Fjernelse af tatovering

Noget I nok ikke ved er, at jeg er igang med et tattoo-fjernelses forløb. Måske ikke det typiske blogindlæg, men jeg tænker, at der sikkert er flere end mig, der render rundt med en tatovering de fortryder. Desværre.

Jeg havde egentlig affundet mig med, at den skulle være der for evigt og et minde om en ung (og uvidende) teenager, der impulsivt tager en dum beslutning i Italien som 16 årig. Ja, man kan altid være bagklog… Måske nogle af jer kan huske, da det var in at få en lille tattoo i lysken ? Thank god jeg ikke fik et Amar’-stempel…

Tattoo-1

Heldigvis er de blevet så gode til at fjerne dem i dag, at jeg undersøgte muligheden og påbegyndte et forløb hos Undo It i Aarhus. I dag bor jeg i København, hvor jeg bare fortsætter min behandling. Jeg er virkelig tilfreds med Undo It og giver dem mine varmeste anbefalinger. Alt har forløbet perfekt og de tager virkelig hånd om den enkelte kunde.

Min tattoo har desværre farver i sig og det gør den sværere at fjerne. Især grøn er træls – da den kæmper til det sidste ? Derfor er det ikke til at sige, hvor mange behandlinger jeg skal igennem. Heldigvis har jeg aftalt en fast og rigtig god pris, der gør at jeg kan få alle de behandlinger jeg vil, selvom det kommer til at tage lang tid.

Tattoo-2

Tattoofjernelse gør langt mere ondt end at få en tatovering. Til gengæld varer det i langt kortere tid. Jeg droppede bedøvelsescreme de første to gange. Det gør jeg ikke længere, for hold nu op det er ikke sjovt imens det står på. Bagefter er det ømt i en lille uge, da det jo er et åbent sår. Lidt ligesom en slem solforbrænding.

Jeg har fået tre behandlinger indtil videre og skal til min 4 i overmorgen. Min første behandling fik jeg i start januar, så det tager lang tid. I mit tilfælde vil det nok tage 1-1½ år, før man afslutter forløbet. Det skyldes, at der gerne skal gå en 8 uger imellem behandlingerne, da tatoveringen fra sidste laserbehandling, stadigvæk reagerer. Jeg er så glad for, jeg valgte at gøre noget ved min mislykkede sommerfugl fra 2002. Jeg hader den og vil bare have den væk. Livet er for kort til at se på noget, man ikke gider. Allerede nu er den mindre synlig end på det sidste behandlingsbillede.

Hvis I har nogle spørgsmål til forløbet og fjernelse af tatoveringer generelt, så stil dem endelig. Måske nogle af jer selv har prøvet at få fjernet en tatovering?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments