Fra skrot til slot: Se vores nye terrasse

terrasseinspiration

De seneste par uger har jeg søgt mere efter terrasseinspiration end jeg sammenlagt har gjort hele mit liv til sammen. Vi har bare været så motiveret for at få vores terrasse klar til sommer, sol og udendørshygge, da jeg har indgået et topsejt samarbejde med SILVAN.

Vi flyttede i realiteten ind i sommeren 2014, men alligevel er det først nu det er blevet præcis som jeg drømte om, og det skyldes i høj grad alt den terrasseinspiration, jeg har fået.

terrasseinspiration
terrasseinspiration
Hvidt havesæt i fyrretræ HERSandkasse HERWEBER gasgrill HERPlanter HERKrukker HER

Jeg har selvfølgelig også knipset et par før-billeder, så I kan se hvor tomt, kedeligt og betonagtigt det faktisk var. Vi har heller aldrig rigtig brugt den, og derfor var jeg også ekstra glad, da SILVAN spurgte om vi skulle lave et samarbejde sammen.

SE VORES NYE TERRASSE OG FÅ MASSER AF TERRASSEINSPIRATION

Der jo et hav af bymennesker og husejere, der har en lille altan, terrasse, kolonihaver eller udendørsareal, som de ønsker at indrette og udnytte optimalt. Èn lille oase om man vil, og det vi selv har forsøgt at opnå med terrasseinspiration fra blade, Pinterest og smukke udendørsarealer i København.

terrasseinspiration

Således tog vi i SILVAN med det formål at købe et havesæt, krukker, planter, paller og andet fint til vores terrasse. Faktisk kom vi hjem med meget mere end først antaget, da vi blev så inspireret.

De fine glas og den seje karaffel er også fra SILVAN og simpelthen så budgetventlige. For 10 kr. per stk. kan det faktisk blive dit. Umiddelbart kan jeg ikke finde det online, men de er altså i SILVAN butikker landet over. Tænker de også kunne gøre sig godt til bryllup eller havefest.

terrasseinspiration

Det fine hvide havesæt havde jeg allerede spottet i ugebladet. Vi havde nemlig for noget tid tilbage skaffet os af med vores gamle sæt, da det ikke havde det så godt.

Derfor har vores terrasse længe været tom, og vi manglede af den grund et nyt havesæt, der kunne samle familien om hyggelige og rolige stunder.

terrasseinspiration

Heldigvis for os var det nedsat den weekend til kun 2.099 kr., mod normalt 2.999 kr., som ellers også er billigt for havemøbler i fyrretræ. Det er virkelig god kvalitet og lysner hele terrassen op.

Sidst men ikke mindst fik vi fyldt godt op med trækasser, krukker, planter og andet fint. SILVAN har det vildeste plante- og krukkeudvalg. Jeg gik selvfølgelig fuldstændig amok, men det er svært at lade være, når man har så mange muligheder.

Vi er slet ikke færdige, og jeg drømmer både om mere grønt, en hammock, solseng, altankasser, der skal hænge på pallerne, samt lyskæder til udendørsbrug. Kan I se det for jer?

terrasseinspiration
terrasseinspiration
terrasseinspiration

Alle de fine havemøbler og pynt kan købes i SILVAN rundt omkring i landet såvel som online, hvor de leverer ud. Bare et tip, hvis I ikke bor i nærheden af en SILVAN eller ikke har bil til at fragte det i. Man kan nemlig nemt komme til at forkøbe sig..

KONKURRENCE

I skal selvfølgelig også forkæles! I er simpelthen de bedste læsere man kunne tænke sig, og derfor udlodder jeg et gavekort på 1.000 kr. (!!!) til SILVAN til en heldig læser.

Skynd jer at deltag, så I også kan komme igang med jeres altan- og terrasseprojekter. I skal blot lægge en kommentar nedenfor for at deltage.

Held og lykke til jer alle

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

92 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments