Lange Vipper: Lange, Fyldige og Naturlige vipper + Et godt Øjenvippetip

Lange vipper, der er fyldige og naturlige. Se hvordan jeg får dem her..

lange vipper

Mandag igen.. Man håber så inderligt foråret er på vej, men står i stedet op til nyheden om isslag, snestorm og fygning.. Hyggeligt. Jeg har lige sagt farvel til min mand, som er kørt mod lufthavnen – og selvom det på ingen måder er sjovt, er jeg sikker på dagene nok skal flyve afsted.

Jeg har i hvert fald afsat tid til at arbejde med bloggen. Der er så mange indlæg jeg gerne vil have ud. Jeg får tit spørgsmålet om jeg aldrig føler jeg IKKE har noget at skrive om? Jo, en gang imellem, men det er meget sjældent. Når først jeg sætter mig ved computeren flyder ordene bare. Det kan godt være jeg ikke opfinder den dybe tallerken, men der er heldigvis stadigvæk plads til hverdagstanker og små tips.

lange vipper

I dag har jeg så tænkt mig at skrive om øjenvipper. Nærmere bestemt lange vipper. Yes! Det er nemlig noget jeg får ret mange spørgsmål på. Mine vipper er nemlig lange, fyldige og buede, og jeg har altså ikke eyelash extensions eller fået lash lift. De ting duer jeg slet ikke til.

Hemmeligheden er derimod vækstserum til øjenvipperne, der giver lange vipper. Det har været oppe at vende før, men nu får I den lige igen, da den serum fra M2, som jeg har brugt de sidste to år, af en eller anden grund er nedsat til en virkelig god pris. Jeg ved ikke om det er et permanent tilbud, men jeg har i hvert fald klikket en hjem, da min nuværende er ved at være tom. I finder den nedsat HER.

Jeg bruger M2 serum til vipperne hver aften inden jeg går i seng. Jeg påfører det på afvaskede, tørre og rene vipper, så det får lov at trænge godt ind. Efter nogle uger, når først man er gået igang, vil man opleve at vipperne vokser betydeligt hurtigere. Man får virkelig de lange vipper man har drømt om. Efter godt og vel en måned er de også både fyldigere og nemmere at påføre mascara på.

lange vipper

I kan se resultatet samt før- og efterbilleder hos mig her. Jeg tør simpelthen ikke at stoppe igen, da jeg er blevet så glad for resultatet. Mine vipper arter sig nemlig ALTID, og hvor det før kunne tage min 15 minutter at påføre et pænt lag mascara, er jeg nu nede på 2.

M2 har også lavet en serum til bryn. Jeg har prøvet den ad flere omgange, men synes den kan være svær at få resultater med. Det kræver langt mere tålmodighed og at man husker det hver aften. Jeg har desværre et hak i mit ene øjenbryn, hvor jeg mangler hår og jeg håber stadigvæk jeg kan få det til at fungere, så de vokser helt ud igen. Nogle af jer, der har erfaring med M2 serum til brynene?

lange vipper

Og hvad så med serum, når man er gravid? Kan man det? Som alt andet er det op til den enkelte. Jeg lever efter alt med måde-princippet, og serum + frisørbesøg er altså noget jeg er fortsat med. Til gengæld er der så mange andre ting jeg ikke gør. Umiddelbart kan jeg ikke se, at der er noget videnskabeligt, der taler imod det, men det vil jeg lade være op til den enkelte.

I finder M2 vippeserum på tilbud til at få lange vipper (næsten halv pris) HER. I kan også finde deres serum til fyldigere bryn på tilbud HER.

Har I prøvet vippeserum til at få lange vipper? Virker det for jer? Hvordan får I fyldige, naturlige og lange vipper?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Du har virkelig også smukke øjenvipper 🙂 Faktisk har jeg selv benyttet mig af tilbuddet, og har anvendt begge produkter de sidste 4 dage. Dog oplevede jeg at min ene øjenlåg er hæ. Så derfor anvendte jeg ikke serummet på mit ene øjenlåg igår. Er dette nok som du også har haft problemer med? Håber ikke det er fordi jeg er overfølsom for produktet 🙁

    1. Tak ❤️

      Det lyder da ikke rart. Jeg har aldrig haft problemer med M2. Jeg har tidligere brugt andre serums fra andre mærker, men af hvad jeg kan læse mig frem til er M2 noget af det bedste til sarte øjne. Jeg har brugt det i ca. 2 år og aldrig haft problemer, så der er nok bare forskel på hvordan folk reagerer. Ligesom med hudpleje og hårfarvning etc 😊 God idé at holde en pause, så du kan finde ud af om det var det.

  2. Jeg har fået af vide at der er kopi M2 i omløb og det er derfor de er billige. Man skal være meget meget opmærksom på at købe dem fra certificerede M2 forhandlere. Der kan være alvorlige konsekvenser ved kopi. Jeg ville aldrig købe M2 hos Nicehair.

    1. Jeg har købt M2 i flere år gennem Nicehair. Uden problem. Det har jeg altid virket godt. Men jeg vidste til gengæld ikke der kunne være kopier i omløb. Hvem producerer det og hvordan kan danske webshops få lov til at sælge det? Har M2 ikke godkendt Nicehair siden de kan sælge det? 😊 Bare et par spørgsmål, da jeg ikke har hørt om det før.