Fra skrot til slot: Se vores nye terrasse

Annonce

terrasseinspiration

De seneste par uger har jeg søgt mere efter terrasseinspiration end jeg sammenlagt har gjort hele mit liv til sammen. Vi har bare været så motiveret for at få vores terrasse klar til sommer, sol og udendørshygge, da jeg har indgået et topsejt samarbejde med SILVAN.

KONKURRENCE: Jeg udlodder 1.000 kr. til SILVAN til en læser længere nede i indlægget.

Vi flyttede i realiteten ind i sommeren 2014, men alligevel er det først nu det er blevet præcis som jeg drømte om, og det skyldes i høj grad alt den terrasseinspiration, jeg har fået.

terrasseinspiration

terrasseinspiration

Hvidt havesæt i fyrretræ HERSandkasse HERWEBER gasgrill HERPlanter HERKrukker HER

Jeg har selvfølgelig også knipset et par før-billeder, så I kan se hvor tomt, kedeligt og betonagtigt det faktisk var. Vi har heller aldrig rigtig brugt den, og derfor var jeg også ekstra glad, da SILVAN spurgte om vi skulle lave et samarbejde sammen.

SE VORES NYE TERRASSE OG FÅ MASSER AF TERRASSEINSPIRATION

Der jo et hav af bymennesker og husejere, der har en lille altan, terrasse, kolonihaver eller udendørsareal, som de ønsker at indrette og udnytte optimalt. Èn lille oase om man vil, og det vi selv har forsøgt at opnå med terrasseinspiration fra blade, Pinterest og smukke udendørsarealer i København.

terrasseinspiration

Således tog vi i SILVAN med det formål at købe et havesæt, krukker, planter, paller og andet fint til vores terrasse. Faktisk kom vi hjem med meget mere end først antaget, da vi blev så inspireret.

De fine glas og den seje karaffel er også fra SILVAN og simpelthen så budgetventlige. For 10 kr. per stk. kan det faktisk blive dit. Umiddelbart kan jeg ikke finde det online, men de er altså i SILVAN butikker landet over. Tænker de også kunne gøre sig godt til bryllup eller havefest.

terrasseinspiration

Det fine hvide havesæt havde jeg allerede spottet i ugebladet. Vi havde nemlig for noget tid tilbage skaffet os af med vores gamle sæt, da det ikke havde det så godt.

Derfor har vores terrasse længe været tom, og vi manglede af den grund et nyt havesæt, der kunne samle familien om hyggelige og rolige stunder.

terrasseinspiration

Heldigvis for os var det nedsat den weekend til kun 2.099 kr., mod normalt 2.999 kr., som ellers også er billigt for havemøbler i fyrretræ. Det er virkelig god kvalitet og lysner hele terrassen op. I finder det online HER.

Sidst men ikke mindst fik vi fyldt godt op med trækasser, krukker, planter og andet fint. SILVAN har det vildeste plante- og krukkeudvalg. Jeg gik selvfølgelig fuldstændig amok, men det er svært at lade være, når man har så mange muligheder.

Vi er slet ikke færdige, og jeg drømmer både om mere grønt, en hammock, solseng, altankasser, der skal hænge på pallerne, samt lyskæder til udendørsbrug. Kan I se det for jer?

terrasseinspiration

terrasseinspiration

terrasseinspiration

Alle de fine havemøbler og pynt kan købes i SILVAN rundt omkring i landet såvel som online, hvor de leverer ud. Bare et tip, hvis I ikke bor i nærheden af en SILVAN eller ikke har bil til at fragte det i. Man kan nemlig nemt komme til at forkøbe sig..

KONKURRENCE

I skal selvfølgelig også forkæles! I er simpelthen de bedste læsere man kunne tænke sig, og derfor udlodder jeg et gavekort på 1.000 kr. (!!!) til SILVAN til en heldig læser.

Skynd jer at deltag, så I også kan komme igang med jeres altan- og terrasseprojekter. I skal blot lægge en kommentar nedenfor for at deltage (de generelle konkurrencebetingelser kan læses her).

Held og lykke til jer alle 🌿

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Skriv en kommentar

 

92 kommentarer

 1. Det er blevet virkelig fint. Hvordan kan det være, at I ikke bruger terassen – er det pga den er østvendt eller andet? Vores lille altan bliver brugt til grillen og ellers kommer barnevognen derud et par gange i løbet af weekenden, så der er ikke plads til ret meget. Har forsøgt mig med krydderurter, men vinden har slået de fleste ihjel. Så nu må jeg prøve at se om jeg kan have en form for et lille drivhus i mini-format indenfor. Det er shu ikke nemt det der med plantepleje..

  1. Vores terrasse ligger egentlig ret godt, da vi har sol fra kl. 13 til senere om aftenen. Men vi har bare ikke rigtig haft nogle havemøbler eller hyggelige hjørner derude, som gør vi har haft lyst til at bruge den så meget. Men det har heldigvis ændret sig nu 🙂

   Planter er så svære. Heldigvis synes jeg udendørsplanter er nemmere, da de ofte er mere modstandsdygtige. Indendørsplanter er jeg til gengæld ikke særlig god til.

 2. Hvor er det bare blevet fint.
  Ville elske sådan en make over på min terasse, der bar har de grimmeste møbler, da det er andres kasserede.
  kh Rikke

 3. Vi får snart altan på vores bygning og I den forbindelse ville et gavekort ikke være dårligt

 4. Min veninde og jeg har begge lige fået altan i vores lejligheder og det kunne være så hyggeligt at gøre dem sommerklar sammen med en tur i Silvan:)

 5. Jeg vil ELSKE, at vinde gavekortet!!! Krydser alt hvad jeg kan.

  Tak for en GOD og oprigtig blog.

 6. Vores teresse trænger til en ordentlig omgang. Vi købte vores hus 1.2.16 og er endelig ved af nå til det udendørs. Huset er fra 1967 og terrassen ligeså- så der er laaang vej! De 1000kr ville falde på et meget tørt sted!

 7. Jeg føler mig nærmest som fast inventar nede i “min” Silvan, da vi købte lejlighed for et år siden og løbende har gået og smårenoveret. Vi er dog langt fra færdig (ifølge mig, tror min kæreste mener andet 😉) så derfor ville 1000kr virkelig gøre sig godt. – så ville det også være lettere at få ham overtalt til lige at lave lidt mere 🙏🏻

 8. Jeg får forhåbentlig snart en ny lejlighed med -altan, så sådan et tilskud til fine møbler ville da være lækkert 😉

 9. Hvor er det blevet fint! Vi bor i et nybygget rækkehus, som vi flyttede ind i sommeren 2015, så haven og terrassen er ret kedelig. Og efter ankomsten af vores datter i 2016, har vi simpelthen ik haft tiden til at gøre terressen hyggelig! Det drømmer jeg dog om at få gjort i år, så vi kan få den brugt sammen med vores lille datter og resten af familien! 🙂

 10. Hvor har det bare gjort en stor forskel! Vi skal også lave terrasse til sommer, så jeg vil virkelig sætte pris på et gavekort, som jeg ubeskåret til bruge til at købe hyggeelementer 🙂

 11. Det ser SÅ fint ud! Det er ret meget min stil hvidt, botanical, ryddeligt og hyggeligt☀️🌿🍃. Jeg er selv i gang med at pifte min terrasse op. Vi har lagt nogle flere fliser, gravet noget jord og sten væk, så det går den rigtige vej. Mit havebord har virkelig også set bedre dage, og når jeg ser Jeres fine hvide bord, så bliver jeg altså lidt misundelig😌!
  Jeg kunne meget sagtens bruge et dejligt gavekort til Silvan👍🏽!

 12. Uhh tak for inspiration. Vi har lige lavet overdækket terresse, som jeg nu skal til at indrette så den bliver hyggelig:)

 13. Hvor ser det fint ud. Et gavekort til Silvan kunne falde i god jord hos os, hvor vi har så mange drømme og planer for vores lille kolonihave.

 14. Nøj hvor har du god stil! Vores terrasse er så kedelig, og nu får jeg helt lyst til at pifte den op! 🙂 Krydser fingre!!

