Projekt “gør noget godt for mig selv”

Annonce

Smuuk Skin

Apropos det her indlæg, går jeg en fremtid i møde, hvor jeg gerne vil have ro på. 2018 har været et hæsblæsende år. Vi er gået fra tre til fire, Rasmus blev færdiguddannet som redder, jeg har holdt min virksomhed kørende så godt jeg kunne, og samtidigt taget store beslutninger, og så var det også året, hvor Sylvester startede i skole. Det har, utroligt nok, været én af de største forandringer.

Smuuk Skin

Der har derfor ikke været tid til meget andet. Jeg har ikke kunne lave impulsive aftaler og alt har været planlagt til punkt og prikke i vores fælles kalender. Sidst på året kulminerede det hele, og jeg havde pludselig ikke engang tid til min yoga.

Det er ellers noget jeg ALTID har fundet tid til. Der kunne gå uger imellem, og jeg kom helt væk fra mine gode vaner, jeg ellers har prioriteret i mange år. Nemlig min “mig-tid”. Huden begyndte at slå ud igen, jeg sov dårligere og bekymrede mig mere end hvad godt var.

Smuuk Skin

MEN nu skal der andre boller på suppen. Jeg vil tilbage til de gode vaner, tage mig tid til rare øjeblikke, læse bøger, give min krop nogle gode næringsstoffer, forkæle mig selv og blive bedre til at huske mine kosttilskud.

Sidste år teamede jeg op med Smuuk Skin, der her i januar, efter flere års udvikling, endelig kunne lancere de længe ventede kosttilskud og olier. Alle deres tilskud er produceret på Møn og har et helt hold af eksperter bag sig, der i flere år har ledt efter de rigtige sammensætninger.

Smuuk Skin er resultatet og en helt ny serie af eksklusive produkter med fokus på både det indre og ydre lag. Der er kræset om detaljerne og kvaliteten, der er ulig noget vi har set herhjemme før.

Smuuk Skin

Jeg er team tilskud, men respekterer at andre ikke er. Jeg tror også mine forudsætninger er anderledes. Jeg har i mange år døjet med uren hud og set hvad forskel det kan gøre for netop mig.

Især vitaminer som zink, omegasyrer og E-vitamin har jeg taget i flere år med gode resultater, og faktisk siden dengang hvor Sylvester kom til verden og min hud gik helt amok.

Smuuk Skin

Derfor er jeg virkelig også blevet glad for deres Hydro Balance, der er en sammensætning af ovenstående vitaminer samt kollagen og C-vitamin.

Fugt er altafgørende for hvor godt min hud har det, og selvom det tog mig mange år at lære fugt ikke er fjenden, ved jeg hvor vigtigt det er nu. Min hud bliver gladere, har mere glød og er stærkere.

Smuuk Skin

Jeg er først startet op for nogle uger tilbage, og kan derfor ikke sige noget endeligt om effekten nu. Planen er jeg tester dem i 2-3 måneder, og derefter laver et opfølgende indlæg med mine tanker.

Udover Hydro Balance, som er den bøtte jeg har valgt at starte ud med, har Smuuk Skin udviklet flere andre interessante tilskud. Bl.a. som forberedelse til solferien, mod acne og til negle og hår – for blot at nævne nogle få. For ikke at tale om deres olier som et led i ansigtsrutinen, som virker ualmindeligt lækre uden at fedte.

Hvordan skal man indtage dem?

For at give sin krop et fugtboost, anbefaler Smuuk Skin at man ved opstart tager 2 vitaminer hver morgen og aften af deres Hydro Balance. Efter noget tid, og når man har opnået det ønskede resultat, kan man skrue indtaget ned til to vitaminer dagligt.

Smuuk Skin

Tre måneder i et intensivt forløb skulle gerne give huden synligt mere fugt, men som alt andet skal man huske de andre gode vaner sideløbende. Godt med vand, god nattesøvn og sundere kost. Selvom det ikke er alle undt (baby, host host), kan man så småt prøve at inkorporere de gode vaner igen. Det har jeg i alle tilfælde tænkt mig.

Nu kommer weekenden til at stå på familiehygge, babytid, selvpleje, læsning i en bog (hvis jeg er heldig), lange morgener i nattøj og god morgenmad. Lad os krydse fingre. For en mere overskuelig og rolig hverdag med alt det rare, som jeg savner.

Smuuk Skin

Smuuk Skin er netop landet i butikkerne og findes på apoteket, i Magasin og HER.

Tager I nogen former for kosttilskud? Enten i kapselform, olier eller andet? Hvad virker for jer?


Fik du nogensinde læst mit indlæg om at få acne, når man er voksen? Eller hvad med mit tilbagefald, da jeg blev gravid med Nola?

Skriv en kommentar