MK Olie: Velvære i ét dagligt olieshot?

MK olie

I ved jeg elsker at nørde skønhedssager. Især når det også gælder de sager, der gavner det indre. Men hvad virker og hvad virker ikke? Vi fik vendt den her, hvor jeg også fik forklaret hvorfor jeg de sidste 5-6 år har taget kosttilskud i forskellige former. Det virker for mig, og derfor holder jeg fast i det.

Læs også:
Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Én af dem jeg har taget on and off siden 2015, er MK olie (find det her), som Maybritt Krewald står bag (olien og juicen på billederne er modtaget som PR gave, men altså noget jeg har købt mange gange selv). Deraf navnet. Nogle af jer kender det, og andre gør måske ikke, men i bund og grund er det daglige koldpressede olie samlet i ét shot. Jeg blander det med Aronia saft. Både for smagens skyld, men også fordi saften har nogle gavnlige egenskaber.

MK olie

Min erfaring med MK olie og Aronia juice

MK olie og Aronia juice er mest af alt kendt for at give en flottere hud. Det er i hvert fald det jeg hører flest nævne, når de kommer igang med olien. Dermed ikke sagt den kan fjerne alle urenheder, men jeg kan se en stor forskel i forhold til om jeg husker det daglige shot eller ej. Især i de kolde vintermåneder, hvor min hud er ekstra udsat.

Derudover fungerer den i mit tilfælde som en måde at få mit daglige fedtsyreniveau dækket. Jeg har altid taget olietilskud, ofte i kapselform, men jeg har med tiden lært, at jeg foretrækker det friskt og gerne kombineret med andre ting.

MK olie

MK olie og effekten på ansigt og krop

En anden ting jeg har bemærket, er min kropshud. Jeg har INGEN tørre arme eller pletter længere. Jeg er også kommet mine rødlige knopper (har de mon en bedre betegnelse?) på armene til livs, som jeg har haft siden jeg fødte Nola. Mine ben er langt blødere og generelt er tørheden på hele kroppen nedsat.

En MK olie består af en blanding af eksklusive økologiske frøekstrakter og indeholder sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø. For blot at nævne nogle stykker. Det er især de essentielle fedtsyrer og bitterstoffer, som er afgørende for en god fordøjelse og har en beskyttende og balancerende effekt på huden. Derfor vil man som regel også opleve at maven arter sig bedre.

MK olie

Sådan indtager du og opbevarer olien

Olien kan have en helende og opstrammende virkning på huden. Personligt kan jeg ikke se den opstrammende effekt hos mig selv, men jeg tænker også det handler om den manglende søvn og en kost, der ikke altid sidder lige i skabet?

En MK olie kan holde sig i 4-5 uger efter åbning og skal altid opbevares i køleskabet. Olien kan holde sig i 3 måneder uåbnet. Den kommer i tre forskellige udgaver (til mænd, kvinder og børn). Jeg har den til kvinder, da jeg er den eneste der tager det herhjemme.

Hvordan smager MK olie? Sådan helt ærligt?

Og i forhold til smagen. Smager det så godt eller er det svært at få ned? Jeg har ingen problemer. Faktisk synes jeg ligefrem det smager godt blandet op med saften. Det er en smagssag hvad man er til, men jeg foretrækker at kunne mærke jeg får den flydende olie. Jeg kan dog også uden problem spise både ren hørfrøolie og kokosolie.

Nu handler det blot for mig om at fortsat prioritere det. Jeg har snart tømt begge flasker, og jeg ved, at hvis jeg først har nogle dage uden, er jeg tilbøjelig til at glemme den gode vane igen. De skal derfor klikkes hjem inden jeg løber tør.

Hvad med jer? Tager I nogle former for olie? Hørfrøolie? Kæmpenatlysolie? Avocadoolie? Eller andre olier? Har I prøvet MK olie? Hvordan fungerede det for jer?

Fik du nogensinde læst om dengang jeg var til lægen for at få tjekket mit stofskifte? Hvor min krop reagerede helt ukendt for mig, og jeg var i syv sind i forhold til hvad den prøvede at fortælle mig.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments