Opskrift: Grøntsagspizza

Jeg faldt lige over denne lækre sunde zucchini pizza på Tumblr. Det skal jeg gøre kunsten efter i weekenden. Det er både nemt og sundt, og kan varieres på utallige måder.

Hermed en opskrift på sund pizza. Tag en squash og skær den i skiver. Udhul, læg den på et underlag og fyld i med dit yndlingsfyld. Eksempelvis hjemmelavet tomatsovs, krydderurter, kylling og revet parmesan. Bag dem i ovnen eller lav dem på panden. Nemmere bliver det ikke at lave et alternativ til pizza, og så er det tilmed sundt.

Opskrift på sund pizza

Source: Tumblr

 

// English: Look at these incredible delicious healthy pizza. Easy to make. I’m gonna try this weekend to make something similar. I plan on using homemade tomato sauce, chicken, herbs and Parmesan. Yum!

Skriv en kommentar

 

15 kommentarer

  1. Det er mig, der foemulerer mig dumt 🙂 Jeg mener man skal fjerne kødet, smide den på en pande og så hælde kød/sovs/grøntsager i 🙂

 1. Ser super lækket ud – skal uden tvivl prøves 🙂 Tak for en super lækker og inspirerende blog 🙂

  Charlotte
  http://www.fitmom.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning.
  Smut forbi bloggen hvor du pt kan vinde bogen “Fit på 100 dage”

 2. Hej Fit For Livin, hvis man træner i i 2,5-3 timer må kroppen blive ret træt til sidst. Har i nogen tips til hvad man kan indtage for at kroppen får mere energi?

  Obs. Jeg har lige startet en blog op der omhandler kost og træning, da jeg skal til at blive 100% fokuseret på en sund livsstil.
  Tag et kig forbi hvis det lyster, http://healthylivingbysimone.blogspot.dk 🙂

  1. Generelt synes jeg ikke at træning i 2,5-3 timer lyder ret optimalt for kroppen 🙂 Man skal også passe på, ikke at overgøre det, da det kan resultere i skader eller tærren på musklerne. Så hellere 1 til 1,5 times intensiv træning. Men en banan, proteinshake, aminosyrer, pre-workout, barer er altid godt for hurtig energi.

   Jeg kigger forbi 🙂

 3. MUMS det er super smart – skal klart prøves i morgen 😉

  Charlotte
  http://www.fitmom.dk
  EN personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning
  Smut forbi bloggen hvor du pt kan vinde bogen “Fit på 100 dage