Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner

Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner 1

Jeg ELSKER at vi har en terrasse. Endda midt i byen. Det er sjældent, at man får begge dele, når man bor i lejlighed. MEN det har vi og derfor har jeg virkelig også svært ved at se os flytte herfra igen. Med mindre vi selvfølgelig vinder i lotto, men det kommer aldrig til at ske. I hvert fald skulle vi nok igang med at spille, hvilket jeg slet ikke vil have nerver til..

Terrassen er omdrejningspunktet for vores hverdag herhjemme. I hvert fald fra april til oktober, og endnu mere, når vejret er så godt, som det er tilfældet nu. Terrassedøren står altid på klem og Sylvester løber ind og ud. Vi har tilmed et godt overblik, så vi altid kan holde øje med hvor han er og hvad han laver. Forældreskab I ved..

Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner 2

Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner 3

Sidste år gav vi vores terrasse en ordentlig overhaling. Se bare her, hvor vi gik fra skrot til slot.. Det var virkelig sørgeligt at se på de foregående år, og derfor trængte den også til en kærlig hånd. Vi har været så glade for havesættet og de mange udeplanter, der er flyttet ind, men i år vil vi gerne optimere den endnu mere.

Læs også:

Jeg har samlet de bedste podcast. Få et samlet overblik her

I går gik Rasmus igang med at tømme sandkassen for gammelt sand (og kattelort.. seriøst, der er så mange udekatte herude), så vi kunne gøre det hele rent. Vi drømmer også om et stort trælegehus, hvor Sylvester, og med tiden Nola, kan lege i.

Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner 4

Terrasselivet og fremtidige udendørsplaner 5

Vi har en forholdsvis stor terrasse på 20 m2, så mulighederne er mange og den ligger forholdsvis for sig selv. Derudover skal jeg et smut forbi Plantorama (jeg elsker den butik) og købe endnu flere planter. De overlever sjældent til næste år, men det er også ligemeget, da jeg blot fornyer løbende. Hvis det hele går op i en højere enhed satser jeg også på at anskaffe mig en udendørslyskæde, og gerne baseret på solceller, da vi ikke kan trække en ledning. Det er nærmest mit mål i år, haha.. At pimpe vores terrasse.

Vi skal også have vores hængekøjestol op igen, da den var årets hit sidste år. Hele nabolaget skulle prøve den af. Top det med mad fra grillen og kølig rosé, hvilket nok mest er drømmetænkning, da vi trods alt har en lille baby igen. Måske næste år?

Jeg har altid misundt folk med hus og have samt sommerhuse/kolonihaver. Det er altså vidunderligt, men man skal også huske at fejre de ting man selv har – heriblandt en terrasse midt i byen. Jeg elsker den og forudser mange stunder i fremtiden, når børnene bliver større. Har I hus, have, kolonihave eller sommerhus?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments