Vafler: Den BEDSTE opskrift på hjemmelavede vafler

Vafler… Findes der noget bedre end lune og hjemmelavede vafler?

Vafler

Jeg har da helt glemt at dele vores opskrift på de vafler, som Rasmus var så sød at bikse sammen til min fødselsdag i april måned. Sidenhen har vi lavet dem ad flere omgange, og endda så sent som i går, hvor jeg syntes jeg havde fortjent lidt godt til en lang arbejdsdag.

LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ LÆKRE, NEMME OG SVAMPEDE GULERODSBRUD

Vafler er bare altid vejen frem. Om det er til morgenbordet, fødselaren, i madpakken eller som snack. Sylvester elsker dem også, og man kan med stor succes lave dem til børn. Endnu bedre er det, at de er ernæringsforbedret. Jeg vil ikke kalde dem sunde, da sundhed er meget subjektivt, men de indeholder mange gode ingredienser og mætter godt.


Få den lækre opskrift på hjemmelavede vafler nedenfor

Nu vil jeg heller ikke lade jer vente længere. Opskriften er heldigvis nem at gå til, og du bør derfor kunne bikse det hele sammen på kort tid, hvilket er vigtigt, når man har utålmodige børn. Kender I det?

Alternativt kan man bikse dejen sammen inden de små står op, så det er lige til at smide på vaffeljernet.

Vafler

LÆS OGSÅ: SUND OG NÆRENDE BANANKAGE, DER ER NEM AT LAVE


Opskriftstype: Morgenmad, frokost eller snack

Forberedelsestid: 45 minutter

Antal: Til ca. 4 personer

Vafler

Ingredienser til vafler:

200 g mandelmel eller hvilken mel, du foretrækker.

3-4 dl plantemælk. Havremælk fungerer godt, men du kan bruge alt slags mælk.

70 g rørsukker eller kokossukker.

60 g plantesmør eller almindelig smør.

1 æg.

1 tsk bagepulver.

1/2 tsk vaniljepulver.

Vafler

Sådan gør du:

1. Bland alle ingredienser sammen pånær mælk, smør og ægget.

2. Pisk først ægget i dejen og tilsæt derefter mælken lidt ad gangen.

3. Smelt smørret og tilsæt indtil dejen hænger godt sammen.

4. Lad dejen hvile i minimum 30 minutter et køligt sted.

5. Varm vaffeljernet op og tilsæt dejen. Vaflerne skal bages indtil de er let gyldne.

6. Server vaflerne med bær, hjemmelavet nutella, sunde dadelkugler og friskpresset juice.

Velbekomme! Det er virkelig en nem opskrift, som alle kan give sig i kast med. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Hvilket vaffeljern har i? Har længe gerne villet investere i et, men jeg synes simpelthen at det er en jungle af muligheder, så indtil videre er det desværre kun blevet ved tanken. 😊

    Forøvrigt.. Det kunne være rigtig fedt hvis kommentarfeltet fik den funktion, at man kan markere at man gerne vil have besked om nye kommentarer. Jeg har i hvert fald selv lagt mærke til, at jeg nogle gange undlader at kommentere på blogs uden den funktion, da jeg alligevel (næsten) aldrig får klikket ind på indlægget igen for at se om der er kommet svar, og respons i en eller anden udgave er vel ofte en af grundene til at man kommenterer. ☺️

    1. Vi har bare købt et fra OBH Nordica på tilbud i Føtex. Jeg tror ikke det er så vigtigt, hvilket det er? Jeg har ikke prøvet andre og det her virker upåklageligt 😊

      God idé. Jeg hører lige min tekniker om det mon er muligt at få på 😄