Dermaroller test: Se mine flotte resultater efter brug af en dermaroller

Dermaroller test og mine flotte resultater ved brug af en dermaroller..

Dermaroller
Dermaroller

DERMAROLLER: Verdens bedste roller kan fåes HER

Lad os snakke om det fantastiske redskab = dermaroller. Så er jeg nemlig klar med den endelig dom over min dermaroller test.

Mange af jer har ventet tålmodigt. Ikke mindst fordi jeg sagde, at jeg ville dele mine erfaringer efter en måned. Producenten bag mente dog jeg skulle give det lidt mere tid, for at opnå de bedste resultater.

Man skal i hvertfald give det 3 måneder, og det gjorde jeg, hvilket jeg er glad for nu. Endelig er dagen så kommet, og jeg håber virkelig det giver jer en idé om hvad behandlingen indebærer. Når først man er startet op med dermaroller, kan man ikke undvære den igen. Se bare her.

MIN DERMAROLLER TEST

Først og fremmest får I lige lidt information om en dermaroller, for de af jer, der ikke har læst det her indlæg. Jeg valgte at lave en dermaroller test, fordi jeg har gennemgået et, rent ud sagt, pænt nedtrykkende hudforløb.

Dermaroller
LÆS OGSÅ:
DERMAROLLER? VIRKER DET OVERHOVEDET?

Efter min graviditet gik min hud helt amok og jeg led længe af voksen akne. Jeg kom på en pillekur igennem hudlægen, der bekæmpede det hele, men arrene var der stadigvæk.

Dertil har jeg fine linjer, begyndende rynker og pigmentspletter, jeg også gerne vil være foruden. I den forbindelse har jeg fået lov at teste et hjemmekit med henblik på anmeldelse af dermaroller til bloggen. Et hjemmekit er langt billigere end professionelle behandlinger, der sagtens kan løbe op i flere tusinde kroner.

Et dermaroller hjemmekit er et komplet hudplejesystem, der giver mulighed for selv at pleje og vedligeholde huden efter professionelle principper. Man nedbryder simpelthen huden via de små nåle, for derefter at opbygge den igen. Altså en naturlig proces.

Det er både forebyggende og har en virksom effekt overfor ar, uren hud, strækmærker, rynker, fine linjer, solskader og generelt steder, hvor huden skal styrkes. Men det er dog stadigvæk en proces man skal respektere og tage seriøst, da man ellers nemt kan komme til at gøre skade.

Dermaroller

Det er individuelt hvor ofte eller hvordan folk anvender dermarolleren. Personligt har jeg anvendt den 2-3 gange ugentligt det første stykke tid, og i dag er det nærmere 1-2 dage om ugen. Folk reagerer forskelligt på behandlingen, hvorfor jeg synes det er vigtigt, at tage det stille og roligt i starten. Det handler om at finde grænsen mellem irritation og effektivitet. Min grænse blev overtrådt og det resulterede faktisk i en dårligt start og knopper, men mere om det nedenfor.

Efter 1 måned var jeg ved at give op. Jeg havde troligt rullet ofte og grundigt, og jeg synes også det allerede havde haft en markant effekt på de ønskede områder. Desværre var jeg begyndt at få små fine knopper ved kæben. Først troede jeg det var aknen, der var vendt tilbage men jeg fandt senere ud af det skyldtes behandlingen.

Min hud, nok fordi det stadigvæk var så kort tid siden mit akne forløb, kunne ikke holde til, jeg rullede på kæben. Så det stoppede jeg med og det forsvandt igen. Derudover trykker jeg meget lidt, når jeg ruller. Mange tror de virkelig skal trykke til, for at få det bedste ud af det, men det er slet ikke nødvendigt. Giv det tid og vær tålmodig.

Efter 3 måneder, som så er nu, er jeg virkelig glad for jeg startede op og var vedholdende. Min hud er blevet så fin og der hvor jeg ser den største forskel, er overordnet set hele strukturen. Den er blevet glattere og mere ensartet.

Jeg har aldrig fået så mange komplimenter som efter jeg begyndte at bruge en dermaroller. Til gengæld vil jeg sige man stadigvæk kan se lidt af arrene. De er slet ikke så tydelige som før, men de er heller ikke helt væk. Jeg fortsætter derfor behandlingen

Dermaroller

Derfor kan jeg endelig dele mine erfaringer. Jeg er ovenud tilfreds og vil også købe den selv, når den her ikke duer længere. Selvom jeg er blevet tilfreds, vil jeg gerne forebygge fremadrettet. Jeg kan se, at min hud ser sundere og yngre ud og det er udelukkende pga. behandlingen.

Jeg tror især jeg bliver glad for den senere, når der kommer rynker til og jeg får flere fine linjer. Den er i hvert fald oplagt til os, der er begyndt at se de første tegn på vi er blevet ældre eller som har skader efter sol, dårlig hudpleje eller akne.

Som I kan se på billederne er min hud ikke perfekt, og det forventede jeg heller ikke den blev på så kort tid. Den er dog blevet markant pænere i forhold til de her før-billeder.

Jeg vil alligevel sige, at man skal være påpasselig, hvis man stadigvæk lider af akne. Vent til du er ovre udbrudene. Ellers kan det resultere i mere skade end gavn, og det er ikke det værd. Derudover skal du være påpasselig med hvor du ruller din hud. Min hud var personligt ikke glad for jeg gjorde det for “hårdt” netop dér, hvor jeg har været hårdest ramt.

Til slut vil jeg lige huske dig på at;

1. En hjemme-dermaroller ikke holder for evigt (omkring 4-6 måneder) og det er kun dig, der må anvende den. Du kan få din egen her.

2. Vær tålmodig og tag gerne før/efterbilleder.

3. Når du ruller med din dermaroller, så tag et område ad gangen. Jeg kører fast hage, så overlæbe, kinder, næse og til sidst panden.

4. Tryk kun let, når du ruller din hud. Det må aldrig gøre ondt, men det er ganske normalt man bliver rød efter behandlingen. Jeg foretrækker derfor at gøre det inden sengetid, så det er væk, når jeg stop op.

5. Der følger en serum med i sættet. Når du har renset din hud, sørger du for at fjerne det sidste snavs med en vatrondel. Den renser for alt snavs og det er meget vigtigt, når du skal ind og åbne op for huden.

Serum påføres efter dermarollerbehandlingen (du kan også bruge en anden serum. Det er bare vigtigt, at den er genopbyggende og gavner din hud). Når du er færdig med at rulle, skyller du dermarolleren i varmt vand, så den er steriliseret. Det samme gør du igen inden brug næste gang.

En effektiv hjemmeruller, som efter min mening er den bedste på markedet, kan fåes her. I forhold til de resultater man opnår, er det en meget fair pris.

Dermaroller I og hvad er jeres erfaring?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

28 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments