Badeværelsestour (ja, helt seriøst)

Badeværelsestour (ja, helt seriøst) 1

Jeg har simpelthen lidt badeværelse inspiration til jer, og hvorfor har jeg så det? Jo, det har jeg, fordi badeværelset er blevet mit frirum. Det lyder helt forkert, haha, men det er her jeg forkæler mig selv med min plejerutiner. Alt fra ansigtsmasker, cremer, lange bade, ansigtsruller, gua sha massage og andet rart.

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag
Jeg har samlet ALLE mine tips til shellac negle, som du bare må prøve

Kunne I være interesserede i separate indlæg om gua sha massage, ansigtsruller som jaderulle og rosakvartsrulle samt andre forskønnende og rare ritualer? I så fald vil jeg elske at dele ud.

Badeværelsestour (ja, helt seriøst) 2

Badeværelsestour (ja, helt seriøst) 3

^ Gua Sha sten til massage HER, Aykasa opbevaringskasser HER og LED stearinlys

Vi har et forholdsvis stort badeværelse. Her er der plads til ALT. Hårprodukter, mine beautyredskaber og neglelak. Der er gulvvarme i hele lejligheden, og når man kommer ud fra badet, er det altså rart, at man ikke fryser, men bare kan tage sig god tid.

Mit frirum i form af rare og forplejende ritualer

Måske handler det også om, at det her er det eneste sted man er sig selv? Uden børn, der har titusinde spørgsmål og praktiske ting, der skal laves. Det må vente til jeg er ude igen!

badeværelse inspiration

badeværelse inspiration

^ Billedhylderne fra IKEA er geniale til en simpel opbevaring af neglelak og beautysager

Nu er det ikke fordi jeg har uanede mængder af tid til selvpleje, men når jeg er derude, prioriterer jeg mig selv og de rutiner, som gør en forskel for mig. Jeg plejer at sige til Rasmus jeg lige forsvinder for en stund, og når jeg er ude igen, er jeg som et nyt menneske.

gua sha sten

badeværelse inspiration

^ Rosekvartsrulle HER, fugtserum nedsat HER, SOS power creme HER og M2 vippeserum HER

Badeværelset er også hjem for Nolas puslepude samt vaskemaskine og tørretumbler. Det er nok meget normalt i nybyggeri. Jeg er bare glad for det hele er samlet, og vi ikke skal have de ting i andre rum. Vi er presset nok på plads i forvejen.

Badeværelse inspiration, nybyggeri og små glæder

Faktisk er badeværelset så stort, at man kan undre sig over de har prioriteret det over de små værelser vi har? Altså at badeværelset er vigtigere. Jeg er selvfølgelig glad for det, men vil også elske lidt større værelser. Ohh well. Man kan ikke få det hele.

badeværelse inspiration

badeværelse inspiration

^ Mason Pearson børste HER, Konges Sløjd opbevaringspose HER og puslepude nedsat HER

Da vi boede i en ældgammel lejlighed i Aarhus, havde vi verdens mindste badeværelse. Vi gik i bad over toilettet, og her brugte man ikke god tid. Der var koldt og alt andet end hyggeligt. I det mindste havde vi vores eget bad sammenlignet med andre, der måtte i kælderen. Det var tider..

badeværelse inspiration

^ Tapetet fra Ellos har virkelig gjort en stor forskel for det meget store lyse rum

Tænk hvad man har levet med tidligere for nu at have det helt modsat. Tadaaa.. Lidt badeværelse inspiration, som I måske kan bruge. Her er så rart, fint og alt virker som det skal. Alene dét at der er gulvvarme kan gøre mig glad.

Har I store badeværelser eller små? Måske endda I har flere af dem? Det er en stor drøm her. Tænk sig ikke at skulle vente på andre, men bare komme til, når man vil. Husker I også at prioritere jer selv?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments