Dermaroller erfaring og mit hudforløb

Dermaroller erfaring og mit hudforløb!


Ej, det er virkelig rart at få lettet hjertet herinde nogle gange. Jeg overvejer det altid en ekstra gang inden jeg udgiver. Man kan godt være bange for, at give for meget af sig selv, men så er det man tænker på, at mange har det lige sådan og så gør man det. Og det kommer der bare de bedste kommentarer ud af.

Det ypperste for mig er, når folk deler historier med hinanden. Dybe, ærlige og forstående kommentarer, der hjælper hinanden og mig. Det var tilfældet med indlægget i går, så tak for det.

Dermaroller erfaring

En effektiv dermaroller kan fåes HER


Her kan I læse om min dermaroller erfaring, og derfor skal vi nu til noget helt andet og dybt overfladisk. Men ikke desto mindre min bedste investering hudplejemæssigt. Nemlig dermaroller hjemmekittet.

Jeg plaprer løs om det i tide og utide, og netop disse indlæg er blandt favoritterne hos jer, og det er skønt at høre. På baggrund af min begejstring kontaktede jeg producenten, for at høre om de vil sponsorere et hjemmekit til en af jer. Det vil de heldigvis!

Til de af jer, der ikke ved hvad dermaroller gør godt for, kan det læses HER, hvor I også kan se billededokumentation.

Alle mine blogindlæg gennem tiden om netop dermarolling kan læses her.

Dermaroller erfaring

Dermaroller erfaring

Skriv en kommentar

 

175 kommentarer

 1. Åh for hulen hvor ønsker jeg mig sådan en dermaroller! Jeg har været velsignet med flot hud, men nu melder de begyndende alderstegn sig og gør hvad jeg kan for at huden skal forblive flot at se på. Krydser alt hvad der krydses kan

 2. Krydser mine pølsefingre 😀
  Mine ar har brug for hjælp. det kunne være lækkert at gå sommeren i møde uden et tykt lag foundation i ansigtet

 3. Det sæt vil jeg SÅ gerne prøve 🙂 Min hud har brug for al den hjælp den kan få efter graviditet.

 4. Der ville jeg så gerne vinde, i håb om det ville kunne hjælpe på min hud, som jeg er ked af hvordan ser ud. 🙂

 5. Har længe gerne villet prøve dermarolleren – særligt efter at have set den flotte effekt, som den har haft på din hud.

  Øj hvor jeg håber, jeg vinder!

 6. Nøj, hvor ville det være dejligt at få bugt med mine ar. Og måske en dag ikke føle mig nødsaget til at gå med foundation…

 7. Jeg ønsker mig virkelig sådan et sæt, da min hud har nogle grimme ar efter nogle grumme teenageår… Og jeg er desværre rigtig ked af dem! Så jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder! 🙂
  Og så hjælper det da helt klart at se hvilke fantastiske resultater, som du har opnået. Hold da op! Man ønsker det en dag bliver en selv.

 8. Ej hvor ville det være dejligt at vinde. Har længe gået og overvejet at købe sættet 🙂

 9. åh det var dog en skøn præmie. Det vil jeg gerne have fingrene i 🙂 Krydser alt hvad jeg har!

 10. Åh det kunne altså være rart at vinde! Jeg har sådan nogle grimme ar fra mit akne, som jeg virkelig ville være glad for at slippe for!!

 11. Det kunne da være så lækkert!
  Nu har du jo rost det så meget, så jeg har lyst til at prøve! 😀 <3

 12. så er der kun tilbage at håbe og krydse fingere… Tænk hvis man vandt…. Nøj et påskeæg… 😉

 13. så er der kun tilbage at håbe og krydse fingere… Tænk hvis man vandt…. Nøj et påskeæg… 😉

 14. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se, om dette sæt kunne rode bod på min hud, der stadig driller efter den graviditet jeg var igennem for fem måneder siden! Jeg krydser fingre!

 15. Ejjj, den ville jeg gerne vinde.
  Jeg døjer med lidt problem hud og på SU har jeg desværre ikke råd til, at købe sådan en fætter.

 16. Sikke en lækker konkurrence! Jeg krydser pølser både foroven og forneden indtil søndag 🙂

 17. Jeg har ventet i flere dage på den her konkurrence kom, nu når du har teaset om den 😀
  Min hud (og min selvtillid) kunne virkelig have gavn af dermarolleren efter p-pille stop, da det pga ønsket graviditet, ikke har været muligt med alle mulige skrappe kure ville jeg virkelig elske og kunne arbejde med min hud..

  Iøvrigt vil jeg lige sige, at din blog er blevet så fantastisk skøn at følge efter du ændrede retning, jeg var liiige ved at smutte før, men nu venter jeg på dine altid velskrevne og eftertænksomme indlæg, så tak for det 🙂

 18. Sikke en fin præmie – jeg krydser mine fingre ekstra hårdt. Min hud kunne godt bruge lidt ekstra kærlighed og hjælp til at få bugt med nogle gamle acne-ar

 19. Ej, det vil jeg SÅ gerne vinde. Har troligt fulgt med i din udvikling da jeg selv døjer med en dum og virkelig uensartet hud efter acne som teenager. Der er smidt like og så krydses der ellers fingre herfra 🙂

 20. Fantastisk! Lige som jeg har tænkt, at sådan en konkurrence kunne jeg godt bruge! Jeg er 21 år gammel og har aldrig før døjet med uren hud. Det kom først, da jeg blev 20. Jeg troede ellers lige, jeg var een af de heldige… ÆV!

 21. Det ville være intet mindre end fantastisk.. Lige hvad min trætte og triste hud mangler.

 22. Ville være såååå skønt at vinde. Har ellers hverken held i spil eller kærlighed 😉

 23. åh, hvor vil jeg gerne vinde den her konkurrence! Dermarolleren står øverst på min ønskeliste i år, da min hud lige pludselig har bestemt sig for at være 13 igen og min pengepung stadig kun er på SU! Jeg krydser alt hvad der krydses kan og håber, at det er min hud, der får lov til at blive reddet af denne skønne præmie!! 🙂

 24. Krydser virkelig fingre for at vinde denne lækre præmie og få et lige så flot resultat som dig ! 🙂

 25. ville være lækkert at vinde, så denne sommer kan gåes i møde med rank ryg, lækker hud og masser af selvtillid!

 26. Det ville ikke være dårligt med lidt professionel hjemmeforkælelse. Krydser fingre 🙂

 27. Ville virkelig være fantastisk at vinde, især når du har talt så meget om det 🙂

 28. At vinde sådan et sæt, er lige præcis hvad min hud og økonomi virkelig har brug for. Rene lækkerier! 🙂

 29. nøj en lækker gave. Har været ret misundelig på hvor fin din hud er blevet, så det kit vil jeg gerne vinde!

 30. Ååårh sikke en fin præmie! Den har faktisk stået øverst på min ønskeliste længe. Den ville gøre underværker for min “problemhud” som er fyldt med pigmentfejl og ar fra acne. Jeg krydser mine fingre!

 31. Åh en lækker konkurrence! Den krydser jeg fingre for at vinde, synes ikke rigtig min hud er klar over jeg ikke er teenager længere, det er jeg sikker på en dermaroller ville hjælpe med 🙂

 32. wow wow, HOLD nu op hvor gad jeg godt vinde denne – har virkelig længe overvejet at spare op til sådan et sæt, vil helt sikkert være en kæmpe gave at vinde… <3

 33. For lækkert!
  Det er dejligt med de personlige indlæg – selvom jeg forestiller mig det er grænseoverskridende at skulle dele det med os. Men anyways, tak fordi du løfter sløret i viser virkeligheden – modsat mange andre!

 34. Ej, en lækker præmie. Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige!

  Og så vil jeg bare sige tak for en skøn blog. Jeg er vild med dine personlige posts, og jeg håber, at du bliver ved sådan. Følg dit hoved, dit hjerte og din mavefornemmelse! 🙂

 35. Nej, hvor jeg krydser fingre for, at det kit skal hjem at bo hos mig!
  Min hud begyndte at slå helt vildt ud i slutningen af januar. Jeg har virkelig prøvet næsten alt- både kost- og hudplejemæssigt, men intet hjælper! Det er kun blevet værre.
  Og vi ved jo allesammen, at der er intet, der kan give selvtilliden et dyk som det at rende rundt med store, røde, knoprede plamager i ansigtet 🙁
  Tak for en dejlig blog og for at dele en bid af dit liv med os – det er en fornøjelse at følge med 🙂

 36. krydser virkelig fingre. Har selv ar fra akne og men dine flotte resultater må dette kunne hjælpe mig!

 37. Århh, hvor lækkert! Min hud kunne godt trænge til lidt ekstra pleje ovenpå graviditet, barsel og baby. Kunne godt bruge lidt slev-pleje 🙂

 38. Åh hvor kunne det være fantastisk at vinde dette, da min hud er gået helt AMOK efter jeg er stoppet på mine p-piller

 39. Bedste konkurrence ever!

  Jeg har selv ligesom dig fået akne efter p-pillestop, og det har efterladt min hud ret ked af det. Det er dejligt at vide at der findes en løsning!

 40. Det her sæt har jeg drømt om, siden du snakkede om det første gang. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

 41. Det ville være så lækkert. Jeg har længe haft komplekser omkring min krop bl.a. På grund af tydelige strækmærker på mine bryster, det ville derfor være en kæmpe hjælp og lettelse at komme dem til livs

 42. Fantastisk initiativ til en god konkurrence med en rigtig lækker premie!

  Jeg ville være yderst taknmemmelig, hvis jeg vandt 🙂

 43. Skøn skøn gave man kan vinde! Jeg ville elske at vinde den! Dog ville jeg ikke beholde den selv, men forære den videre til min mor, fordi hun fortjener det! Hun er den bedste <3 Men hun har lidt problemer med sin hud, og jeg er sikker på, at denne ville hjælpe hendes hud lidt på rette vej 🙂

 44. Lækker konkurrence!!
  Er efter hård medicinkur endelig kommet af med min acne, men har desværre stadig en masse ar som jeg håber dermarolleren kan hjælpe med. 🙂 håber, håber, håber!!

 45. Wow en præmie! Krydser mine fingre og ønsker dig en smuk dag. Tak for dejlig ærlig blog 🙂

 46. Åh en lækker præmie – jeg vil så gerne have bugt med min urene hud en gang for alle. Jeg krydser fingre. Tak for evig ærlighed og inspiration. God torsdag

 47. Har længe overvejet om jeg skulle prøve sådan et sæt, og nu kaster jeg mig ud i det, hvis jeg er så heldig at vinde 😀

  Har nemlig kun hørt en masse godt om det.

 48. Uh jeg krydser fingre! Har læst dine begejstrede indlæg om det, så ville vildt gerne prøve det 🙂

 49. Åh altså. Jeg har ikke facebook, så har nok ingen chance for at vinde – men jeg forsøger alligevel. Jeg har fulgt med i din fantastiske forvandling og da min egen hud minder meget om din, har jeg høje forventninger til dette hjemmekit.

 50. Nu har jeg døjet med min hud så længe til trods for min alder. Så jeg ville ELSKE at vinde sættet – krydser alt, hvad jeg ejer!

 51. Ååårh lækker præmie! Og skide godt blogindlæg i går, har genlæst det og de tilhørende kommentarer tre gange nu. Det er dejligt at høre, man ikke er alene om sådan nogle ting, selvom det selvfølgelig ikke er dejligt at skændes.. Men ja, håber du forstår, hvad jeg mener 🙂

 52. Min hud og jeg ville elske sådan et sæt. Har længe være lidt irriteret over mine pigmentforandringer i panden og arene på min hage – så krydser fingre.
  Og tak for en fantastisk ærlig blog, dejligt at se du også er menneskelig!

 53. Det ville virkelig være dejligt at vinde! Jeg går og er så ked/flov over min hud, og det tynger mig så meget.

 54. I en alder af 28 døjer jeg desværre også med acne, specielt på kæbepartiet. Der findes nærmest ikke noget der kan dræbe ens selvtillid mere end en bumset rød hud… ØV!! Går til behandlinger hver 8uge, men har aldrig prøvet en dermaruller.. Ville elske at give det et forsøg, så jeg krydser fingre! 🙂

 55. Det er godt nok den bedste konkurrence, jeg længe har set! 😉
  Jeg går selv og overvejer at købe en, efter jeg har set, hvordan den har hjulpet dig! Jeg har også problemer med min hud og ville elske at vinde denne, så jeg kan komme problemet til livs! 🙂
  Jeg krydser fingre!!

 56. Ej, hvor en skøn konkurrence! Du er sådan en skat at udlodde sådan et sæt – det burde være dig, der vandt en fed præmie, så meget som du giver af dig selv i dine indlæg på bloggen 🙂 Keep up the good work!

 57. Kære Danica…

  Jeg har bare lige lyst til at skrive og sige tak for dine ærlige indlæg omkring moderskabet. Jeg må indrømme at jeg også ofte tænker tanken; hvordan gør andre, når man selv føler at man ikke kan leve op til noget som helst, der ligner at være en tjekket mor (på høje hæle). Jeg har vidunderlig lille bassemand på 10 måneder men hold op en start med 5 måneders kolik og han hyler stadig, når han skal ud og sove. Du er ikke den eneste, hvor parforholdet kuldsejler med jævne mellemrum. Hvad blev der lige af os, sådan som vi var engang!!!! Du har hermed en ny trofast læser af din blog;0)
  Udover det vil jeg da meget gerne deltage i din lækre konkurrence, selvom min kommentar nok forsvinder i de mange respons du indtil videre har fundet.
  Kram og god påske herfra…
  P:S. Jeg har planer om at kapre frellsesn for lækre påskeæg i håb om at redde mig en glad mand og noget kæresteri på sofaen i løbet af helligdagene….jeg orer sgu ikke at bage et eller andet frelst…:0)

 58. Sikke en lækker præmie! Jeg har selv ligesom dig døjet meget med uren hud i mine teenagerår, og det kunne være så rart at få helt fin hud igen 🙂

 59. Har drømt om en dermaroller lige siden første gang du bloggede om dem Danica. Det ville være det fedeste at vinde for mig. da jeg virkelig har kæmpet med min hud, acne og ar, i mange, mange år. Håber håber 🙂

 60. Efter dine indlæg om Dermarolleren, har jeg virkelig overvejet at starte på det. Min hud er simpelthen blevet så grimt efter jeg startede på p-piller igen. Det resulterede i virkelig uren hud og røde ar deraf. Det er ikke sjovt at vågne op hver morgen, som det første punkt på programmet tage foundation på, fordi man ikke kan holde ud at se på sin egen hud. Sådan har jeg det, og derfor håber jeg at vinde, så min hud forhåbentlig kan blive pænere med Dermarolleren.

 61. Har gerne ville prøve kræfter med en dermaroller i noget tid nu, så krydser fingre for at jeg bliver den heldige! Ville være skønt at gå sommeren i møde med smuk hud 🙂

 62. Åh, en fantastisk præmie!
  Det ville være så skønt at vinde og kunne forkæle min hud, når vi nu endelig er ovre vinteren. 🙂

 63. Uhh hvor lækkert! Jeg ville elske at eje det – og vil nyde, at min hud kan blive helt frisk til vores bryllup til sommer! 🙂

 64. Jeg er kun lige fyldt 21, men de der fine linjer kan jo ligeså godt tages i opløbet! 😀

 65. Du er for længst liket på Facebook <3
  Jeg krydser virkelig fingre! Min post-teenagehud (fire år er nok – gå nu væk!) ville virkelig have godt af sådan en omgang, tror jeg! 🙂

 66. Dit indlæg i går var så ærligt og ægte, at det er et af mine absolutte yndlingsindlæg i blogland. Det samme gør sig gældende for det med “den forsvundne ring”, som jeg som må indrømme også fik mig til at trække på smilebåndet. Det skyldes formentligt, at de fleste af os kan nikke genkendende til scenarierne. Så ros til dig! Virkelig.

  Til konkurrencen: Jeg følger selvfølgelig på Facebook, og nøøøj hvor kunne det være fedt at ligne én med hud på 26 (som rent faktisk er min alder) i stedet for én med urenheder som en teenager men rynker som en 50årig. Ja tak 😉

 67. Hmm det kunne godt være man skulle prøve det, når du alle priser den til skyerne (selvom jeg stadig må se det, før jeg tror det).

 68. Tak for en god blog – foretrækker din blog så meget mere, efter du ændrede den i sin tid ! Respekt til dig for at du viser din verden som den er! 😀

  Håber jeg er heldig og vinde dette sæt – om 2 måneder er jeg endelig færdig med samme hårde pillekur for huden, og vil elske, at kunne forkæle mine ar, efter flere års uren hud, med dette sæt. 🙂

 69. Jeg vil SÅ gerne vinde det her! Jeg har virkelig fulgt nøje med i dine indlæg om dermaroller! Jeg har haft akne i maaange år og har efterhånden prøvet ALT: lægeordineret medicin, ugentlige ansigts-behandlinger på forskellige klinikker, alternative metoder (husker bl.a. et sted, hvor en dame skulle måle nogle energier gennem mine fingre, mens Sebastians “Den lille malkeko” (https://www.youtube.com/watch?v=GLkiV0Fug4w ) kørte i baggrunden som “afslapningsmusk”…. O.o ), laser-behandlinger og p-piller. Endelig er jeg (i en alder 28) ved at få bugt med det, men har desværre en masse ar. Og dem håber jeg, at jeg kan slippe af med ved at finde denne alt for nizzle konkurrence! 😀

 70. Ønsker mig det så inderligt eftersom jeg har fået en mindre køn hud gennem det seneste stykke tid. Samtidig har jeg også overvejet om et derma roller kit kan gøre det bedre!

 71. Jeg har længe haft kig på sådan et sæt her, så jeg krydser alt hvad jeg kan for at det kan blive mit 🙂

 72. Efter en vellykket pille-kur hos hudlæge, er det lige det jeg mangler for at min hud efter maaaange år kan blive pæn igen. Jeg håber! 🙂

 73. Jeg ville så utrolig gerne have fat i sådan et kit, da SU’en desværre sætter en stopper – ellers havde jeg anskaffet mig det efter at se dine resultater 🙂

 74. Dejlig konkurrence.. Har virkelig nydt at følge din opstart med dermaroller og har tænkt at det lyder som noget lige for mig, så jeg vil virkelig håbe på lidt held her! <3
  Med mange ar i hovedet, især rundt om mund og næse, tror jeg på at dette kan være et lille mirakel for min hud.

  God søndag.

 75. jeg har i rigtig lang tid haft problemer med urenheder og dårlig hud, og jeg har læst rigtig meget om dermatollerens fordele, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at afprøve den og se om den ikke kan komme mine problemer til livs – det ville gøre en verden til forskel for min glæde i spejlet om morgnen 🙂

 76. Ej det ville bare være så fedt!

  Efter et cykeluheld har jeg et ar på min hage som ikke vil forsvinde (3 år siden)
  Måske kunne dette hjælpe ??

  Tak for en dejlig og hyggelig blog 🙂

 77. Ej den gad jeg godt prøve, overvejer botox men så igen ej… det kunne jo være disse produkter kunne hjælpe min hud med at stråle…