M2 Serum til Bryn og Vipper: Virker det? Jeg deler mine erfaringer

M2 serum.. Jeg tester og deler mine erfaringer..

M2 Serum

KØB M2 SERUM LIGE HER TIL EN VIRKELIG GOD PRIS


God formiddag derude. Så er det fredag, solen skinner og om lidt kalder weekenden, hvis I altså ligesom jeg har weekend. Rasmus skal IKKE arbejde de kommende dage, og det værdsætter jeg så utrolig meget.

Sylvester skal endda på overnatning hos min gudmor i aften, så vi har planlagt en rigtig kæresteaften derhjemme med film og popcorn. Økonomien er ikke til at lave noget ude, så det bliver råhygge i stuen


Jeg tester M2 serum til bryn og vipper. Resultaterne taler for sig selv..

Men det var slet ikke dét, som indlægget skulle handle om. Jeg har nemlig modtaget M2 Serum til test (find det online her), da jeg længe har været interesseret i at prøve det på egne bryn og vipper. Wauw, jeg er glad for det..

M2 Serum

M2 Serum

Førbillederne..


Det er ikke fordi min vipper er ultra korte eller mine bryn er ikke-eksisterende. Jeg foretrækker bare, at min vipper er fyldige og lange – uden jeg skal til at investere i eyelash extensions. Og så elsker jeg velformede bryn, som jeg ikke behøver tegne op hver dag, for at skjule hullerne.

M2 Serum

M2 Serum til vipperne finder du nedsat HER og M2 Serum til bryn finder du nedsat HER


M2 Serum er et af de førende mærker indenfor vækstserum, og jeg ved at mange derude sværger til det, så nu vil jeg teste det på egne vipper og bryn. Jeg har derfor været igang i en lille uge nu, og forventer at kunne se store resultater om nogle få uger allerede. Se bare nedenstående billede. Faktisk kan jeg allerede nu fornemme en lille forskel. Jeg skal selvfølgelig nok tage flere før/efterbilleder, så I kan følge processen. Jeg er i hvert fald meget spændt.

M2 Serum

Men hvad er det de to M2 serum kan, og hvordan fungerer det? M2 EYELASH ACTIVATING SERUM er et aktivt serum, der giver tættere, længere, mørkere og fyldigere vipper. Det er baseret på et kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser, og efter 6-8 uger vil man se den fulde effekt.

Det skal påføres én gang dagligt efter afrensning (jeg gør det dog både morgen og aften her i opstarten), og man påfører det ligesom at det var en eyeliner.

M2 Serum

M2 EYEBROW RENEWING SERUM giver derimod fyldigere, tættere og flottere bryn. M2 serum fungerer således, at man fylder “hullerne” op igen, hvor man ikke selv kan gro hår. De bliver sundere og mere karakteristiske.

Jeg er utrolig spændt på netop brynene, og glæder mig til at se, hvad det gør for mig udover det der allerede er sket. Ligesom M2 serum til vipperne, påføres det én gang dagligt – gerne om aftenen efter rensning – og kun på de steder, hvor man ønsker at “ændre” øjenbrynene.

Jeg glæder mig til at følge op med de endelige resultater om en måneds tid. Mon der er nogle af jer derude, der har prøvet at anvende serum til bryn og vipper? Hvad er jeres erfaring?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

17 kommentarer

 1. Jeg brugte serumet til vipperne i en periode og fik sindssygt lange vipper. Men da det var for dyrt stoppede jeg – da jeg så stoppede med at bruge det slog jeg helt voldsomt ud omkring øjnene og blev helt hævet op og måtte til lægen og få creme at smøre på for at dæmpe det. Om det lige var serummet vides selvfølgelig ikke med sikkerhed, men ja, bare vær opmærksom 🙂

  1. Av, av, av.. Det lyder voldsomt.

   Er resultaterne så forsvundet igen, nu når du stoppede?

   1. Ja det er de, har igen mine egne ‘små øjenvipper’ 😉 men tør simpelthen ikke give mig i kast med serummet igen efter den oplevelse. Kan dog sagtens være det bare var mig der var uheldig 🙂

 2. Selvom der er grumme elementer i det serum (ja noget skal jo få vipperne i vækst ;)) så tror jeg, at jeg skal prøve. Jeg skal til et bryllup i april og der kunne det være lækkert at se rigtig godt ud. Jeg glæder mig til at høre om dit resultat – hvornår tænker du, at du vil lave et opfølgende indlæg?

  1. Måske man lige skal kigge ingredienslisten igennem, hvis man har sarte vipper/øjne 🙂

   Jeg tænker i slut februar. Så burde jeg kun give en dom 🙂

 3. Har brugt den til vipperne – og det er virkelig en vild forskel. Så godt et produkt.

  Brugte det ca. 2 måneder, hvorefter jeg stoppede, da de ellers ville blive FOR lange.

  Vipperne er stadig lange, så har faktisk ikke engang brugt én “tube” endnu.

 4. Jeg har ikke prøvet det endnu, men har tænkt på det flere gange. Glæder mig til at se resultatet!
  Hvad koster de hver især og hvor meget regner man med sat skulle bruge ? 🙂

  1. Dem jeg har linket til koster lidt mindre, fordi det er via Luxplus, men ellers står de ca. til 900 kr. hver. Så lidt pebret, men billigere end eyelash extensions og lignende. Tror nok de holder et halvt års tid 🙂

 5. Jeg har prøvet serum til øjenbrynene. Det hjalp desværre slet ikke, så det var rigtig ærgerlige penge. Håber du har mere held med serumet 😊

  1. Var det den fra M2, du brugte?

   Håber det går bedre for mig. Er i hvert fald spændt 🙂

 6. Jeg er også lige startet med at bruge M2 til brynene – fik den i julegave – så jeg er spændt på at se om det virker. Jeg synes nu faktisk allerede at jeg kan se lidt forskel 🙂
  Næste investering er den til vipperne..
  Er spændt på at høre dine resultater også!

 7. Jeg kan ikke finde opfølgningen – kunne du se en forskel på dine bryn efterfølgende? =)