Coolsculpting: Mit forløb og lidt om min Coolsculpting behandling

Coolsculpting: I det her indlæg præsenterede jeg jer kort for hvad hvad Coolsculpting indebærer. Det er ikke specielt udbredt endnu herhjemme, hvilket skyldes behandlingsformen kun er få år gammel på det danske marked.

Ærlig talt vidste jeg ikke selv hvad det vil sige før jeg troppede op hos Speciallægeklinikken Skønvirke. Jeg havde selvfølgelig læst op på det, men det var sådan set også det. Der eksisterer nemlig ikke specielt meget information på dansk endnu og det vil jeg gerne være med til at ændre på.

I dag er jeg klogere. Min mave er da blevet fladere og mere jævn. For ja, Coolsculpting virker som udgangspunkt, men man betaler også en høj pris.

Cool Sculpting

Cool Sculpting

Det er intet hokus pokus. Coolsculpting tager tid og er det ikke noget du lige får gjort i en frokostpause. Det kan mærkes og ugerne efter den første behandling var jeg hårdt ramt. Jeg havde valgt den helt store løsning og når man som bekendt siger A må man også sige B.

Tilbloggen

English; A few months back I decided to try coolsculpting since I was not happy with my stomach following the birth of my son. I had actually accepted the “flaws” but when I got the opportunity to try out Coolsculpting. I didn’t hesitate to say yes.

I love to try out new beauty treatments but I also knew I would never get af liposuction. That’s to comprehensive for me and my body. Since the treatment my stomach has changed. It’s flatter and more even. However, Coolsculpting is not a quick fix. It can be painful the first weeks and it takes 3 months before you will see the final results.

Coolsculpting

Coolsculpting kort fortalt:

Coolsculpting fjerner besværlig fedt. Det fedtvæv og løse hud som ofte kommer efter en fødsel eller den stædige mavebule der bare aldrig forsvinder ligegyldigt hvad man gør.

Nogle er mere genetiske disponible for mavefedt og sådan er det bare. Jeg har altid haft mere fedt på maven end andre steder – så længe jeg kan huske. Ved at få en Cool Sculpting køler du fedtvævet ned, hvorefter fedtcellerne nedbryder sig selv og de kommer ikke tilbage.


LÆS OGSÅ: SÅDAN FÅR JEG EN PÆN OG JÆVN HUD MED DEN FLOTTESTE GLØD


Fedtcellerne dør naturligt og celleresterne fjernes derefter af kroppens immunsystem. Det lyder teknisk, men det er egentlig meget simpelt. Man skader hverken hud eller muskler, og det er derfor langt mere risikofrit end kirurgi er.

Resultaterne begynder at kunne ses efter 3 ugers tid (det er der jeg er nu) og de endelig resultater efter ca. 3 måneder. Man kan godt få to behandlinger, hvis man ikke synes den første gav godt nok. Det afhænger ofte af hvor meget fedt man har og hvordan kroppen responderer. Der skal gå minimum 2 måneder mellem de to behandlinger.

Coolsculpting

Cool Sculpting er ikke farligt som sådan. Man får påført maskinen, der suger det ønskede fedtvæv op. Mellem maskinen og hud har du et beskyttelseslag, så du kommer aldrig i direkte kontakt med maskinen. Her skal du ligge i 1 time per ønskede område. Så hvis du både skal have frontmave samt siderne, er det en time per kropsdel.

Man kan læse eller se TV imens. Jeg må indrømme, at jeg i første omgang ikke syntes Cool Sculpting var synderligt behageligt, så jeg lavede ikke så meget udover at tælle minutter. Da jeg skulle have siderne læste jeg til gengæld blade imens. Frontmaven er klart det sted, der gjorde mest ondt.

Coolsculpting

^^Maven bliver via Cool Sculpting suget op i maskinen. De første minutter er det lidt ubehageligt og koldt, og derefter bliver huden bedøvet. 

Jeg vil anbefale man spiser et godt og nærende måltid inden. Det duer ikke man er sulten, da man skal ligge der længe og godt kan få kvalme. Husk at tisse af inden samt en vandflaske, hvis nu du får det skidt ligesom mig. Husk også læsestof og din telefon, så du har underholdning.

Arranger eventuelt at nogle kan hente dig efterfølgende. Jeg fik en behandling i Roskilde og lige efter behandlingen var jeg ret dårlig og derfor glad for jeg ikke skulle til at med toget hjem.

Coolsculpting

^^Jeg har i forløbet også anvendt en fantastisk contour creme fra Phytomer, der “sculpter” og opstrammer hele kroppen. Den hedder Morpho Designer Contouring Crystal Emulsion.


Jeg vil dog ønske nogle havde skrevet lidt om eftervirkningerne af Cool Sculpting. De første to dage var min mave helt bedøvet og det var til at holde ud, men da bedøvelsen gik over begyndte det at gøre ondt og jeg kunne få nogle heftige stik.

Det var nogle lange uger og jeg blev usikker på om det var normalt, da jeg intet kunne søge frem herhjemme. Men i USA var der skrevet en masse om præcis den følelse jeg havde og det er en mindre procentdel, der oplever den ubehag jeg gjorde. Heldigvis gik det over efter nogle uger, og da jeg skulle have lavet siderne, var der overhovedet ingen eftervirkninger.

Før/efterbilleder af mit Cool Sculpting forløb:

Jeg har selvfølgelig fået taget førbilleder (åhhh gru), og efter de 3 måneder skal jeg have efterbilleder. Jeg kommer til at dele billederne med jer. Tænker det giver god mening. Jeg glæder mig også selv til at se dem, da man nemt kan stirre sig blind på resultatet og hurtigt vænner sig til en ny standard.

I kan læse mere om Coolsculpting HER, og jeg kommer også med en opfølgning efter de 3 måneder.

Tilbloggen

Husk at holde dig opdateret på Instagram // Facebook // Bloglovin

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments