Madplan update // Uge 5

Endnu en uge er gået og den har været lidt on/off. Ikke fordi jeg har gjort noget forkert, men fordi den satans vægt er dum. Derfor bruges den ikke længere. Jeg har “kun” trænet tre gange i denne her uge, hvilket skyldes jeg har haft travlt og en enkelt dag gad jeg slet ikke. Så heller lytte til sin krop og sit humør, og gøre hvad der passede mig den pågældende dag. Nogen gange kan det faktisk godt være svært at overskue træning, især hvis man skal træne alene, har sovet i 6 timer med mange opvækninger af baby og samtidigt har massiv hovedpine. Så hjemme blev jeg en dag ? Det skal der være plads til.

Madplan update // Uge 5 1
Uge 4:

Vægten er valgt fra, da den er fuldstændig unfair og utilregnelig. Jeg har derfor helt droppet min “nysgerrighed”, da det faktisk kunne gøre mig i dårligt humør og det gider jeg simpelthen ikke. Derfor har jeg indsat følgende billeder for at illustrere, hvad lidt ændringer kan gøre. Billeder er taget i henholdvis uge 1 vs. uge 3, så det er nogle uger siden. Men håber de alligevel kan give et billede af det, selvom de er taget med iPhone.

Madplan update // Uge 5 2
Tanker: 

Mine første tanker i den her uge var, at der godt nok er mange der er hoppet på en madplan/kostplan, mig selv inklusiv. Det er spændende. Jeg er ikke ligefrem frontløber, tværtimod;) Men man lader sig jo inspirere af andre.  Ikke desto mindre synes jeg ikke man bør dele sin plan. Den er udarbejdet til én person og tager udgangspunkt i deres behov, hvorfor jeg ikke kan se nogen fordel i det. Tværtimod kan det skabe diskussion om den måde det gøres på, manglende forståelse eller i værste tilfælde, utilstrækkelighed, blandt læsere. Jeg er heller ikke fortaler for, at udelukke specifikke fødevarer eller drikke fra en kost, men vi anvender alle forskellige tilgange og det må vi respektere. Derfor synes jeg det er personligt og ikke noget man bør dele. Man kan sagtens give indblik uden at blotte det hele. Men det er bare min holdning og jeg synes det er helt fint at andre ser på det anderledes ?

Jeg kan anbefale jer, at læse dette indlæg som Anne Sofie skrev forleden. Det rammer virkelig plet med de tanker jeg selv har.

Madplan update // Uge 5 3

Hvad tænker I om hele madplan-/kostplanefterspørgslen, og at så mange hopper med på bølgen? Er det god inspiration eller kan det have en negativ effekt?

 

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

20 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments