Opgradering af terrassen og sommertanker

Terrasse makeover

Jeg kunne nærmest ikke ramme en mere grå dag til udgivelse af det her indlæg, men alligevel sidder jeg med følelsen af sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Det gør mig glad. Vi har ikke ferie. Endnu. En af ugerne har vi jo lige haft her, men heldigvis har vi en uge mere. Nemlig uge 28, hvor vi skal på miniferie til Odense.

Læs også:

Min Aarhus guide: 25 skønne ting du skal lave i smilets by

Min Odense guide, der guider dig til de bedste ting du kan lave i det fynske

Hvis du bor i Odense eller har gode tips til hvad vi skal se, lave eller hvor vi skal spise, så tip mig endelig. Jeg glæder mig til at opleve en by, som jeg mindes er noget så vidunderlig.

Terrasse makeover
Terrasse makeover

Til trods for vi ikke har ferie endnu, har sommertempoet alligevel sneget sig ind. Det varme vejr har gjort, at vi har taget det roligt, og et af vores “rolige” projekter var terrassen, som trængte til en kærlig hånd.

Vi har alt for længe prioriteret at have et kæmpe bord og stole til alle de udendørsmiddage vi skulle nyde..

Terrasse makeover
Terrasse makeover

Sandheden er bare, at vi sjældent spiser derude, da det kræver lidt ekstra med børn. Bord og stole er derfor væk, og i stedet er en bambussofa flyttet ind.

Jeg har længe haft et godt øje til sofaen, men den var udsolgt i flere måneder. Da vi var i sommerhus tikkede en mail dog ind. Den var tilbage på lager.

Terrasse makeover

Jeg har købt sådan et smart Coop medlemskort, hvor jeg får adgang til medlemspriser på mange ting, og den her loungesofa var en af dem. Jeg klikkede den straks hjem, og dagen efter vi returnerede fra sommerhusland ankom den. Bambusbordet klikkede jeg også hjem til en god pris.

Derudover fandt jeg vores gode gamle solstol frem fra kælderen, det gule tæppe og ikke mindst et par hørpuder, som jeg hentede inde i stuen (sidste år så vores terrasse sådan her ud og årene før sådan her).

Vi har ikke gjort os de store investeringer, faktisk har det været enormt budgetvenligt, men alligevel synes jeg det klædte vores byterrasse.

Terrasse makeover

Planter og blomster holder jeg mig fra til at starte med. De overlever aldrig i mine hænder, og jeg synes det er lidt halvdyrt at skulle købe nye hvert år. De grønne buske og de tørrede blomster må udgøre det for nu.

Det eneste jeg synes der mangler, er en lang lyskæde og et større rundt udendørstæppe. Sidstnævnte har jeg købt hos Ellos, men der er en leveringstid på 6-7 uger, så hvor meget vi når at få det i brug i år må tiden vise.

Terrasse makeover

Jeg har allerede haft en veninde på besøg til bobler, ligesom Rasmus og jeg har nydt et glas vin på de varme sommeraftener, når børnene sover. Det er lige før vi kunne sove derude. Man ligger nemlig ualmindeligt godt i sofaen.

Det er skørt, hvordan jeg har udsat projektet i snart et år, for derefter at få styr på det på bare et par timer. Sommeren herhjemme i vores egen lille hule virker pludselig som det helt rigtige.

God weekend og god sommerferie, hvis du allerede kan byde den velkommen

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments