Shellac i København: Afhængig af shellac på neglene

Shellac i København

Shellac København

I er mange der spørger indtil mine negle og hvordan de holder sig så fine. Hvis der er noget jeg gerne vil skrive et indlæg om, så er det negle, for hvem vil ikke gerne have fine og feminine hænder?

Læs også:
Jeg har samlet ALLE mine tips til shellac negle, som du bare må prøve

Vi kender det jo alle. Man har lige påført en ny neglelak, men kommer hurtigt til at lave ridser i den, da man ikke kan vente på lakken tørrer.

Det tager jo også gerne en krig, men man har måske købt sig en smart topcoat for at spare tid, men vågner dagen efter med små luftbobler over alt på neglene. Nogle dage efter begynder neglelakken endda at se ujævn ud og i nogle tilfælde begynder det at skalle af?! Op ad bakke!

shellac i København

Svaret på alle de her pigeproblemer er shellac. Jeg har fået shellac påført i snart 3 år og jeg ELSKER det. Til de af jer der ikke ved hvad shellac præcist dækker over, så er det en professionel neglelak, der holder i op til 3 uger og nogle gange endda længere.

Shellac i København og mine 3 år med shellac på neglene

Det er noget man skal have lavet i professionelle skønhedssaloner rundt omkring i landet, og jeg vil til hver en tid anbefale at undersøge stedet inden I starter. Det er vigtigt at behandleren er uddannet, så dine negle holdes sunde undervejs.

Jeg får lavet min shellac i København hos Janni fra Ilash&brows, og jeg betaler ca. 400 kr. hver 3 uge inklusiv aftagning af gammel shellac.

shellac i København

Jeg har aldrig fået forstærkning eller forlængelse på min negle. Den eneste grund til de blive så stærke og lange, er fordi jeg har shellac på og derved ikke knækker. Det er virkelig måden hvorpå man får lange negle, hvis man gerne vil have det. Derudover skal man sørge for at holde dem sunde undervejs ved brug af negleolie. Det forlænger levetiden og sørger for du kan have shellac nærmest non-stop.

Farvemæssigt varierer jeg meget og jeg var nok lidt mere modig i starten, hvor jeg prøvede forskellige nuancer på én gang. Se bare HER. Lige pt. har jeg fine røde julenegle og på fredag, når jeg skal afsted igen, tænker jeg at prøve noget med lidt glimmer i. Det er vel december.

Hvis I har nogle spørgsmål til shellac, må I sige til og jeg skal gøre mit bedste for at svare jer. Rigtig god mandag herfra 🙂


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Hej Danica. Bliver dine negle ikke helt ødelagt af det? Jeg synes, at overfladen på mine egne negle blev helt ødelagte efter, jeg fik det lavet 😔

  1. Hej Christina

   Nej, det gør de ikke. Der var dog én gang efter det første år, hvor jeg tog en pause på nogle måneder, fordi shellacen begyndte at løsne sig. Men jeg har fundet ud af, at hvis jeg bruger negleolie hver dag og generelt behandler mine hænder pænt, bliver mine negle kun stærkere undervejs 🙂

   Til gengæld knækker og revner mine negle, hvis jeg ikke har shellac på. Måske handler det også om stedet man får det lavet? Jeg vil eksempelvis aldrig vælge de helt billige steder, da det er ren maskinearbejde og de går slet ikke op i neglenes sundhed. Jeg taler desværre af dårlig erfaring.

   1. Okay det kan selvfølgelig også være jeg ikke har fået lavet det et ordentligt sted – fik det lavet i udlandet. Må helt klart prøve det sted du har anbefalet – se ser ud som om de har styr på det of har nogle vældig fine resultater 😊

    1. Jeg tror også det betyder meget, at man får en professionel til at fjerne det hver gang fremfor man selv har gang i acetonen. Jeg formår nemlig kun at ødelægge min negle, når jeg selv skal fjerne det 🙂

 2. Jeg er på femte år af min shellac forelskelse 😍 Det er simpelthen så dejligt at altid ha flotte negle! Kan bestemt sætte mig ind i hvordan du har det. Kan se du vælger nogle lidt mere “vilde” farver end jeg gør, er blevet lidt inspireret til at give flere farver et forsøg 😉

  1. Det forstår jeg godt. Man bliver helt afhængig 🙂

   Prøv endelig at kaste dig ud i mere modige farver. Det er trods alt kun nogle uger og til jul kan man tillade sig lidt mere, synes jeg 🙂

 3. Jeg ville sådan ønske at jeg var til shellac, da neglene bliver sååå fine af det.
  Mine negle vokser bare alt for hurtigt til at jeg kan have det på. Har fra naturens side af meget lange negle, selv når de er korte, så jeg kan slet ikke have det, når der går længere end uge mellem at jeg ordner dem.
  Har prøvet shellac én gang. Resultatet var super godt og det holdt i lang tid, men neglene blev bare alt for lange. Lidt træls, når jeg elsker at have pæne negle 🙂

  1. Århh, den problematik kender jeg mange som har. Det er bare ikke sjovt med store udgroninger. I så fald kræver det lidt flere besøg og det bliver måske omstændigt 🙂 Du må på med de fange fine neglelak, der er på markedet i stedet 🙂

 4. Hej Danica
  Jeg vil super gerne have Shellac, da mine negle også knækker hurtigt normalt, og fordi jeg ikke må bruge neglelak på mit arbejde(pga. bakterier), men shellac må man gerne have på. Dog vil jeg høre dig, om du kan svare mig på, om det kan betale sig at få lavet shellac når man i løbet af en arbejdsdag skal vaske og spritte sine hænder af MANGE gange. Kan shellac holde til det? Eller vil det være “penge ud af vinduet”? Har du nogen idé om det?

  1. Det vil jeg tro. Problemet vil være, hvis du hele tiden havde dine fingre i vand med eksempelvis opvaskemiddel. Det kan godt nedsætte shellacs holdbarhed, men om sprit kan påvirke det ved jeg ikke. Jeg vil ikke tro det? Jeg vasker også fingre mange gange i løbet af dagen og har også haft det dengang vi havde et blebarn og sprittede hænderne af hele tiden, og der skete intet ved det. Man bliver i hvert fald så glad for det, når man først er startet. Jeg glæder mig helt vildt til jeg kan starte op igen efter graviditeten ❤️

 5. Hvordan bliver det fjernet på de allerbedste saloner – er der anden vej end indpakning med et acetone-produkt eller slibning?

  1. Jeg får fjernet det ved acetoneindpakning og så en neglefil, hvis der sidder noget overskydende. Jeg ved ikke om andre steder gør det anderledes?