Dermaroller – virker det?

dermaroller - virker det

Dermaroller er mit lille (og ikke så hemmelige) vidunderprodukt. Det er den, der har fjernet mine ar efter flere års hudproblemer. Det er den, der holder min hud “ung”, da jeg hele tiden speeder fornyelsesprocessen op.

DU FINDER DEN ALLERBEDSTE DERMAROLLER PÅ MARKEDET HER

Jeg mindsker mine rynker, som ellers er velkomne og så småt begyndende, men så længe jeg kan holde min hud glat og fast, gør jeg det. Mine pigmentpletter bliver også mindre tydelige, når jeg er effektiv med rullen. Generelt er dermarolleren et værktøj, der styrker og forbedrer min huds struktur, og det kan de fleste jo lide.

Dermaroller – virker det? Mine erfaringer med dermarolleren gennem mere end to år

Det lyder alt sammen meget fantastisk, ikke? Men der er faktisk ikke noget hokus pokus over det, og det jeg får flest spørgsmål om, går på om det nu virker.

Det er et simpelt, men effektivt, værktøj, der i sin tid blev udviklet til brændofre, som havde slemme ar efter mødet med ilden. Deraf har hudlæger videreudviklet på dermarolleren, da man oplevede at den kunne reparere og fornye den “ødelagte” hud.

Det er samme proces, når vi ruller vores ansigter med de mange hundrede nåle. Under behandlingen laver man tusindevis af bittesmå huller i det øverste hudlag, og når man gør det, begynder huden at reparere sig selv. Man kan ikke se de mikroskopiske huller, men huden bliver let rød, som forsvinder hurtigt igen.

dermaroller - virker det

^ Dermaroller – virker det? Og hvordan opnår man resultater ved at rulle sin hud med flere hundrede nåle? Man finder, efter min mening, den bedste dermaroller her

Jeg har brugt min dermaroller i over to år nu og kan altid se på min hud, hvis jeg har forsømt mit dermaroller ritual. Det er noget, jeg prioriterer om aftenen efter rensning af huden, og det tager maksimalt en 5-10 minutter 2-3 gange om ugen. Mere skal der faktisk ikke til.

Dog skal man være opmærksom på, at der er forskel på klinikbehandlinger, hvor nålene er længere og udføres af trænede fagfolk, og så dermaroller til hjemmebrug, som er lidt kortere, så man ikke gør unødvendig skade.

Jeg har netop købt mig endnu en dermaroller, og nøjes denne gang udelukkende med rullen og serum, da jeg allerede har en god creme tilovers fra sidst. Det er nemlig vigtigt man skifter ud ca. hver 4-6 måned, da nålene kan blive sløve, og man derved ikke længere oplever en effekt.

Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogle af jer derude, der har prøvet en dermaroller? Virker det for jer og har I kunne se og mærke af forskel?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

27 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments