Skønhedstip: Jaderulle, rosakvarts og Gua Sha sten

Reklamelinks

jaderulle

Hvad bedre end at starte weekenden med en omgang selvforkælelse? Nærmere bestemt ved brug af de velkendte ansigtsruller, som jaderulle, rosakvarts og Gua Sha sten. Alle sammen baseret på krystaller og meget populære lige nu. Med god grund.

Læs også:
Virker den populære MK Olie mon? Læs min anmeldelse her
HER får du opskriften på de nemmeste og lækreste veganske træstammer

Jeg fik min første jaderulle (det navn vil altid være lidt skørt..) i 2017, men det tog mig næsten et år før jeg lærte at forstå hvad den kunne. Derefter kom rosakvartsrullen og for en måneds tid siden så en Gua Sha sten til samlingen (som jeg viste frem i det her indlæg – inden Nola smed den på gulvet og den gik i stykker, ahem..).

jaderulle

Men hvad er det en jaderulle kan? Hvorfor ser man så mange rosakvartsruller rundt omkring? Og hvad er det dér Gua Sha, som alle taler om?

Kort fortalt..

Jaderulle (find den på tilbud her) = Min første krystal, og et godt sted at starte for nybegyndere. Jade har en beroligende effekt på nervesystemet. Jeg bruger den som regel efter en lang dag, hvor jeg har brug for afslapning. Den bruges efter serum og ansigtsolie (genial sammen med den her sag), så produkterne bedre trænger ind.

En jaderulle stimulerer mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet, hvorfor man hurtigt vil opdage en forbedring. Man får mere glød og ansigtet synes mere fast, hvis man kan sige det? Generelt set vil jeg mene botox, restylane og hvad man ellers bruger til at fylde ansigtet ud og opstramme, er spild af penge, når man lærer at bruge sine ansigtsruller rigtigt.

Jaderulle

Rosakvartsrulle (find den på tilbud her) = Min anden ansigtsrulle – nemlig rosakvartsrullen, som hurtigt blev min favorit. Rosakvarts har en beroligende effekt. Helt specifikt er stenen kendt for sin kærlige energi, hvis man tror på den del. Jeg bruger mest rullerne i forhold til de fysiske fordele, men i den grad også som et rart velværeritual, der får mig til at slappe af. Jeg kan godt lide tanken om krystaller kan noget forskelligt på et højere plan, men jeg ved slet ikke nok om det til at udtale mig.

Læs også:
Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Jeg bruger rosakvartsrullen til at massere mit ansigt med den kølende effekt den har. Den opstrammer og løsner op i de mange ansigtsspændinger. Mit ansigt synes slankere og mere fast, da rullen dræner væskeophobninger, og dem har man mange af med manglende søvn, skulle jeg hilse og sige. Den har også en positiv effekt på fine linjer, træt hud, collagenproduktionen (som man gerne vil øge) og irriteret hud.

Gua Sha sten

Gua Sha sten (find den her) = Gua Sha stenen stiftede jeg første gang bekendtskab med hos Lisa, der driver den klinik, jeg får ansigtsbehandlinger hos. Hun brugte den til at lave en blid ansigtsmassage på mig, og sikke et resultat. Jeg følte nærmest jeg gik derfra med en sundere og yngre hud.

Siden har jeg købt min egen, som desværre er gået i stykker, hvorfor jeg skal have købt en ny. Jeg bruger den i ansigtet hver aften efter jeg har påført olie. Det er klart det redskab, der kan gå mest i dybden af ovenstående. Den kan ramme spændinger og punkter, som intet andet, og derfor er den også god ved hals, bryst, nakke og skuldre. Jeg bruger den også efter badet på mine ben og baller. Det oplagte vil være at have en til hver af delene, så man ikke bruger det samme produkt.

Giver energi og er effektiv mod appelsinhud

Ved hyppigt brug på netop ben og baller, hvor man stryger op i en 5-10 minutters tid hver dag, kan man seriøst slippe af med genstridig cellulite, buler og slap hud. Jeg har været igang i en måned, og det er ret vildt hvad man kan opnå af resultater, hvis blot man husker det. Det er langt mere effektivt end eksempelvis en tørbørste og sugekopper, der kan noget helt andet.

Rosakvartsrulle

Hvordan skal jaderulle, rosakvartsrulle og Gua Sha stenen bruges?

Jeg bruger dem dagligt. Enten Gua Sha stenen på kroppen efter badet eller ansigtsrullerne om aftenen efter jeg har påført min ansigtsolie. Det er blevet et ritual jeg ser frem til, og gerne prioriterer mens jeg ser serier eller slapper af i sofaen.

Det er dog vigtigt, at man ved hvad man laver. Dvs. man ikke må trykke for hårdt eller få ondt. På ben og baller kan du godt trykke hårdere, men i ansigtet med jaderulle og rosakvartsrulle skal du være mere forsigtig.

HUSK altid at starte nedefra og bevæg dig op. Man skal altid stryge opad. Både på kroppen og ansigtet. Vi vil gerne løfte ansigtet, og derfor giver det god mening. Måske jeg skulle forsøge at lave en video på et tidspunkt, hvor jeg viser det frem? Og ellers findes der et hav af guides derude + jeg tidligere har vist min morgenrutine frem i videoform lige her.

Rosakvartsrulle

Hvilke forbedringer har jeg oplevet?

Siden jeg for alvor huskede det hver dag, har jeg oplevet en mere fast hud med glød. Førhen gjorde jeg absolut ingenting udover at påføre produkterne. Jeg arbejdede slet ikke med dem, og min hud kunne godt have tendens til at hænge lidt og være væskefyldt. Jeg synes også de fine linjer jeg havde er blevet mindre, hvilket god mening. Jeg har “trænet” mit ansigt og afspændt det, og det har resulteret i en mere fast og stærk hud.

På kroppen er appelsinhuden blevet mindre. Det her ritual er stadigvæk så nyt for mig, så jeg fortsætter, hvilket jeg også havde tænkt mig at gøre selvom der ikke var noget. Man får gang i blodcirkulationen, energi og kommer i godt humør. Det føles bare helt enormt rart, og det er altså halvdelen af det. Selvkærlighed, prioritering af sig selv og tiden til at fordybe sig i noget rart.

Rosakvartsrulle

Opbevaring og vedligeholdelse

Når man har at gøre med de her smukke natursten skal man selvfølgelig også huske at passe godt på dem. Skyld dem i varmt vand – eventuelt med en blid sæbe, og tør dem af. Jeg opbevarer dem ikke i noget, da jeg har dem i brug hver dag og derfor gerne vil have dem liggende fremme.

Gua Sha stenen kan du sagtens have liggende i din bruser, hvis du foretrækker at lave bindevævsmassagen mens du er i bad. Den kan godt tåle vand. Bare husk at tør den af efterfølgende. Jaderulle og rosakvartsrullen ligger blot på hylden sammen med mine yndlingsprodukter.

Skønne planer, webshop og workshops med ligesindede

Jeg har en plan om at dykke mere ned i ruller og sten samt en masse andet skønhedslir det kommende år. Både i forhold til at teame op med Lisa, der unægtelig ved nærmest ALT om plejende ritualer. Det kan være sammensatte og personlige plejekasser med mine yndlingsprodukter, lærende workshops, hvor vi gennemgår ansigtet, rutiner og hvad man kan skabe af magi derhjemme og eventuelt en indbygget webshop her på bloggen. Mulighederne er mange!

Bruger I jaderulle, rosakvartsrulle eller Gua Sha sten i jeres rutine? Er det nyt for jer eller? Hvad har I ellers af rare og plejende ritualer i jeres dagligdag?

Har I mon læst om min tandblegning og hvorfor jeg elsker det? Eller hvad med mine fem geniale skønhedsfavoritter på badeværelseshylden lige nu?

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Jeg er glad for en rosakvartsrulle, men synes den “piver” meget (hvilket ikke ligefrem giver en afslappende effekt). Ved du, om man kan smøre den med noget?

  1. Årrh, det lyder også belastende. Det har jeg ikke prøvet med mine, men jeg har til gengæld en isrulle, der gjorde det, og den smurte jeg med en oliespray ala dem man bruger til cykler 😊 Det skal nemlig helst gerne være en afslappende stund.

  1. Hej Annie/Anna/Annamaria

   Hvorfor skriver du altid sådan nogle kommentarer? Først var det her https://danicachloe.dk/2018/11/tyngdepose/ og nu det her indlæg 😅 Det undrer mig virkelig du bliver ved med at besøge min blog, når du altid kommer med stikpiller.

   Altså inderst ved jeg godt du bare gerne vil have en reaktion, de typer er der mange af på det store internet, men det får du altså ikke denne gang. Ha’ en skøn dag!

 2. Det er bestemt ikke en stikpille, men et konkret spørgsmål. Tænkte mere ift om det var en mode eller noget. 😊 Men det kan vel tolkes negativt hvis man gerne vil tolke negativt.

  Jeg besøger din blog fordi jeg synes du har nogle interessante indlæg og nyder at læse mange af dem, men derfor kan jeg vel godt være uenig i mange af de ting du skriver og så vælge at kommentere.

  Men vil da ikke besøge din blog mere, hvis jeg ikke må kommenterer eller spørge ind til noget. Du er meget fordomsfuld lige nu omkring mig, men det må du selv om 😉 Hav en god aften!

  1. Altså imellem Gua Sha og ansigtsrulle? Det er svært, da de kan noget forskelligt. Jeg vil nok vælge rosakvartsrullen til ansigtet og evt. Gua Sha til kroppen 🧡