Kategorier
Minipizza: Her får du den BEDSTE opskrift på minipizza
Minipizza, når de er bedst..
Minipizza.. Hermed opskriften på en ny favorit herhjemme og endnu engang må vi takke vores madplan. Nej, det er hverken glüten-safe eller 100 % fri for kulhydrater, men det gør mig personligt ingenting.
LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ VERDENS BEDSTE PITA PIZZA HER
De er forholdsvise kalorielette og et MEGET sundere alternativ til pizza. Derudover er de populære hos hele familien og rigtig god til frokost dagen efter. De er tilmed nemme at lave og budgetvenlige. Jeg kan ikke se nogen grund til, at man ikke skulle kaste sig ud i dem. Jeg lover I bliver afhængige!
Du skal bruge (til 12 stk.):
1 pakke fuldkorns pitabrød med 6 stk.
1 bakke frisk hummus eller du kan alternativt lave det selv
1 glas rød pesto
1 pakke skinke. Vi brugte serrano
1 pakke frisk mozzarella
Evt. ½ pakke revet mozzarella, hvis man ønsker mere ost som os
10 cherrytomater skåret i skiver
Basilikumblade
Fremgangsmåde:
Tænd som det første ovnen på 200 grader. Skær derefter alle pitabrød igennem og fordel på to bradepander belagt med bagepapir. Fordel hummus samt den røde pesto på pitabrødene, hvorefter du putter serannoskinke på dem alle. Top med den friske skiveskåret mozzarella samt den revet mozzarella. Pynt med cherrytomater og basilikum til sidst. Bages i ovnen i ca. 10 minutter.
Voila! Nemme, forholdsvis sunde, mættende og lækre minipizza på ca. 20 min. Velbekomme!