 15. Vi har desværre ikke en terrasse eller altan, men vi drømmer om en custom made vægreol i vores stue, men som studerende er det ikke lige det budgettet rækker til, desværrre! Hvis jeg vinder 1.000 kr til silvan ville det være en god start til at realisere drømmen om reolen.
  Kh. Christina

 16. Den konkurrence vil jeg meget gerne deltage i. Jeg har en skøn altan men det kunne godt bruge at blive piftet lidt op til sommer. 😆

 17. Hvor fint…. vores terrasse kunne også godt trænge til lidt nye krukker og blomster 😃

 18. Det ser rigtig flot ud. 🙂 Jeg vil meget gerne vinde, og forære det til mine kære forældre.

 19. Det er blevet SÅ flot – lækkert, cool og virkelig indbydende til at sidde med en limonade eller hvad der nu kunne være i de fede glas! Håber I får mange gode stunder derude 🙂
  Jeg har et skrammel af en gammel plasticstol på min altan…men drømmer om to fine små stole så jeg kan sidde der med kæresten og nyde morgenkaffen – og så med urter og tomatplanter i hjørnet! Krydser fingre for lidt hjælp til drømmen fra Silvan 😉

 20. Vi flyttede i ny lejlighed med en altan tidligere på foråret. Vi har ikke tidligere haft en altan, så vi er også i processen med at gøre den hyggelig og klar til sommeren. Et gavekort til Silvan ville være så dejligt! Flytning er jo dyrt. Hehe.

 21. Jeg kunne så godt bruge en make over på terassen. Vores store skyggefulde morel-træ er blevet fældet da det ødelagde murværket på naboens hus, suk. Så nu ser havens yndlingsplads meget nøgen ud…

 22. Hvor er det bare blevet mega pænt! Det indbyder så meget til hyggestunder og lange sommeraftener! 🙂 Vi er i gang med at købe hus, og der kunne terrasse i den grad også godt trænge til en make-over! 🙂

 23. Wauw! Det er da en hel utrolig make over. Man får helt lyst til selv at komme igang. Ligesom jer har vi også boet i vores lejlighed et godt stykke tid, men heller aldrig fået den terrasse vi gerne vil – g 1000kr til Silvan vil da være en fantastisk hjælp til at få kickstartet vores terrasse projekt ☀️🙌🏻

 24. Hvor er det blevet fint! Sådan et sted, hvor man ret gerne vil smække benene op, drikke en (is)kaffe og sludre til det bliver for køligt 😊
  Vi har faktisk en temmelig stor terrasse (og også en have), men vi bruger kun ca. 1/3 af terrassen, og det er da for dumt! Vi har på det sidste talt en del om, hvad vi kunne forestille/ønsker os at terrassen skal bruges fremover. Og selvom dét vil koste mere end 1.000 kr, kunne det bare være virkelig fedt at få det sparket igang!
  God snarlig weekend! 😊

 25. Jeg har hverken terrasse eller altan, men mine forældre har en skøn og stor have med en tilhørende terrasse, som jeg flittigt benytter, når jeg besøger dem i løbet af sommeren. Jeg ville elske at kunne give dem lidt igen med et lækkert gavekort 🙂

 26. Vores gårdhave kunne godt trænge til nogle nye krukker og et lille cafésæt, så jeg krydser fingre for at vinde de 1000 kr

 27. Hvad med noget solsejl også ? Det kunne måske også skærme lidt af for nysgerrige blikke 🙂
  Vi ønsker os virkelig meget en solvogn til vores terrasse.

 28. Jeg ville elske, at vinde gavekortet og købe en masse fine planter og palmer til vores lille, hyggelige altan 🙂

 29. Allerførst, hvor er det blevet fint 🌸
  Samtlige af vores havestole er ødelagt, så vinder jeg skal gavekortet er der ingen tvivl om hvad det skal bruges til 😁

 30. Fantastisk præmie!
  Min terrasse kunne i den grad også godt trænge til en opgradering. 🙂

 31. Det er blevet flot. 😊 Vores altan, som vi forhåbentligt snart skifter ud med en terrasse og et hus, kunne godt bruge en opgradering til den kommende sæson!

