Skønhedsfavoritter og ritualer i maj

narciso rodriguez fleur musc for her

Månedens skønhedsindlæg er tilbage, og jeg har virkelig savnet at dele mine bedste tips med jer. April måned gik jo med at vente på Nola, og derfor havde jeg på ingen måder overskud til at tænke i gode og plejende ritualer. MEN det har jeg nu. Det har nemlig været enormt vigtigt for mig at holde fast i de gode og kærlige vaner efter jeg er blevet mor, men hvorfor mon og er jeg den eneste?

Det bunder nok i, at jeg ikke har tid til mig selv på samme måde længere, så de sædvanlige 10 minutter på badeværelset hver morgen og aften er blevet et helligt øjeblik. Jeg værner om min hud, plejer mig selv og lader op. Det lyder banalt, men de få minutter er afgørende for mit humør resten af dagen. På den måde får jeg fornyet overskud (med mindre det er en af de helt hårde nætter.. Zzzzz…).

Amazing Space Beauty Sleep Mask

Min hud har også kunne mærke overgangen fra graviditet til at have min krop for mig selv igen. Jeg fik, som bekendt, den fineste hud i slutningen af min graviditet, hvilket jeg kan tilskrive det her forløb. Men efter at have født, hvor hormonerne suser rundt i kroppen, skulle jeg pludselig også tage andre hensyn.

Bl.a. skal jeg hele tiden huske at fugte og eksfoliere, da nye udbrud ellers kommer frem. Det er nok bare en overgang, da min krop lige skal finde sig selv igen, men det er blot endnu en grund til hvorfor jeg skal huske at prioritere mig selv.

Amazing Space Beauty Sleep Mask

Og med det sagt, lad os komme til månedens favoritter. Det er en skøn blanding denne gang, og jeg glæder mig sådan til at introducere jer for dem nedenfor.

Narciso Rodriguez Fleur Musc = ENDELIG kan jeg begynde at bruge mine yndlings parfumer i smug igen. Jeg er egentlig ikke den store parfumepige – forstået på den måde, at jeg ikke ejer mere end 3-4 stykker. Når jeg finder nogle jeg elsker, prøver jeg sjældent noget nyt, og det er tilfældet med denne her. Den dufter nemlig himmelsk. Den har en varm og sensuel duft uden at være tung i det, og det foretrækker jeg, når det kommer til parfumer. Derudover holder den virkelig længe, og du kan derfor sagtens nøjes med et enkelt pift fra morgenstunden. Parfumen forhandles hos Matas, Magasin og parfumerier.

Lansinoh brystbeskyttende creme = De af jer, der har fået børn og har ammet, ved hvor ødelagte brysterne kan blive af det. Langt de fleste oplever en smerte i starten og det er her Lansinohcremen kommer ind i billedet. Jeg brugte den også med Sylvester og kan på ingen måder leve uden. Nu ammer jeg ikke, men en elektrisk brystpumpe er heller ikke ligefrem rar for brysterne, og derfor sørger jeg altid for at smøre efter med et tykt lag Lansinoh. Den er guld værd, og jeg forstår godt, hvorfor så mange mødre sværger til netop denne brystbeskyttende creme. Et ekstra plus er, at det ikke skal fjernes igen inden man lægger barnet til + den også kan bruges til sarte babynumser, tørre hænder eller andre udsatte områder.

narciso rodriguez fleur musc for her

Amazing Space Beauty Sleep Mask = Den her natmaske stødte jeg på i forbindelse med min månedlig behandling hos Lisa fra Morro. De første mange gange glemte jeg at spørge, hvad det var hun brugte, men sidste gang huskede jeg det og gudskelov for det. Det er nemlig blevet en ny favorit herhjemme, og jeg bruger den gerne 3 gange ugentlig i stedet for min normale creme.

Natmasken forfiner og fugter nemlig huden under nattens skønhedssøvn. Den har en opstrammende og udglattende effekt, og man vågner derfor med den fineste hud. Den virker tilmed afslappende og beroligende, hvilket er rart efter en lang dag. Jeg er generelt set blevet utrolig glad for Amazing Spaces produkter på det seneste og har endnu ikke prøvet et, der skuffer.

Madara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 = Jeg tager min hudpleje meget seriøst og især beskyttelse mod solens stråler, som er på sit højeste lige nu. Det er ikke fordi vi er synderligt meget i solen, da det ikke harmonerer med en lille baby, men når jeg er, bruger jeg Madaras fantastiske solcreme. Det fåes ikke meget bedre. Den indeholder, som én af de første solcremer nogensinde, stamceller, der tilfører huden antioxidanter. Man får altså pleje og beskyttelse i ét. Derudover er den fyldt med hindbærkerneolie og E-vitamin, som virker både plejende og genopbyggende. Den er desværre snart tom, så vi skal have lageret fyldt op igen hurtigst muligt.

SARD Balancing Body Cream = Min hud craver fugt for tiden. Faktisk meget mere end om vinteren. Både ansigtet, men i den grad også resten af kroppen. Cremen indeholder 100% naturlige ingredienser og er rig på essentielle fedtsyrer fra argan-, kokos og sheaolie, som har en plejende, nærende og opstrammende effekt. Den kan tilmed både bruges af voksne og børn, hvilket er et hit herhjemme, når Sylvester igen igen har tørre hænder og ben. Det eneste minus er, at jeg er bange for den forsvinder for hurtigt.

Hvilke produkter eller plejende ritualer er I ekstra glade for for tiden? 
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments