Kategorier
Opskrift: Verdens bedste banankage
Warning: Denne opskrift er stærkt vanedannende. Det har været vores yndlingsopskrift på kageværk de sidste mange år. Og så er det jo verdens bedste banankage. Intet mindre kan gøre det. Det er en vinder hver gang vi skal forkæle os selv med en lækker og svampet banankage.
Verdens bedste banankage, som du bare må prøve
Såfremt en mindre sund, men virkelig god, kage er no go for dig, kan jeg varmt anbefale den opskrift på en sund og nærende banankage, jeg tidligere har delt. Eller hvad med den her banakage, som nok er vores favorit herhjemme? Nu har du i hvert fald tre forskellige at vælge mellem.
Er du klar til opskriften på verdens bedste banankage?
Jeg synes den er bedst efter at have stået et par timer i køleskabet, da den bliver mere fast i det. Den kan dog også sagtens spises med det samme, afhængig af hvad du foretrækker (eller hvor utålmodig du er).
Læs også:
Her får du opskriften på en lækker og sund banankage
Alternativt kan den fryses ned, men jeg har svært ved at forestille mig, at man kan gemme noget af den. Det er trods alt verdens bedste banankage. Velbekomme!
Verdens bedste banankage
Ingredienser
- 4 store bananer
- 3 æg
- 170 g sukker
- 125 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 3 tsk. vaniljesukker
- 100 g smør
- 200 g chokolade
Tilberedelse
- Smelt smøret og bland det sammen med alle ingredienser på nær bananer og chokolade.
- Mos derefter bananerne og hak 100 g af chokoladen.
- Tilsæt bananer og chokolade i dejen.
- Efter at have rørt godt rundt, hælder du dejen i en smørsmurt form.
- Bag kagen i ca. 30 minutter på 200 grader.
- Når kagen er færdigbagt, skal de resterende 100 g chokolade smeltes og fordeles på kagen.