Skønhedsfavoritter og ritualer i juni

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 1

Halløj og glædelig mandag! Jeg craver weekender og ferietid helt exceptionelt meget for tiden, da jeg er alene med børnene i hverdagene indtil Rasmus kommer hjem. Ikke at der er noget atypisk ved det – det er de fleste mennesker jo, men vi er vant til hans ambulancevagter, som gør han nogle gange har fri i hverdagene (men til gengæld ofte arbejder nat, aftener og weekend).

Èn ting er sikkert! Jeg vil aldrig nogensinde brokke mig over hans skiftende arbejdstider igen, da det jo faktisk også har sine fordele. Lesson learned. Vær glad for det du har, og hvis du glemmer, hvor godt du har det, skal du bare have nogle lange dage alene med to børn, haha..

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 2

MEN det var slet ikke det som det her indlæg skulle handle om! Jeg har nemlig kigget skabene igennem og fundet de favoritter frem, som er blevet brugt ekstra meget i juni. Jeg får ofte spørgsmål på om jeg bruger så mange produkter. Svaret er JA! Eller det er ikke mange for mig, men for andre er det måske. Især, når det kommer til mit ansigt.

Læs også:
Derfor skal du bruge en hybenkerneolie i din ansigtsrutine

Hvis I vil se min morgenrutine, når det kommer til min hud og hvordan jeg værner om den hver eneste dag (for jeg tør jo ikke lade vær’), så har jeg i sidste uge udgivet en video om selvsamme på IG TV. Den har mange af jer allerede set, og til de af jer, der ikke ved hvad IG TV er, så er det noget ala YouTube – bare tilknyttet Instagram (videoen figurerer via min profil her).

Jeg synes idéen er genial, og jeg elsker det allerede, men glæder mig også til de gør det hele lidt mere brugervenligt. Om et år tror jeg mange af os vil få vores daglige videofix derinde i stedet for YouTube, som, efter min mening, er lidt for meget 15-årige, der giver hinanden udfordringer. Jeg bruger i alle tilfælde ikke min tid på YouTube, med mindre jeg skal vise Sylvester et eller andet eller se en trailer for en film.

Nu lukker jeg næbbet og kommer tilbage til det essentielle. Nemlig mine skønhedsritualer og favoritter i juni!

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 3

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30 = Jeg ved ikke om den her type produkt er brugt af alle og jeg bare er bagud? Om ikke andet er jeg kæmpe fan af solcreme på spray, som kan bruges ovenpå makeup og samtidigt fugter huden dagen igennem. Huden ser sund, gennemfugtet og strålende ud. Du kan, i nødsituationer, også bruge den andre steder på kroppen – omend det nok hurtigt bliver dyrt. Jeg har den altid med på farten, da jeg er lidt hysterisk, når det kommer til sol. Og der er det altså bare nemmere med en fiks lille spray end den store solcreme.

MUTI ADD Vitamin C Serum = Har jeg nogensinde fortalt jer, at jeg er afhængig af serum? På det punkt sværger jeg ikke til ét mærke, da der efterhånden er så mange gode og effektive derude. Èn ny favorit er Vitamin C serum fra MUTI ADD. Et mærke jeg ikke kendte før det lå i min postkasse for nogle måneder tilbage. Det mærkbare ved netop denne er, at den giver den vildeste glød. Den her sag indeholder nemlig en særdeles høj koncentration af C-vitamin, og det efterlader huden frisk og fast. Tænk kollagen, som er det, der giver os en fast, sund og fin hud med masser af glød. Jeg bruger den efter min olie og inden creme, og kan allerede ikke leve uden.

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 4

M2 BEAUTÉ Lashes Eyelash Activating Serum = Jeg ved godt jeg skamroser det her produkt igen og igen, men det er der en god grund til. Det virker! Jeg har brugt det on and off siden 2013, og jeg elsker det stads. Det giver de flotteste lange øjenvipper, som samtidigt også både bliver mørkere og tættere. Se bare resultatet på mig HER. Er du træt af dyre eyelash extensions eller har du ikke tid til at bruge flere timer på at få dem påsat hver 2-3 uge, så er øjenvippeserum noget for dig. 

Amazing Space Oxygen Elixir = En 30 dage serumkur i kapselform. Nogle dage erstatter jeg mine andre serums med én af dem her, som man klipper hul på og påfører på ansigt og hals. Det er altså kræs og fuldstændig vanvittig under makeup, som kommer til at sidde helt perfekt. Jeg bruger det især de dage, hvor huden er trist, grå og træt, hvilket den er en del for tiden med manglende søvn og skøre madvaner. Kapslerne tilfører huden oxygen (ilt), og giver en frisk glød og anti-age effekt samt en mere jævn og strålende hud. Det er sådan et produkt man skal unde sig selv at prøve, men pas på du ikke bliver afhængig.

Exuviance Retexturing Treatment = Efter fødslen har jeg fået nogle knopper på armene. Det er ikke uren hud, men nærmere blot nogle irriterende tørre røde knopper, som ikke harmonerer med bare arme og sommerhede. Af samme grund er jeg begyndt at bruge den her creme, der virker plejende og genopbyggende på genstridig, hård og træt hud. Den indeholder desuden Glucolsyre og PHA, som hjælper afstødningen af døde hudceller på vej. Jeg kan allerede se en mærkbar forskel og glæder mig til at se om jeg kan få det helt væk. Jeg bruger den også på tørre albuer, knæ og andre områder, der er udsatte og kræver effektiv pleje.

Har I erfaringer med nogle af ovenstående produkter? Og i så fald hvilke? Er der nogle produkter I er ekstra glade for lige nu, hvor sommeren er på sit højeste?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments