Tandblegning?! Yes, du læste rigtigt

Tandblegning

^ Kan man se dummere ud, haha?!

Jeg er gennem årene blevet ret stor fan af tandblegning. There I said it! Måske fordi jeg føler mine tænder bliver pænere af det? Eller måske fordi jeg selv altid bemærker folks fine bisser?

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag

Senest fik jeg en fantastisk behandling lige inden vores bryllup i 2016 (se resultaterne fra dengang her) og nu igen her i slutningen af 2018. Således holdte sidste tandblegning i hele 2,5 år til trods for kaffe i litervis. Jeg har ikke på nogen måder taget hensyn til de var bleget, hvorfor jeg formoder det er ret lang tid.

Tandblegning

I sidste uge tog jeg derfor tilbage til Palæcentret, som også stod bag resultatet i 2016. Jeg var dengang tilfreds med behandlingen, og var derfor ikke i tvivl om at Lone derindefra igen skulle stå bag. Siden 2016 har de endda udviklet teknologien, så det både tager kortere tid, ligesom man ikke nødvendigvis behøver at få lys på imens. Jeg oplevede tilmed ingen isninger undervejs denne gang.

Hvordan fungerer tandblegning egentlig?

Jeg forestiller mig det kan være svært at forestille sig, hvis ikke man har prøvet det før? Har nogle af jer mon fået en tandblegning? Hvis ikke, får I lige min behandling opridset kort. Jeg mødte ind kl. 09.30 og fik med det samme plads i tandlægestolen. Lone kom ind, jeg fik skinnen i munden, som I kan se på billedet, og påført geleen, der bleger tænderne.

Tandblegning

Jeg faldt i søvn undervejs, men blev tjekket til regelmæssigt, hvoraf der den ene af gangene blev påført mere gele. Ca. 40 minutter efter var vi færdige og jeg tog hjem.

En tandblegning er udelukkende en kosmetisk behandling

Husk på det udelukkende er en kosmetisk behandling af tænderne, der har til formål at gøre dem lysere og hvidere. Jo mørkere eller gule de er på forhånd jo bedre resultat. Man vil som regel opleve at tænderne bliver et par tonere lysere. Har du allerede fine hvide tænder, er der altså ingen grund til at få en tandblegning.

Derudover vil der altid være for og imod. Min tandlæge har tjekket mine tænder efter sidste tandblegning, og de har det heldigvis fantastisk. Procenten af blegning i Danmark er reguleret i forhold til de krav, der er på området. Til gengæld er det vigtigt at det ikke kommer i kontakt med tandkød eller svælget, hvilket behandleren skal sørge for.

Er du i tvivl, vil jeg altid anbefale dig at tale med din egen tandlæge eller læse de undersøgelser, der er lavet på området. Samtidigt er det altid en god idé at få det gjort professionelt fremfor at kaste sig ud i en omgang hidsig hjemmeblegning.

Tandblegning

En tandblegning holder i gennemsnittet to år alt efter hvor meget man passer på dem. Rødvin, rygning og sort kaffe vil selvfølgelig påvirke resultatet, og derfor kan det sagtens være man oplever det holder i kortere tid. Jeg drikker primært kaffe, som på ingen måder har forkortet perioden eller effekten.

Vigtige ting at huske på ved en tandblegning

De første 24 timer efter en tandblegning skal man undgå alle drikke og fødevarer, der kan farve de blegede tænder. I mit tilfælde holdte jeg igen med kaffe, juice, gurkemeje og andre ting, der kan farve tænderne. Efter det første døgn er alt som det plejer. Jeg delte tilbage i 2016 fem gode tips til tandblegning, som du kan gøre brug af inden din første behandling.

Første gang oplevede jeg isninger i tænderne, hvilket er lettere ubehageligt. Jeg har ikke haft en eneste denne gang.

Rabatkode til jer ved en tandblegning hos Palæcentret

Jeg har endnu engang aftalt med Lone fra Palæcentret, at hvis I nu også drømmer om at få lysere og hvidere tænder, kan I få en tandblegning til kun 900 kr. ved at nævne mit navn, når I ringer og bestiller tid. Normalpris er hele 2.800 kr. Vi lavede også dette samarbejde tilbage i 2016, og der var I rigtig mange, der gjorde brug af det, hvorfor tilbudet gælder igen.

I kan ringe til Palæcentret på +45 3314 5650 eller skrive dem en mail på [email protected]. Husk blot at oplyse mit navn og at I har fået tilbudet igennem min blog, så de får det noteret i systemet.

Rigtig god fredag og stil endelig spørgsmål såfremt I har nogle ?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

17 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments