Dermaroller – virker det?

dermaroller - virker det

Dermaroller er mit lille (og ikke så hemmelige) vidunderprodukt. Det er den, der har fjernet mine ar efter flere års hudproblemer. Det er den, der holder min hud “ung”, da jeg hele tiden speeder fornyelsesprocessen op.


DU FINDER DEN ALLERBEDSTE DERMAROLLER PÅ MARKEDET HER

Jeg mindsker mine rynker, som ellers er velkomne og så småt begyndende, men så længe jeg kan holde min hud glat og fast, gør jeg det. Mine pigmentpletter bliver også mindre tydelige, når jeg er effektiv med rullen. Generelt er dermarolleren et værktøj, der styrker og forbedrer min huds struktur, og det kan de fleste jo lide.


Dermaroller – virker det? Mine erfaringer med dermarolleren gennem mere end to år

Det lyder alt sammen meget fantastisk, ikke? Men der er faktisk ikke noget hokus pokus over det, og det jeg får flest spørgsmål om, går på om det nu virker.

Det er et simpelt, men effektivt, værktøj, der i sin tid blev udviklet til brændofre, som havde slemme ar efter mødet med ilden. Deraf har hudlæger videreudviklet på dermarolleren, da man oplevede at den kunne reparere og fornye den “ødelagte” hud.

Det er samme proces, når vi ruller vores ansigter med de mange hundrede nåle. Under behandlingen laver man tusindevis af bittesmå huller i det øverste hudlag, og når man gør det, begynder huden at reparere sig selv. Man kan ikke se de mikroskopiske huller, men huden bliver let rød, som forsvinder hurtigt igen.

dermaroller - virker det

^^ Dermaroller – virker det? Og hvordan opnår man resultater ved at rulle sin hud med flere hundrede nåle? Man finder, efter min mening, den bedste dermaroller her.

Jeg har brugt min dermaroller i over to år nu og kan altid se på min hud, hvis jeg har forsømt mit dermaroller ritual. Det er noget, jeg prioriterer om aftenen efter rensning af huden, og det tager maksimalt en 5-10 minutter 2-3 gange om ugen. Mere skal der faktisk ikke til.

Dog skal man være opmærksom på, at der er forskel på klinikbehandlinger, hvor nålene er længere og udføres af trænede fagfolk, og så dermaroller til hjemmebrug, som er lidt kortere, så man ikke gør unødvendig skade.

Jeg har netop købt mig endnu én dermaroller, og nøjes denne gang udelukkende med rullen og serum, da jeg allerede har en god creme tilovers fra sidst. Det er nemlig vigtigt man skifter ud ca. hver 4-6 måned, da nålene kan blive sløve, og man derved ikke længere oplever en effekt.

Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogle af jer derude, der har prøvet en dermaroller? Virker det for jer og har I kunne se og mærke af forskel?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

27 kommentarer

 1. Hej Danica,
  Jeg har en dermaroller, men er aldrig kommet rigtig i gang.. så tak for et inspirerende indlæg!:) ville lige høre dig hvordan du gør den rent?
  Tak for en god blog, de bedste hilsner Line

  1. Jeg hælder bare godt med kogende vand over min efter brug – man kan købe sådan noget sprit til at sprøjte på, men kogende vand er lige så godt – og billigere😉

  2. Dejligt du kunne bruge det 🙂

   Jeg bruger også mest varmt vand. Jeg har også en dermaroller-spray, men som Helle siger, er kogende vand fint til formålet 🙂

 2. Jeg bruger også dermaroller og den er rigtig god for min hud. Både min lidt urene hud samt mine fine linjer.
  Derudover så giver den også huden glød, og det er virkelig dejligt 🙂

  1. Det er virkelig et vidundermiddel! Især også i forhold til gløden. Der er ikke det den ikke er god for 🙂

 3. Jeg har ikke prøvet det, men iihh hvor er jeg træt af alle de reklamer med et tilsvarede produkt, som viser en kvinde FYLDT med make-up i gang med at rulle! For real?!? 😀

  1. Gud ja, det ser man tit. Det er ikke retvisende 🙂 I så fald vil man nok slå helt vildt ud, da det nemlig kun er muligt, når al make-up er renset af.

  1. Jeg har prøvet begge og min hud kan sagtens klare 0,5, som jeg også bruger, men hvis man er helt ny i det eller har meget sart hud, kan det være en god idé at starte med 0,2 mm. Men 0,5 mm. giver bedre resultater synes jeg 🙂

 4. Jeg fik en del uren hud grundet p-stav. Jeg var lidt for hårdhændet ved min hud og fik desværre ar. Jeg gav derma rolleren et forsøg og har lige som dig opnået virkelig gode resultater! Dog bruger jeg den kun sjældent i panden, da jeg synes det kilder, kradser og klør i timevis efterfølgende :-s men genialt produkt – dejligt man selv kan gøre noget ved at og tilmed med hurtige resultater! 🙂

  1. Det er virkelig interessant, hvor godt det faktisk virker og at man kan spare mange skrappe kurer og produkter i længden 🙂

   Det er sjovt, du nævner det med panden. Jeg oplever ikke helt det samme, men nyser altid når jeg kommer til lige over øjenbrynene. Der må sidde nogle nerver lige der, som vi reagerer på. Men det er det hele værd, når man ser resultaterne 🙂

 5. Har også super gode erfaringer med dermaroller. Jeg har haft en del ar efter acne hud, og det har virkelig haft en positiv virkning. Mange af mine ar var røde, og på min ene kind er de røde ar faktisk nærmest ikke eksisterende længere (:

  1. Jeg har også hørt, at jo tidligere man går igang, og jo mere røde arene er, des bedre effekt. Hvis man går flere år, bliver arene sværere at fjerne, så det er vildt skønt du har haft en god effekt 🙂

 6. Jeg er i gang med et forløb hos en klinik hvor jeg bliver dermarollet mod strækmærker som jeg fik under min graviditet (har fået 2 behandlinger indtil videre og min datter er 6 måneder). Jeg har fået en behandling med 0,5 mm og en med 1,0 mm indtil videre – og for pokker hvor jeg kløede og var rød i 7-8 dage efter den behandlingmed de lange nåle. Effekten= På en god dag synes jeg ikke at de er helt så dybe mine strækmærker, på en dårlig kan jeg ikke se forskel – men jeg mangler også stadig 1-2 behandlinger og har kun været i gang i 9 uger, så jeg krydser fingre 🙂

  1. Jeg har aldrig prøvet dermaroller til strækmærker. Meget spændende 🙂

   Men kunne godt forestille mig det gjorde lidt ondt. De klinikbehandlinger jeg har fået til ansigtet, har også kunne mærkes meget mere.
   https://danicachloe.dk/wp-admin/edit-comments.php#comments-form
   Du skal nok se store resultater. Med dermaroller var jeg oppe på en 5-6 behandlinger, før jeg virkelig kunne se de helt store resultater 🙂

 7. Aldrig, har jeg prøvet sådan en. Den ser lidt spændende og farlig ud. Men det giver ret god mening, det med at den ‘tvinger’ huden til at fixe sig selv (:

  – K

  1. Det er slet ikke farligt, selvom det lyder sådan. Jeg synes også det giver god mening 🙂

 8. Jeg overvejer selv at anskaffe mig en dermaroller da jeg døjer med pigmentforandringer og ar efter akne. Ved du om det er ok at bruge dermarolleren henover sommeren? Bliver huden mere sart af det?
  Vh Line

  1. Du kan sagtens bruge en dermaroller henover sommeren, men start ud stille og roligt og husk solcreme, hver dag 🙂 Du bliver glad for det. Huden bliver ikke mere sart. Tværtimod. Du genopbygger netop huden, så den bliver stærkere.

   Kh Danica

 9. Har du nogle gode bud på en serum til an endelse efter rolling ? Der findes rigtig mange på markedet 😉

  1. Jeg er vild med serum fra Bioeffect samt den der hedder Ice Serum. Begge er fuldstændige fantastiske!

  1. Det synes jeg personligt. Det er den der reparerer din hud efter du har dermarollet. Jeg vil hellere undvære creme end serum efter sådan en omgang, men helst begge dele 😀

   1. Så må jeg investere i en serum også 🙂 Kan man bruge en alm. fugtighedsserum eller skal den være lavet til formålet?

 10. Så må jeg investere i en serum også 🙂 Kan man bruge en alm. fugtighedsserum eller skal den være lavet til formålet?

  1. Ja, det kan du sagtens. Så længe det er én din hud reagerer godt på og at den giver fugt 😀