Myselfie – Verdens bedste bryllupsidé

Myselfie

Myselfie

Myselfie anmeldelse: Nu skal bryllupper ikke nødvendigvis tage patent på den her  idé. Overhovedet ikke! Det passer nemlig til enhver festlig anledning og jeg er allerede ved at planlægge, hvornår jeg kan leje en igen. Måske til vores kommende fællesfødselsdag til oktober?

Myselfie

Myselfie

Myselfie

Jeg taler selvfølgelig om en Myselfie til de af jer, der ikke kender denne fantastiske opfindelse. Da vi holdte vores bryllup forrige weekend, var det den ting folk anvendte mest og talte om dagene efter. G E N I A L T, siger jeg bare.


Lej en Myselfie til din næste fest, event eller bryllup

Det er en sjov og anderledes måde at tage billeder på. Det er ikke fordi det skal erstatte fotografen, men derimod et ekstra supplement til de mere traditionelle billeder. Det er underholdende og sjovt, og som dagen skrider frem bliver billederne også sjovere og sjovere.


LÆS OGSÅ: SÅ MEGET KOSTEDE VORES BRYLLUP


Vi formåede at tage 465 billeder fra kl. 15 til kl. 02.30 om natten. Rekorden er vidst 2.000 billeder på en aften ifølge dem selv, og man kan vidst tage op til 10.000 billeder. Hvis altså man kan nå det… 🙂

Myselfie

Myselfie

Myselfie

Nu deler jeg også lidt sjove og ægte billeder fra brylluppet i indlægget, så I får en fornemmelse af stemning og alkoholniveau. Ahem…

Jeg elsker at man kan se hvordan Rasmus og jeg ankommer til festen efter fotografering i Botanisk Have. Vi ser meget glade & søde ud. Senere på aftenen kan man se mit hår ryger halvt ud og knapperne i skjorten bliver åbnet. Jeg mangler mine sko og hårnålene hænger ud til alle sider. Det er blevet mørkt og musikken buldrer ud af anlægget, mens vi tager et hav af spontane billeder via de mange probs, vi havde stillet til rådighed.

Myselfie

Myselfie

For at gøre billederne ekstra sjove får man 31 stk. pinde med overskæg, briller, pibe, hatte og bryllupssjov med, når man bestiller den. Vi havde dog også købt lidt ekstra siden af på Ebay. Bl.a. de meget populære Emojis. Det var et hit.

Myselfie

Myselfie

Myselfie

Myselfie

Myselfie

Myselfie

OBS: Myselfie er utrolig populær (fandt vi ud af). Især i bryllupssæsonen. Så husk at booke én i god tid, hvis den også skal med til din næste fest. Den kan lejes her.

Ha’ en dejlig tirsdag I skønne mennesker!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

  1. Tak for en total lækker aften og introduktionen til myselfie. Det skal jeg så meget selv have fingrene i!!! <3

  2. Det er et genialt koncept! Vi var til bryllup i november sidste år og myselfie var en bryllupsgave til brudeparret(deres venner står bag konceptet) Man får virkelig mange sjove billeder ud det

    1. Sikke en fin bryllupsgave! Det spreder altså en masse glæde 🙂

      Og tusind tak! Det var en fantastisk dag 🙂