Vielse i Botanisk Have: Vores kommende bryllup i Botanisk Have

Vielse i botanisk have

vielse i botanisk have

Vielse i Botanisk Have: Jeg nævnte det kort i dette blogindlæg, men tænkte jeg gerne vil uddybe lidt, da jeg har fået flere spørgsmål omhandlende vores kommende vielse i Botanisk Have.

De fleste går på om det virkelig er rigtig vi skal giftes i Botanisk Have og hvordan det er kommet i stald. FØRST OG FREMMEST JA! VI SKAL GIFTES PRÆCIS DÉR OG DET ER SÅ VILDT!

vielse i botanisk have

vielse i botanisk have

^^ Vielse i Botanisk Have


Jeg kan starte med at sige, at det kommer lige så meget som et chok for os. Selv i vores bryllupsinvitationer står der noget helt andet. Både i henhold til tid og sted, men i sidste uge blev vi gjort opmærksomme på, at lige præcis den dag vi har valgt at blive viet på rådhuset, er alle vielser flyttet udenfor i Botanisk Have foran Palmehuset.


Vielse i Botanisk Have og lidt om vores kommende bryllup

Jeg er normalt ikke til spontane ændringer, men den her faldt i god jord. Københavns Kommune tilbyder nemlig muligheden for at blive viet i det fri nogle få udvalgte dage henover sommeren, og vi var så heldige at ramme en vielse i Botanisk Have, som vi begge elsker.

Jeg er ovenud vild med den location og forudser nogle ualmindelige fine bryllupsbilleder. Vi er dog stadigvæk helt på bar bund med fotograf, så hvis nogen kender nogen eller selv er fotograf (hobbyniveau er også okay), så må I endelig give lyd. Jeg vil virkelig gerne have det på plads snarest muligt, da jeg fornemmer fotografer er booket langt ude i fremtiden.

Har I nogensinde deltaget i en vielse i det fri eller måske endda selv blevet gift udenfor? 

Skriv en kommentar

 

17 kommentarer

 1. Min fætter Lars Sørensen er en fantastisk fotograf. Du kan se hans billeder på Facebook, hvor han har en gruppe, der hedder chokolars. Fantastisk lokation til jeres bryllup, håber i får den skønneste dag!

 2. Ej en vild overraskelse!! Det er da det smukkeste sted! Netop også for billederne, som du selv nævner. Jeg ville selv elske at rende rundt derinde og fotografere, men har desværre kun en enkelt gang fotograferet ved en konfirmation 😉 Og så selvfølgelig rundt omkring i verden, men altså.

  1. Gud ja! Det havde jeg slet ikke tænkt på 🙂

   Kan du mon sende mig nogle af de billeder du har taget til konfirmationen? Det er ikke vigtigt for mig, at det er en uddannet fotograf men nærmere at personen har et personligt twist, brænder for det og forstår hvad vi gerne vil have 🙂

   1. Jeg kan lige prøve at finde dem frem senere i dag 🙂 Jeg har en deadline her i eftermiddag, men vil gerne finde nogle 🙂 Du får en mail senere! 😀

   2. Fik vidst lovet for meget :-/ Jeg har desværre ikke billederne fra konfirmationen ved mig. De ligger på vores server hjemme ved mine forældre i Jylland 😉 Sådan er det når man flytter, rejser og flytter, haha. Men ja, ellers er der jo billeder på bloggen at se på 🙂 Du må i hvert fald sige til, hvis det er noget 🙂

  1. Nej, det tænker jeg også. Så håber jeg selvfølgelig vejret viser sig fra sin gode side den dag 🙂

 3. Hej Danica.

  Færst og fremmest tak for nogle rigtige fine blogindlæg. Ihh hvor bliver det smukt med vielse i Botanisk have – det kan jeg godt forstå du er lidt oppe at køre over.

  Mht fotograf, så er min far rigtig god og helt vild med at tage billeder. Han er ikke professionel, men har en ordentlig spandfuld udstyr og den vildeste passion for det. Han er typen der stiller uret til kl. 5 om morgen for at komme ud og tage et billede af en solopgang eller render en tur ud til en fin location og spørger tilfældige mennesker om han må tage nogle billeder. Han er rigtig god til både natur og “portrætter”. Han arbejder på at få en side oppe at køre, så du kan evt. stikke næsen forbi
  http://laperbani.wix.com/lundstroem. Der er kun et meget lille udpluk af det han har taget, og mest bybilleder af Aarhus, men også få med personer. Ellers kan han nok overtales til at sende andet han har lavet.
  Mange hilsner Denise Amanda

  1. Hej Denise.

   Jeg er rigtig glad for du læser med 🙂

   Sikke en dygtig fotograf din far er. For mig er det ligegyldigt om det et fuldtidsarbejde eller en hobby, så længe man fornemmer passion og har en unik vinkel 🙂

   Jeg har bogmærket ham i min bryllupsmakke i tilfælde af jeg ikke får booket nogle af dem jeg er i dialog med. Tak for tip 🙂

   1. Selvfølgelig 🙂
    Og mange tak! Det er helt fint. Uanset så håber jeg du får nogle fantastiske billeder i de fine omgivelser 🙂

 4. Det lyder helt fantastisk med bryllup i Botanisk Have! Vi havde også en udendørs vielse og elskede det. Blev viet på Nimbs terrasse ud mod Tivoli i december og det var fantastisk. Vores fotograf var københavnske Lina Ahnoff og hun er sublim! De varmeste anbefalinger herfra