 32. Min(e) terrasse kunne i den grad trænge til lidt shine og bare generelt lidt ekstra hygge – så sådan et gavekort vil være skønt, med penge dedikeret til terrasse og derved sommerforskønnelse 🙂 (juniors sandkasse trænger faktisk også til lidt nye hængsler, mon ikke også Silvan kan bruges der :))

 33. Yes please 😀 Lige flyttet i hus OG fået første barn så kunne bestemt godt bruge Silvans hjælp til at få skabt sommer-stemning og gode minder <3

  Og hvor er det blevet sommer-hyggeligt ved jer !

 34. Det er vildt fint! 🙂 Hvad har I gjort ved fliserne? Mine fliser ligner noget, der er løgn.. Og så kunne jeg godt trænge til noget lys på terrassen 🙂

 35. Det ser simpelthen så smukt ud! Det har du gjort godt!
  Jeg kunne godt selv bruge en make-over til vires lille terrasse herhjemme. Den emmer af studiebolig 😅

 36. Vi har for nyligt købt et hus fra 1960’erne, så et gavekort til Silvan ville virkelig ikke være af vejen 🙂

 37. Nøj det gad jeg virkelig godt vinde. Vi fik lavet ny terrasse sidste maj og den mangler altså bare en masse lækre ting før den sådan er helt færdig og klar til sommeren! Så et gavekort på 1000,- kunne virkelig være en kæmpe hjælp til at få gjort klar til sommeren 😍☀️

 38. Hvor er det et lækkert udeområde! <3 Min kæreste og jeg har lige købt en lejlighed med en 10 kvm stor altan, og jeg kan ikke vente med at nusse om den og gøre den klar til sommer! 🙂

 39. Nøj, hvor er det bare sindsygt fint! Vi er også igang med en større make-over af vores ude arealer, men det tager et par år (og en sørens masse utålmodighed) endnu. 1000,- ville helt sikkert pynte i murbrokkerne, og med flere projekter end der lige kan tælles på en hånd, ville vores 100 år gamle hus helt sikkert blive piftet op med nogle af de lækre sager ovenfor!

 40. Ihh hvor er det fint. Jeg får også altan til september, men så må hyggeprojektet nok vente til næste sommer 🙂

 41. Hvor er den blevet hyggelig – det ligner virkelig en terasse, man har lyst til at brug tid i.

 42. sikke en flot forvandling, jeg vil også gerne kunne forvandle min terrasse og gøre den rigtig sommerklar – det vil et gavekort til Silvan da hjælpe gevaldigt på 🙂

 43. Jeg har lige købt lejlighed og mangler virkelig noget inspiration til at få min altan gjort fin, så jeg krydser fingre! 🙂

 44. Vores altan kunne i den grad godt trænge til en opgradering – SU’en giver ikke rum til så meget lir 😀 😛

 45. Så lækker en terasse i har fået! Jeg drømmer allerede om at give min altan en make-over 😍

 46. Så fint – min terrasse trænger i høj grad også til en opdatering, så krydser fingre 🙂

 47. Hvor er det blevet godt! De havemøbler kiggede vi faktisk også på. Er netop flytter fra Amager i hus, og næste projekt er terrassen så den kan bruges henover sommeren 😊

 48. Sikke en fantastisk præmie! Vi har en stor, men ret slidt, altan, som stor tom og ikke bliver brugt. Det er så ærligt, så det ville være en fantastisk til at komme igang med at få bygget en palleseng og få lidt grønt derude 🙂

 49. Ej, hvor er det blevet fint! Tror nogle af tingene sagtens kunne kopieres ud til vores store altan. 🙂

  Derudover drømmer jeg lige om det der gavekort. Vi skal giftes nede i vores fælleshave om et par måneder, og jeg har fundet sådan en fin rosenbue, som vi gerne vil stille op til det netop i Silvan. Lige i bryllupsbudgettet ville lidt satme også have ret, haha! 🙂

 50. Vores store haveprojekt i år er at få skabt et børneområde i haven.
  Området der er valgt havde sidste år et gammelt sommerhus stående som vi rev ned.
  Men der er godt nok lang vej endnu…. 😳
  Mens vi er i gang med projekt børneområde har vi mange smutture til silvan, så et gavekort ville virkelig lune kontoen en del.

 51. Det ville være så fantastisk at vinde! Min kæreste og jeg købte kolonihave i efteråret – så hele opsparingen blev tømt. Derfor har der ikke været råd til de lidt sjove ting derude endnu – så det ville være helt perfekt at vinde 😉

 52. Da jeg selv hverken har altan eller terrasse, vil jeg give gavekortet til min mors, hvis terrasse godt at trænge til at blive mere sommerklar.

 53. Vores altan er vist lidt vintertræt, og kunne godt trænge til at blive peppet op, så et gavekort til Silvan ville være et stort hit her 🌴

 54. Dejligt med lidt inspiration – min altan kunne godt trænge til at blive piftet lidt op 🙂

 55. Kunne godt bruge pengene til et nyt gulv på vores terrasse. Har set man kan købt trægulv i Silvan (Y)

 56. Med en up-coming 50 km2 stor terrasse ville jeg elske lidt mere at shoppe blomster, krukker og dims for.
  Lækker oase I har fået jer.

 57. Jeg har købt sådan nogle fine lavendeler til vores altan, men jeg mangler nogle skønne krukker til dem – og mange flere planter og hygge.

 58. Det ser super fedt ud! Kan godt se at min terrasse kunne trænge til en opgradering

 59. Det er utroligt som helt små ting som nye planter, krukker og andre hyggeting, kan gøre en terrasse brugbar igen. Ingen tvivl om at 1000 kr her ville blive brugt lige netop til at lave terrassen indbydende igen.

 60. Det ser simpelthen så fint ud.. hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg forære gavekortet til mine forældre der lige har købt det fineste smukke hyggelige sommerhus ved Vesterhavet, som vi gerne må låne alt vi vil. Det er den bedste gave til en travlt børnefamilie som os der indimellem
  Trænger til at komme væk hjemmefra.
  De har snakket om at der skal en hængekøje derop og ellers står nye havemøbler højt på ønskelisten (og personligt er jeg helt vild med det sæt i har købt)…

 61. Vi er også ved at prøve at gøre vores altan lidt hyggelig – så et gavekort ville være en skøn hjælp👍🏼

 62. Hvor er det fint. Vi har lige købt et hus for alle vores penge, så det vil være fantastisk med et gavekort. Ellers skal vi sidde på græsset 🙂

 63. Hvor er det blevet fint!
  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder i silvan-konkurrencen. Jeg vil rigtig gerne have lagt nogle kompositbrædder på min altan, i stedet for det kolde betongulv jeg har nu.

 64. Vi har lige fået nøglerne til vores nye hus. Vi skal dog selv anlægge terrasse, hvorfor det gavekort ville falde på et tørt sted 😀

 65. Jeg drømmer om at etablere en krukkekøkkenhave: masser af krukker, i forskellige størrelser fyldt med krydderurter, tomat, løg, salat og bær. Så der hele sommeren igennem er en masse dufte og spiselige planter ude ved terassen!

 66. Vi har et større projekt foran os med at forvandle vores triste og tilgroet forhave til en hyggelig og indbydende terrasse. Til denne forvandling har vi brug for nogle lækre havemøbler og en masse flotte krukker og blomster for at skabe den rette hyggestemning.

 67. Jeg håber ikke, det er for sent at deltage 🙂

  Den er blevet SÅ fin, jeres terrasse! Vi er herhjemme ved at bygge vores om – så den bliver dobbelt så stor (!) 😀

  Jeg vil derfor gerne være med i konkurrencen (Y)

 68. Dejlig terrasse I har fået 😊 vi flyttede ind i vores hus i december med en 14 dage gammel lille Emily. Nu er hun ved at være en livlig lille krudtugle og vi skal derfor have lavet en masse afskærmning til vores høje terrasse. Det Silvan gavekort ville være lækkert lige nu 😉

 69. Jeres terrasse er blevet SÅ fin! 😍 Vi er endelig flyttet til et sted hvor vi har en dejlig stor have.. den er lidt kedelig, at se på og skulle gerne fyldes med lidt legeredskaber til vores krudtugle på halvandet år ☺️

 70. Min altan trænger virkelig til en opgradering! Jeg har også kun boet her i 6 år, men aldrig rigtigt gjort noget ved den😂

 71. Min familie er ved at flytte over i en ny lejlighed, så det ville være så fedt at kunne forkæle dem med et gavekort ❤️