Vi gjorde det! Launch af Boom Agency

^ Michelle, Maria (vores agent), Trine og mig

Jeg er TRÆT! Sikke nogle uger. Som I måske kunne fornemme her, har mine nye arbejdsgange fyldt rigtig meget i 2018, og endnu mere her i de første uger i 2019. Vi har arbejdet hårdt på at få det hele hele til at gå op i en højere enhed, og i går kunne vi så nyde vores launch af Boom Agency, som I kan læse mere om her.

 

Det er skørt det med launch af noget nyt, for hvorfor fejre et eventyr, der først skal til at starte? Er det sådan en Københavner ting? Først og fremmest JA! Det er nok især noget man ynder at gøre i København. Derudover er jeg et sted, hvor jeg ikke gider at tale ting ned længere. Det her er freaking stort. For mig, for de andre og ikke mindst i forhold til den branche, vi befinder os i.

Jeg endte i den fineste silkeskjole fra Gestuz. I kan finde den nedsat med 50 % her. Det er allerede én af mine yndlingskjoler (modtaget i gave). Jeg har den i str. 40.

Det ændrer ret meget, og jeg tror kun vi kommer til at se flere af de her mindre bureauer poppe op rundt omkring. For os bloggere, er det hen ad vejen langt bedre i forhold til priser, kampagner og udvikling. Eller det tror jeg i hvert fald på.

Lad os se hvordan det går de næste par år i branchen for influencer marketing (jeg kalder mig stadigvæk ikke en influencer – jeg er blogger, der tilfældigvis har en Instagram profil, og Facebook side og podcast og..).

Men tilbage til gårsdagens launch, som måske på godt dansk nærmere var et hyggeligt fredagsarrangement. Boom Agency styres af Maria (som jeg tidligere har arbejdet sammen med for nogle år tilbage) og Torben Klitbo, der er medejer. Torben ejer, som bekendt, en masse restauranter og koncepter rundt omkring i København.

Én af dem er Tempo, der er det nyeste skud på stammen. Det er en fantastisk lækker italiensk restaurant placeret på ét af de smukkeste hoteller i København – Hotel Skt. Annæ. Hvordan jeg aldrig har sat min ben der før, ved jeg ikke. Hvis jeg skulle giftes igen, vil valget falde på den skønne italienske perle midt i København.

Vi havde inviteret kunder, bureauer og bloggere til kl 16, og inden da pyntede vi op med store balloner, lyskæder og fine markblomster. Locationen gjorde det godt selv, så det var småting vi skulle have styr på.

Imellemtiden havde jeg et interview med Berlingske i de tilstødende lokaler, da de gerne vil sætte mere fokus på spontane aborter og bryde tabuet heri, og det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med, da jeg har oplevet det på egen krop. Et mindre sidespring, men dagen var på mange områder en stor kontrast. Præcis som mit eget liv kan være.

Fine Trine i regnbuens farver

Gæsterne begyndte så småt at komme kl. 16. Tjenerne sørgede for bobler, tapas og at fylde godt på. Der blev småhygget, netværket og drukket fredagsbobler til den store guldmedalje, og vi fik så mange fine blomster og søde hilsner. I bund og grund var vi bare glade for der kom andre end os fire, da vi havde været lidt nervøse op til.

Gider folk overhovedet fejre os? Ved de overhovedet hvem vi er? Tror de på det? Selvom vi har en del arbejde foran os, er jeg ovenud blæst bagover den fine modtagelse. Jeg vil gerne blive bedre til at fejre de små sejre, og det her var altså én af de største i mit lille foretagende.

Jeg var, udover kjolen fra Gestuz iført ny ternet frakke fra 2ND Day (gave), karryfarvede strømpebukser fra Sneaky Fox, yndlingsstøvler fra Gardenia og mit bedste taskekøb i 2018.

Vi fik ryddet op, og bagefter tog Trine og jeg ud at spise med Maria, der er vores dygtige agent. Kl. 22 var vi helt færdige. Vi havde også været igang i næsten 12 timer. Jeg forkælede mig selv med en taxatur, som jeg ellers aldrig bruger penge på, men lige i går var jeg for træt til at tage metroen eller at gå.

Nu er jeg netop vågnet med hovedpine, men et kæmpe smil på læberne. Solen skinner, min familie er allesammen hjemme og fra mandag af er det nye tider arbejdsmæssigt.

Tak til all jer, der læser med og gider involvere jer i alle aspekter af mit, og de andre I følgers, liv. Det er et kæmpe skulderklap, og jeg glæder mig til at tage jer med på en rejse. Jeg håber jeg slutningen af året kan kigge tilbage på en tid, hvor det hele gik præcis som det skulle og hvor jeg udviklede mig yderligere.


Glædelig lørdag! Mon du nogensinde læste indlægget om da jeg var i tvivl om jeg kunne finde ud af at være selvstændig? Eller hvad med mit opråb til influencer branchen?

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Kæmpe tillykke søde Danica.
  Uanset at I lige er startet op og det hele skal til at begynde, er det så sejt! Jeg glæder mig så meget til at se det hele udvikle sig.

 2. Så freaking fedt og sejt af dig!. Selvfølgelig skal du ikke tale det ned. Du skal give dig selv et skulderklap. Du gør det godt Danica. Mere end godt. Jeg har fulgt dig i flere år nu. Du udvikler dig og bliver kun bedre. Når folk spørger hvilke gode bloggere jeg følger, er du altid en af de første jeg nævner. Måske fordi jeg kan genkende lidt af mig selv. Jydebaggrund, perfektionist mm,
  Du pisse sej altså!? Goæder mig til at se hvor det nye arbejdsform bærer dig hen. God weekend.

  1. Ej, du har lige reddet min søndag! Tusinde tak ? Det er store ord!

   Rigtig god weekend ?