglige gang i advokatfirmaet, hvor der selvfølgelig sker en masse spændende og politiske ting. Det gode er, at alle sæsonerne er lavet, så der er nok at gå igang med.

De allerbedste serier på Viaplay, som du skal se

BLACKLIST = Det her er en serie man kan se med sin bedre halvdel. Det kan man i og for sig med alle serier, men den her er bare ekstra god til det. Raymond Reddington, der er en tidligere FBI-Agent, og nu en af de mest eftersøgte personer på FBI’s Most Wanted List, melder sig en dag helt frivilligt til FBI. Han vil dog kun snakke med agent Elizabeth Keen, og de begynder at samarbejde for at fange de værste forbrydere rundt omkring. Raymond har dog en agenda med deres samarbejde, og hvad det er, må I finde ud af ved at se serien..

HART OF DIXIE = En lidt ældre, men hyggelig, serie af slagsen. Det er feel-good i sydstaterne, når det er bedst. Zoe Hart har altid drømt om at blive en hjertekirurg, men drømmen braser. Pludselig arver hun et lille lægehus i byen Bluebell, og hendes liv tager en helt ny og spændende drejning.

Serier på Viaplay

SUPERNATURAL = En serie, der egentlig burde være stoppet for længst (den har over 10 sæsoner på bagen), men som stadigvæk er god. I hvert fald de første 5-6 sæsoner, som er de bedste. Her følger man Dean og Sam, der er brødre, og som sammen bekæmper supernatural things… De følger i deres fars fodspor og kommer ud for en lang række uhyggelig ting undervejs. Især de to første sæsoner er guld værd og meget underholdende. Rasmus ser den stadigvæk, men jeg faldt af på den i sæson 7. Alligevel fortjener den en anbefaling, og så er de to hovedroller nu også meget pæne at se på.

Sæt dig godt til rette og tænd for Viaplay

THE VAMPIRE DIARIES = En god ungdomsserie med vampyrer, kærlighed, intriger og pæne mennesker. Præcis ligesom Pretty Little Liars, Gossip Girl og andet i den dur. The Vampire Diaries er tilmed spændende og til tider lidt uhyggelig. Derudover er der en tendens til at alle os, der har set serien, er lidt uenige, når det kommer til Damon og Stefan (team Damon).

HOUSE = Hvis man elsker serier om sygdomme, hospitaler og behandling af mærkelige ting, så er House sagen. Det er muligvis én af de bedste serier nogensinde. Hvert afsnit er vildt spændende, og man kan aldrig gætte hvad patienten fejler. Det er kun Doktor House, der kan det, som man ikke kan andet end at holde af, selvom han både er sær og uhøflig.

OUTLANDER = Nu har jeg kun set de to første sæsoner, men Outlander var serien, der fik mig til at længes efter at besøge Skotlands højland. I serien følger vi Claire, en gift, sygeplejerske under anden verdenskrig, der ved et tilfælde transporterer sig tilbage i tiden til datidens Skotland. Her bliver hun selvfølgelig udsat for en masse ting, men HELDIGVIS møder hun fantastiske Jamie, der tager sig af hende. Mere vil jeg ikke sige, men pas på. Man bliver hurtig afhængig!

Hvis du er på udkig efter andre serier på Viaplay ligger de også inde med Mad Men, The Walking Dead, The X-Files, Friends og mange andre.

Hvilke serier på Viaplay eller andre steder er I glade for lige nu? Har I set nogle af ovenstående?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Elsker indlæg med serieanbefalinger – endelig flere af dem 🙂

    Har ikke set nogen af de nævnte, men er på udgik efter en ny serie, og tror jeg vil prøve at se Blacklist. Den lyder god.