Skønne efterårsfavoritter og plejende ritualer

Skønne efterårsfavoritter og plejende ritualer 1

Når de køligere tider for alvor sætter ind, har man helt naturligt lyst til at gå i hi. Med varme drikke, sofatid og plejende selvritualer. Det har jeg i alle tilfælde. Jeg værner mere om min hud, nurser om min garderobe (som bliver gennemgået med hård hånd) og får lyst til at kigge alle mine ejendele igennem. Bare fordi..

Måske skyldes det især også man pludselig føler man har mere tid? De mange udendørsplaner er sat på stand by, og man har ikke samme behov for hele tiden at være ude, hvilket nok er meget godt for min pengepung, ahem..

Skønne efterårsfavoritter og plejende ritualer 2

^ Choco Mint YogiTea, Klairs sheetmasks, Mádara Boost, Pai Rosehip olie

Af samme grund vil jeg i dag dele mine efterårsfavoritter og plejende selvritualer, som jeg ynder at bruge tid på mange dage hver uge. Jeg elsker at gøre noget godt for mig selv. Det kan være dagens lyspunkt, som ofte er lidt lang, når man er mor til to, nogens kone og samtidigt skal mestre en blogbusiness.

Jeg ELSKER min ansigtsrulle. Faktisk har jeg to, hvilket Lisa fra Morro har lært mig kan være en fordelagtig ting. På den måde kan jeg massere hver side simultant, hvilket giver mere mening og tager kortere tid. Det handler ikke kun om at udglatte og opstramme huden, men også at afspænde.

Mit ansigt er enormt opspændt efter en dag, hvor jeg har smilet og arbejdet. Jeg har nemlig tendens til at bide sammen, og det sætter sig altså i kæben. AV! De her ruller hjælper helt enormt meget + man ser altid lidt friskere ud, da det fjerner væske og oppustethed. Der er vel en grund til de har gjort det i tusinde år i Kina.

Skønne efterårsfavoritter og plejende ritualer 3

Smørelse indefra og gode tilskud. Jeg ELSKER kosttilskud. Ikke mindst at nørde det. Jeg er med på, at mange foretrækker at få deres vitaminer gennem kosten. Det gør jeg også. Sandheden er bare, at jeg altid får det og at jeg kan se en forskel på min hud, hvis jeg glemmer mine tilskud. Eksempelvis har jeg taget zink i mange år, som har en direkte indvirkning på min acne og udbrud. Jeg SKAL simpelthen prioritere det. Derudover er smørelse indefra guld værd. Lige nu får jeg både de essentielle fedtsyrer i pilleform, men også i en fantastisk olie fra Amazing Space, som jeg har taget i nogle måneder. Det kan både smøres på huden eller hældes på en ske og sluges. Altså smart!

Peelingmasker til fødderne. Jeg prøvede for en lille måned siden for første gang en peelingmaske til mine fødder. I ved dem der, hvor man skal have nogle poser på fødderne i nogle timer, hvorefter huden efter en lille uge begynder at skalle. Som i virkelig meget. Man skal lige huske at time det med vinter, så man ikke skal have bare tæer i offentligheden (med mindre man vil efterlade sig et spor af hudrester..). MEN det virker altså! Efter perioden med afskalning, får man de vildeste babyfødder helt uden hård hud. Jeg overvejer at tage en peelingkur hver måned for at holde dem fine. Har I prøvet det?

Skønne efterårsfavoritter og plejende ritualer 4

^ Skin Republic Seaweed sheetmask, Pai fugtserum, Aurelia Eye Roller

Lad to-do listen være, sluk telefonen og gå udenfor. Det er sådan set ligegyldigt om det er 15 minutter eller to timer. Bare man kommer ud og får clearet tankerne. Jeg lider selv af tankemylder, og det er sjældent sjovt. Jeg kører tingene op i mit hoved, hvilket ofte er spild af tid og bekymringer. En gåtur i det fri afhjælper ofte bekymringerne.

Selvforkælelse.. For mig er det små ritualer. Alt fra regelmæssige ansigtsbehandlinger til shellac hos iLash & Brows. Jeg ELSKER det. Det giver mig på en eller anden mærkelig måde øget livskvalitet, hvor åndssvagt det end lyder. Måske handler det bare om, at man prioriterer sig selv? Alene det, at jeg tager afsted og ikke skal så meget andet end at lade mig pleje, er guld værd.

Udstræk, lure midt på dagen og dybe vejrtrækninger. Okay, hånden på hjertet.. Jeg får ikke sovet lure. Jeg vælger nemlig at lave andre ting, når Nola endelig sover + hun sover sjældent mere end en halv time, så jeg tør simpelthen ikke satse. Noget jeg til gengæld er god til, er at strække ud. Jeg skal huske det, da jeg ellers får ondt og er helt opspændt i nakke og skuldre. Det behøver ikke tage mere end fem minutter. Faktisk er lidt bedre end ingenting, og hvis jeg er virkelig god, når jeg til yoga et par gange om ugen. Jeg forsøger også at lære mig selv at trække vejret dybt ned i maven såvel som jeg skal afspænde min kæbe, når jeg koncentrerer mig. Små skridt, men jeg kan allerede mærke en forbedring.

Sheetmasker, ansigtsolier, serum og ansigtsmassage. Jeg elsker at nørde produkter, og har efterhånden opbygget den bedste rutine, som gør en kæmpe forskel for min hud. Èn ting jeg altid husker, er at massere produktet ind. Ikke bare et par sekunder, men gerne lidt længere tid, så alle delene trænger ordentlig ind og ansigtet får en velfortjent pause. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at man kan se en markant forskel på spændstigheden på blot et par uger. Prøv det!

Hvilke favoritter har I lige nu? Er der nogle plejende ritualer I er ekstra glade for her i efteråret?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments