De her 10 ansigtsprodukter SVÆRGER jeg til

Pai Rosehip Fruit & Seed Oil

Forleden dag tikkede der en mail ind fra Lisa.. “Pai olien er på lager igen“. Det burde jo ikke være en synderlig betydningsfuld mail, men når man er fuldstændig afhængig af en ansigtsolie, og har levet uden den i en måned, bliver man ret glad for sådan en besked.

Læs også:
HER får du opskriften på hjemmelavede sodavandsis ala Sun Lolly
HER får du opskriften på de nemmeste og lækreste veganske træstammer

Især fordi min hud har straffet mig for at mangle den. Jeg er ellers ikke fortaler for at man sætter sin lid til ét produkt, men lige den her olie har så stor betydning for min hud. Den er pænere, renere og har færre urenheder, når jeg bruger den hver dag. Se bare her, hvad den har gjort for mig.

Pai Rosehip Fruit & Seed Oil

Fordi jeg er så glad for den, og fordi så mange af jer, har skrevet til mig, hvilken forskel den også har gjort for jer, har jeg overtalt Lisa til at I kan købe den via hendes webshop med 20 % i rabat, hvis I bruger koden danica2019. Rabatkoden gælder faktisk på hele shoppen, og både nye varer og nedsatte varer.

Læs også:

Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Evighedsbuketter og tørrede blomster, som er genialt til os uden grønne fingre

Dvs. ALT fra Pai Skincare, Amazing Space og Xellence Skincare. Når man nu allerede bruger de mærker, som i mit tilfælde, er det rart at kunne fylde skabet op med procenter på. Især fordi de nærmest aldrig er sat ned.

Amazing Space

I får også lige en oversigt over hvad jeg bruger lige nu med links til de forskellige ting. Rabatkoden (danica2019) gælder januar ud og skal blot indtastes ved betaling. Der er fri fragt ved køb over 500 kr.

Min ansigtsrutine i følgende rækkefølge:

Ansigtsrens = Verdens bedste rens fra Pai. Den fjerner det den skal, men udtørrer på ingen måder huden. Nogle gange lader jeg den sidde i nogle minutter, fordi den er så lækker. Min hud elsker fugten. Jeg har talt med flere af jer derude, og jeg kan forstå I også er fan. Og så har den bare en rigtig fin pris i forvejen, ligesom at den er utrolig drøj i brug.

Facemist = Den her sag fra Amazing Space er fantastisk til lidt af det hele. Jeg sprayer den på efter rens og inden serum og olie. Den er sprængfyldt med hyaluronsyre, som holder huden gennemfugtet dagen igennem. Jeg bruger den også ovenpå min makeup. Både så det holder bedre, men også for at få den der sunde gløde, vi alle gerne vil have. Den kaster virkelig mange komplimenter af sig, da folk ALTID bemærker den glød den giver.

Amazing Space

Serum = Man skulle tro jeg var afhængig af fugt, men det er altså bare vejen frem for min hud. Tænk jeg engang troede jeg skulle undgå alt det stads. Den her serum er enormt lækker, og faktisk tom, hvorfor jeg skal have købt en ny med rabatkoden. Den smelter ind i huden og hjælper på tør, irriteret og sensitiv hud. De her serumskapsler kan også anbefales.

Ansigtsolie = Den her olie behøver nærmest ikke nogen nærmere introduktion? Hvis jeg kun måtte bruge ét produkt resten af livet, kunne det sagtens være den her olie. Jeg forstår godt den hele tiden bliver udsolgt. Især når den samtidigt har så god en pris og er drøj i brug. Har I prøvet den?

Ansigtscreme =Amazing Space laver nogle af de bedste produkter herhjemme. Og deres ansigtscreme er ingen undtagelse. Den gennemfugter uden at fedte, så man kan hoppe direkte videre til makeup. Deres produkter er rene og drøje i brug, hvilket gør det til en virkelig god investering.

Sådan en creme holder gerne mere end 6 måneder herhjemme. Har du brug for en ekstra kærlig hånd i vinterkulden, findes der seriøst ikke noget bedre end det her produkt. Jeg bruger det til alt! Den har vundet flere priser – med god grund.

Pai Rosehip Fruit & Seed Oil

Kosttilskud = Amazing Space er også leveringsdygtige i kosttilskud samt olier (du både kan spise og smøre på huden). Det er kræs og giver det sidste boost. Jeg har også hørt en fugl synge om de snart lancerer ansigtsruller og Gua Sha sten, og jeg glæder mig!

Ansigtsmasken = Den her maske bliver altid anbefalet til folk, der skal giftes, fordi man vågner med den vildeste glød og blødeste hud. Jeg elsker den så meget, at jeg erstatter min creme med den hver anden dag. Det er som smør for huden, og den dufter fantastisk. Det er et absolut musthave i ansigtsrutinen. Alene navnet får mig til at slappe af.

Til kroppen = Jeg husker også resten af min krop, da den trods alt også har brug for pleje. Her er jeg især glad for de her olier til ALT. Barbering, sarte områder og i forbindelse med min Gua Sha massage. Abrikoskerneolien er min favorit. Da jeg holdte et læserevent, var det også den, der var mest populær blandt de fremmødte (psst.. den er endda nedsat nu og du får yderligere 20 % med danica2019).

Og det var det.. Jeg har også andre ting i min rutine, som jeg finder frem med jævne mellemrum. Bl.a. frugtsyrecreme, solcreme og natcreme fra Nimue. Det hele handler om at finde den kombination, der giver mening for dig. Det behøver ikke være besværligt. Et par få effektive produkter, og du kommer langt.. Og husk også at prioritere behandlinger. Det er som regel det, der lige giver det sidste skub til en sund og stærk hud.

Nu vil jeg tage mit fineste tøj på, gennemgå ovenstående rutine og skynde mig ind til Hotel Skt. Annæ. Der sker nemlig noget stort, og det kan du læse meget mere om her.

Ha’ en dejlig solskinsfredag!

Nysgerrig på hvordan jeg så ud for 10 år siden? Eller hvilken uddannelse jeg har? Så læs med her.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments