Shellac i København: Afhængig af shellac på neglene

Shellac i København

Shellac København

I er mange der spørger indtil mine negle og hvordan de holder sig så fine. Hvis der er noget jeg gerne vil skrive et indlæg om, så er det negle, for hvem vil ikke gerne have fine og feminine hænder?

Læs også:
Jeg har samlet ALLE mine tips til shellac negle, som du bare må prøve

Vi kender det jo alle. Man har lige påført en ny neglelak, men kommer hurtigt til at lave ridser i den, da man ikke kan vente på lakken tørrer.

Det tager jo også gerne en krig, men man har måske købt sig en smart topcoat for at spare tid, men vågner dagen efter med små luftbobler over alt på neglene. Nogle dage efter begynder neglelakken endda at se ujævn ud og i nogle tilfælde begynder det at skalle af?! Op ad bakke!

shellac i København

Svaret på alle de her pigeproblemer er shellac. Jeg har fået shellac påført i snart 3 år og jeg ELSKER det. Til de af jer der ikke ved hvad shellac præcist dækker over, så er det en professionel neglelak, der holder i op til 3 uger og nogle gange endda længere.

Shellac i København og mine 3 år med shellac på neglene

Det er noget man skal have lavet i professionelle skønhedssaloner rundt omkring i landet, og jeg vil til hver en tid anbefale at undersøge stedet inden I starter. Det er vigtigt at behandleren er uddannet, så dine negle holdes sunde undervejs.

Jeg får lavet min shellac i København hos Janni fra Ilash&brows, og jeg betaler ca. 400 kr. hver 3 uge inklusiv aftagning af gammel shellac.

shellac i København

Jeg har aldrig fået forstærkning eller forlængelse på min negle. Den eneste grund til de blive så stærke og lange, er fordi jeg har shellac på og derved ikke knækker. Det er virkelig måden hvorpå man får lange negle, hvis man gerne vil have det. Derudover skal man sørge for at holde dem sunde undervejs ved brug af negleolie. Det forlænger levetiden og sørger for du kan have shellac nærmest non-stop.

Farvemæssigt varierer jeg meget og jeg var nok lidt mere modig i starten, hvor jeg prøvede forskellige nuancer på én gang. Se bare HER. Lige pt. har jeg fine røde julenegle og på fredag, når jeg skal afsted igen, tænker jeg at prøve noget med lidt glimmer i. Det er vel december.

Hvis I har nogle spørgsmål til shellac, må I sige til og jeg skal gøre mit bedste for at svare jer. Rigtig god mandag herfra ?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

12 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments