Opskrift: Bananpandekager

Så er det på tide med endnu en opskrift på bloggen. Denne gang verdens bedste bananpandekager. Tiden har ikke været til ekstraordinær madlavning, så derfor har det ikke været prioriteret høj. Ikke at denne opskrift er ekstraordinær. Den er faktisk helt vildt simpel og så laver vi den hver weekend, da Sylvester får det med i madpakken hver dag. Han ELSKER dem og det samme gør vi. Endnu bedre er det, at det er uden proteinpulver og derfor egnet til alle – både voksne og børn.

Vi blev i sin tid inspireret af opskriften hos dygtige Stinna, og har så lavet lidt småændringer i opskriften.

Bananpandekager

Du skal bruge (til ca. 15-20 små):

– 3 æg

– 2 bananer

– 2 dl. havregryn (brug glutenfri havregryn, hvis du foretrækker det. Kan købes i Rema 100 bl.a.)

– 2, 5 dl. mælk (brug mandelmælk/hasselnødmælk/soyamælk, hvis du er laktoseintolerant)

– 1 tsk. kokosolie med top. Vi bruger DEN HER

– Lidt kanel

– Lidt vaniljepulver fra Urtekram (kan købes i de fleste supermarkeder)

– Evt. en spiseske ren kakao (nedenstående billede er med kakao og øverste er uden)

Bananpandekager 1

Fremgangsmåde:

Blend det hele i et minuts tid. Steg en lille klat på panden i kokosolie. De skal have kort tid på hver side. Alt i alt tager det maksimalt 30 min. at lave sunde bananpandekager til en hel uge. Suppler evt. op med sund nutella, skyrcreme eller hjemmelavet is.

Hvis I kan li’ min opskrift på bananpandekager, må I mere end gerne give den stjerner nedenfor. I klikker bare på stjerneikonet og giver opskriften de stjerner I synes den fortjener. I kan også smide et like nedenfor via Facebook, så bliver jeg så glad 🙂 Enjoy!

TRANSLATION: Try our wonderful & healthy recipe of banana pancakes. It’s without protein supplements so everyone will love it. You need 2 bananas, 3 eggs, 2 scoops of oatmeal, milk, 1 spoon of coconut oil, cinnamon, vanilla powder (not sugar) and pure cocoa. Blend everything and fry on a pan covered in coconut oil. The recipe will give you around 15 to 20 small pancakes and lasts for a week in the refrigerator. Enjoy!

Skriv en kommentar

 

27 kommentarer

 1. FEDT! Jeg har netop tænkt på at lave bananpandekager til morgenmad en af de kommende dag – jeg skal bare lige ha’ købt bananer 😉

 2. Jeg elsker når man selv mener man har verdens bedste opskrift – for så skal andre prøve den! Jeg er selv vild med banan pandekager og kan ikke få nok af dem, så er altid villig til at prøve andres opskrifter 😀

  Jeg plejer at lave mine uden mælk, med ekstra æggehvider, et scoop proteinpulver og fiberhusk for at få dem til at hænge sammen. MEN: denne weekend vil jeg lave dine for de ser faktisk luftigere og lidt mere yummi agtige ud end mine 😉

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  1. Haha, når min søn godtager dem, må den være god 😀 Han er nemlig kræsen 😉

   Din opskrift lyder virkelig også god! Det kan være man skulle prøve den næste gang.

 3. Jeg finder det liiiidt sjovt den er mere egnet lidt børn fordi det ikke er proteinpulver i, men der så er mælk i, som valleproteinpulver jo er lavet af 😉 Jeg anbefaler dog ikke selv proteinpulver med smag til børn, men ganske almindelig neutral proteinpulver uden tilsætningsstoffer, ser jeg ikke nogen harme I at give til børn, hvis man alligevel ikke har noget imod at give dem mælk. Same same 🙂

  1. Er det virkelig så sjovt? 😀

   Altså ud fra det proteinpulver vi har, vil den ikke være egnet til børn, hvis det var i 😉 Det er jo fyldt med alt muligt stads. Vi ejer ikke noget neutralt proteinpulver uden smag. Men jeg mindes heller ikke jeg har sagt, der er nogen harme i at give det til børn? Vi har bare været så tilfredse med denne opskrift, at vi ikke har fundet det nødvendigt at tilsætte nogen form for proteiner (udover mælk).

   Men nu er pointen med de her pandekager heller ikke at de SKAL være proteinrige eller et alternativ til de mange fantastiske opskrifter på proteinpandekager. Det er bare sunde bananpandekager, som vores søn tilfældigvis elsker. Det er jo blot heldigt, da alle så kan have gavn af dem 🙂

  1. Rapsolie måske, lidt kokosflager og så ekstra vaniljepulver og kanel? Men kokosolie giver en del smag, så det vil jeg investere i (kan købes i næsten alle supermarkeder) 🙂 Men selvfølgelig kun hvis du kan lide kokos.

 4. Ej hvor ser de lækre ud! Dem må jeg prøve 🙂
  Smager pandekagerne med kakao meget kraftigt af kakao? 🙂

 5. Hvor ser de bare gode ud! Jeg lavede også selv banan pandekager den anden dag med bær “sovs” og blåbær, det blev faktisk rigtigt godt 😀 Det lyder super lækkert med kakao i, det må jeg prøve næste gang 🙂

  1. I hvert fald en uge i en lufttæt beholder, så du kan roligt lave en stor portion 🙂