Vores Bryllupsbilleder

Bryllupsbilleder København og vores officielle billeder…

Bryllupsbilleder København

Alle bryllupsbilleder er taget af Custom Weddings

Bryllupsbilleder København: I forlængelse af det her blogindlæg, hvor jeg delte de første billeder fra vores vielse i Botanisk Have, vil jeg nu vise jer nogle af de officielle bryllupsbilleder. I ved dem, der er lidt mere opstillet og ofte kan ende med at blive lidt akavede.

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Vi havde dog en fest med dem og fotograferne. Måske var det al champagnen, måske var det fordi man var helt nyforelsket igen eller måske var det bare fordi man blev freaking gift midt i Københavns pæneste have.


Bryllupsbilleder København: Vores officielle bryllupsbilleder fra Botanisk Have

Jeg overvejer også at lave et indlæg med alle de cheasy & ultra opstillede bryllupsbilleder. Bare fordi det faktisk er meget underholdende og dels fordi det hele ikke behøver være så seriøst.


LÆS OGSÅ: SE VORES FANTASTISKE BRYLLUPSKAGE 


Det var vigtigt for os, at der var en vis naturlighed over billederne og efter vi modtog dem fra dygtige Custom Weddings har jeg også erfaret jeg mest er til de uredigerede – selvom de redigerede har mere stemning.

Jeg elsker at vi griner, har det sjovt og at vi også bliver fanget i naturlige situationer. Eksempelvis som da Rasmus’ brystbuket faldt af eller da himlen åbnede sig over os.

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Én ting er sikkert. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke kigger på vores billeder. Sådan en dag er så magisk, at jeg vil ønske jeg kunne gennemleve det 1000 gange mere.

Følelserne sidder ekstra meget uden på tøjet og alt er ændret fra den dag. Nu er vi mand & hustru, og jeg elsker hvert sekund! Et bryllup kan klart anbefales og det er alle de mange måneders forberedelser værd.

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsbilleder København

Bryllupsvideoen lader vente på sig, men så snart jeg modtager den, deler jeg lidt af den med jer herinde. Hvis altså I vil se den? Der kommer også endnu et indlæg med de sidste bryllupsbilleder. Nemlig dem fra receptionen og selve festen. Håber I kan klare lidt mere bryllupssnak?

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Du skal ikke høre nogen som helst klager fra mig, hvis der kommer flere indlæg fra jeres bryllup – suger alt til mig 😀
  Men jeg må sige, at det er nogle gudesmukke billeder I har fået taget. Man kan virkelig fornemme jeres forelskelse, og hvordan I begge bare stråler af glæde på jeres bryllupsdag.. wow, er virkelig imponeret 🙂
  Som du jo ved, så venter der også et bryllup for mig (dog nok først om nogle år), men jeg vil i hvert fald have Custom Weddings i mine tanker, når jeg skal til at finde fotograf. Jeg er stor fan af den stil jeres bryllupsbilleder har, og ville elske selv at sidde og kigge på mine billeder en dag i fremtiden, hvis de bliver lige så smukke som jeres.
  God aften, og god weekend Danica – håber du har det godt 🙂 Kh Christina

  1. Det tænkte jeg nok 🙂 Bryllupper er dejlige! Glæd dig.

   Jeg kan i hvert fald anbefale dem. De var så behagelige at arbejde med og jeg synes virkelig resultatet er blevet fint.

   Rigtig god weekend.

   Kh Danica

 2. Jeg skipper alle bryllups-indlæg fra alle bloggere, da jeg ikke kan rumme mere bryllupstamtam (intet personligt) meeeeeen jeg kunne ikke lade være med at kigge. De er super flotte! Og du har ret – de uredigerede er ofte dem, man er vild med. Sådan har jeg det også med vores.

 3. Eller vild med – jeg mener, at man (jeg) er vild med det, fordi de netop har en helt anden og sjov stemning og noget uformelt over sig. Jeg elsker nu begge dele. Og jeg vil så gerne giftes igen – med samme mand, måske i et anden set-up fordi det er skægt at prøve, men det er bare sådan en kæmpe oplevelse.

  1. Der er også meget bryllup for tiden. Det vil jeg give dig 🙂 Men det er svært at lade værd med at dele ud af det, når man har gennemgået så stor en ting. Så jeg håber du kan klare 1-2 mere og så har jeg også være hele vejen rundt. Det er nok altid sjovest for dem, der ikke er gift endnu og har brug for lidt inspiration 🙂

 4. Så fine billeder 🙂 Bring it on – efter jeg selv er blevet gift sidste år er jeg også helt høj på bryllupper, så jeg er frisk på at se alt det du har lyst til at dele 🙂 Endnu en gang tillykke <3