Opskrift: Snickerskage

Min kæreste fik den fantastiske ide, at lave en sundere snickerskage til os i søndags. Bare sådan ud af det blå. Jeg havde bestemt ikke noget imod det, især ikke efter jeg havde smagt den. Det er jo den sygeste kage og så er den betydeligt sundere end de oprindelige snickerskager.

Snickerskage

I stedet for at dele opskriften herinde vil jeg linke til hvor vi har den fra (lige her). Vi fulgte nemlig opskriften til punkt og prikke for engangs skyld. Jeg vil dog sige, at den slet ikke er så besværlig som den ser ud. Det tog ikke ret lang tid, hvis man har de rette ingredienser. Jeg ved dog også I er flere der ikke har proteinpulver, sukrin eller lignende til rådighed, hvorfor jeg næsten er sikker på, at den kan laves i en anden og mere naturlig udgave. Jeg tænker faktisk, at jeg vil udfordre én af mine alltime yndlings sundheds- og madblogger (som også er min bloggerkollega) til at lave sin egen udgave. Hun kan om nogen eksperimentere i et køkken. Hvis det bliver en realitet skal jeg selvfølgelig nok dele den herinde 🙂

Snickerskage collage

Til jer der gerne vil igang med at lave lækre og sundere desserter kan jeg anbefale, at investere i de rette ingredienser. Det er så meget sjovere at lave det, når man har det rette kokosmel, sukrin o.s.v. Det næste vi skal have købt er affedtet mandelmel. Kokosmelet og sukrin har vi købt her og vaniljeproteinpulveret er fra Gymnordic.

Signature

Skriv en kommentar

 

13 kommentarer

 1. Uuuhm det lyder lækkert! Jeg elsker kage, så derfor er jeg igang med at afprøve forskellige sunde alternativer hvad angår kagebagning 🙂 Men jeg bruger fitnessguru proteinpulver, så har derfor ikke en vanille eller chokolade proteinpulver. Hvad gør I, og hvad har I gjort i dette tilfælde (kan kun se en proteinpulver på billederne)?

  1. I ovenstående opskrift har vi brugt Gymnordics variant, da den udelukkende er vanilje. Jeg vil dog sagtens mene man kunne bruge Fitness Guru’s varianter, det kan i hvert fald ikke ødelægge kagen 🙂

   Spændende med alle de sunde alternativer du er ved at teste 🙂

   1. Tak for svar! Jeg tænkte på om du ved hvor man kan købe sukrin i Aarhus et sted? Har indtil videre købt over nettet, men det virker lidt fjollet for umiddelbart sparer man ikke nogen penge ved det.. Jeg har virkelig svært ved at forestille mig hvordan den kage smager, må vist prøve at lave den snarest 🙂

    1. Vi har også kun købt det via nettet, da vi ikke vidste hvor man ellers kunne købe det. Jeg har ikke set det i nogle fysiske butikker, men måske helsekostforretninger fører det? Den er også meget svær at beskrive smagsmæssigt, men den smager på ingen måder “sundt” 😉

  1. Det er ikke det samme 😉 Kokosmel (den billige) fra et supermarked er “blot” kokosflager, hvor det på ovenstående billede er decideret kokosmel. Derfor er det også meget dyrere og det gør en verden til forskel i opskrifter som denne. Tror ikke man kunne bruge normalt kokosmel fra supermarkederne heri.

 2. Snickerkage er alt for lækkert! 😀 Sig til din kæreste, at han har gjort det eksemplarisk her – ser jo fornemt ud 🙂

  1. Mega lækkert 🙂 Jeg sender komplimentet videre, tror også han selv var lidt stolt 😉

 3. Hej Danica.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en fane for oven på jeres blog, ligesom I har med “About us”, “Ask fit 4 livin” osv., hvor der er en hvor alle jeres opskrifter kommer i 😀 Det ville gøre det meget nemmere for os læsere, bl.a. at finde denne lækre sag og jeres proteinbar frem i gemmerne, og alt det andet gode I har lavet. Blot et lille ønske 🙂

  God dag 🙂
  Kram

  1. Hej Pernille.

   Det vil jeg klart tage til mig, for det er en rigtig god ide 🙂 Indtil det bliver udviklet, kan du finde alle opskrifter under “Category” og så “Opskrifter” i højre sidebar 🙂

   1. Aaah, smart! 😀 Det havde jeg slet ikke opdaget at jeg kunne finde dem der 🙂 Tak for hjælpen 🙂
    God aften 🙂