Hybenkerneolie: Derfor skal DU bruge en ansigtsolie

Reklamelinks

hybenkerneolie

Jeg plaprer løs om den hybenkerneolie, jeg sværger til. Det har jeg gjort lige siden jeg prøvede den for første gang tilbage i februar, og jeg har ikke kigget mig tilbage. Jeg tror heller aldrig jeg har fået så mange henvendelser på et givent produkt. Både spørgsmål, men også tilbagemeldinger om hvor glade I er for at bruge netop hybenkerneolie.

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag
Virker MK Olie mon? Læs min anmeldelse her

Og jeg har altså ingen aktier i olien, som forresten er fra Pai Skincare. Jeg køber den troligt hver 2-3 måned, når den gamle er tom. Den er forresten på tilbud her lige nu.

hybenkerneolie

En hybenkerneolie, som din hud vil takke dig for

Men hvad kan den olie overhovedet? Er det ikke bare en hybenkerneolie? For det første kender jeg ikke de tekniske specifikationer, eller hvad der gør den til noget særligt, men det er som smør for min hud. Det er virkelig et produkt, der har gjort underværker i min rutine. Så meget at jeg bruger den både morgen og aften.

Jeg forbinder en hybenkerneolie (find den her) og duften, som man enten elsker eller hader (jeg elsker den) med et rart hverdagsritual, som min hud elsker mig for. Især i de her tider, når vinteren er kold og lang.

hybenkerneolie

Olien er baseret på hybenkerneolie. Den er rig på omega 3, 6, 7 og 9, og kan bruges af alle hudtyper. Der er ikke ret mange ingredienser i, og den fungerer således fantastisk sammen med både sart hud og acne. Den er både økologisk og vegansk, ikke at det nødvendigvis siger noget om produktet, men i og med den faktisk er så effektiv, er det vigtigt for mig at få nævnt. Det er i hvert fald parametre, jeg gerne tilgodeser i min hudpleje.

Den forbedrer hudens smidighed og fugtniveau, og har en positiv indvirkning på ar, pigmentpletter, fine linjer og strækmærker. Den er tilmed spækket med vitamin A og C samt antioxidanter.

hybenkerneolie

Det er Pais bestseller, og man forstår godt hvorfor. Jeg har virkelig svært ved at forestille mig, at der er en anden olie, som kan gøre samme underværker for mig hud.

Min ansigtsrutine og hvordan jeg bruger en ansigtsolie

Min morgenrutine er noget ala: Vask med en fugtgivende rens, facemist med hyaluronsyre, serum, ansigtsolie og til afslutning en fugtgivende creme.

Min aftenrutine er noget ala: Vask med en fugtgivende rens og dertilhørende vaskeklud, der eksfolierer. Jeg fjerner det sidste snavs med en effektiv tonic. Facemist, serum med vitamin C, ansigtsolie, massage med ansigtsrulle og derefter en fed natmaske + øjencreme.

hybenkerneolie

Bonustip: Prøv at påføre et ekstra tykt lag olie og masser med din ansigtsrulle eller fingrene. Man kan nærmest få et gratis ansigtsløft ved blot at indføre det i rutinen. Jeg gør det hver eneste dag, og gerne imens jeg leger med ungerne eller giver Nola morgenmad. Skeen i den ene hånd og rosekvartsrullen i den anden, haha.

I finder olien på tilbud HER.

Har I mon et favorit produkt, der gør underværker for jeres hud? Bruger I olie i jeres rutine?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

11 kommentarer

 1. Tak for det fine tip. Hvilken rens bruger du? Og ift. Aha peeling – er det en behandling du får, eller gør du det også selv? Hvis sidstnævnte gør sig gældende, hvilen bruger du så? Du har gjort mig nysgerrig! 🙂

  1. Dejligt du kunne bruge det ❤️

   Jeg bruger faktisk også en rens fra Pai, som jeg købte i sidste uge. Den er genial til tør vinterhud. Det er denne her: https://morro.dk/shop/hudpleje/pai/pai-saebefri-ansigtsrens-200ml/

   AHA peeling, eller frugtsyrepeeling, får jeg kun ved behandling. Jeg har nogle produkter herhjemme, der indeholder lidt, men selve behandlingen kan jeg bedst lide andre laver. Derudover er resultatet også bedre og jeg er garanteret et godt resultat 😊Der hvor jeg går (hos Morro.dk), bruger de Amazing Space frugtsyre og det er fantastisk!

   Man kan gøre super meget derhjemme, men når det er de skrappere ting, kan jeg godt lide at få det hos professionelle 🌸

 2. Det var nogle skønne og hyggeligt timer. Ikke mindst at
  Få hilst på dig sådan i virkelig live. Det er jo altid dejligt, da det helst sikkert er noget andet end gennem skærmen. Du gjorde det skisme godt. Dejlige snacks og lækre produkter 🙂

  Jeg ville elske at deltage igen en anden gang 😊

  1. Nej, det er jeg ikke. Bruger stadigvæk deres natcreme, deres enzym peeling, deres active lotion hver anden dag, øjencreme og deres ansigtsvask. Resten er tomt. Nimue har dog som noget af det eneste ikke en olie i deres sortiment, da det går imod det de tror på. Min hud kan dog ikke leve uden (den rigtige) olie, og derfor bruger jeg også andre mærker, som Pai Skincare, Amazing Space, Xellence m.m. 😊

 3. Den er nemlig rigtig god! Har brugt den i mange år, indtil min veninde sagde hvorfor bruger du ikke bare rens abrikoskerneolie. Efter en søgning fandt jeg ud af, at en halv liter ren abrikoskerneolie er langt billigere end den fra pai. Jeg klikkede olien hjem, og efter at par ugers brug kunne jeg konstatere at den rene olie slet ikke er ligeså god som den fra pai. Nu jeg vendt tilbage til den fra pai. Elsker den 😊

  1. Præcis! Ren og billig abrikoskerneolie kan slet ikke det samme. Det er det samme, når man køber mandelolie i kæmpe dunke. Det er hverken lige så rent eller har samme effekt 🧡

 4. Det lyder fantastisk med denne c-vitamin rige hybenkerneolie. Din hud er virkelig smuk så du må jo gøre noget godt for din hud. Rosehip olien er altså god mod rynker og ar. Var lidt i tvivl om det virkelig kunne være rigtigt, men læste lige undersøgelser på castorolie, der bekræftede at det virker mod ar, strækmærker og rynker. Også mod gigtsmerter pga en betændelsesdæmpende effekt. Min mormor spiser hybenpulver men havde egentlig altid tænkt at det var overtroisk. Nu giver det mening at du er så vild med denne naturlige olie <3 <3 Kan den mon bruges som hårolie i en hårkur?